Přejít na obsah

OMEGA Planet ocean

Slaco

Doporučené příspěvky

musím říct, že jsem ještě hezčí fotky neviděl, než s jakými jsem se potkal tady!!! :notworthy:

možno budu za blbce, ale nemůžu si pomoct: tyto kousky ve mě evokují dané vlastnosti jejich majitelů: rozvážnost, zkušenost, možná pedantnost a zralý věk kolem 45ky...(tak jsem se trochu zasnil...)

ach jo, škoda, že u nás v rachotě je má jeden australský magor a obávám se, že by mi ho do smrti připomínaly...

závidím všem nositelům!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

I když je mi jasné, že jsou moje fotky v porovnání s těmi z WUS, nebo od Romana o 1000 světelných let pozadu, hodím jsem pár výcvaků z loňské dovolené/svatební cesty. Hodinky všechno zdárně přežily...jak hory, tak moře a prý už se zase těší někam do akce :)

Krásné foto (zejména s tou alpskou tématikou) :thumbsup_anim: .Jelikož PO mám v hledáčku jako jedny z možných dream watch a zatím hypoteticky řeším otázku diametru 42mm nebo 45,5mm, chtěl jsem se tě zeptat jaké jsou ty tvoje a jaký máš obvod ruky, jelikož na fotkách ti na tvé ruce perfektně sedí, a to i co do velikosti :smile_anim: .

Odkaz ke komentáři

Jsou supr dupr, ale desne velike a tezke. Musis byt skutecny egohonic abys je ustal. Ja mam rad velke hodinky, ale tohle je na mne trochu moc.

Desně veliké a děsně težké?egohonič?nepřeháněj,jsou to normální,akorát veliký,krásný Omegy

Odkaz ke komentáři

Jsou supr dupr, ale desne velike a tezke. Musis byt skutecny egohonic abys je ustal. Ja mam rad velke hodinky, ale tohle je na mne trochu moc.

Jestli jsem já egohonič? :-) Myslím, že ne, ale to musí posoudit spíš blízké okolí. Asi bych je v takovém případě nosil denně, aby byly vidět a ne 3x do měsíce.

S PO je to složitý, pokud porovnáváš 42 a 45 v reálu, často kvůli poměrům pouzdra a dalším věcem vyhrajou 45 i když jsou třeba velikostně pro ruku na hraně a to byl i můj případ. Váha je věc, která není na venek znát, ale podle mého k tomu pocitově neoddělitelně patří. Já mám prostě rád, když o těhle hodinkách na ruce vím. Jeden kolega tady má Omega Solar Impuls, moc zajímavý hodinky, ale nejde mi k nim právě ta jejich váha.

Odkaz ke komentáři

Já je nosím denně a nemyslím si, že bych byl "egohonič". O váze ani nevím, rychle jsem si na ni zvyknul. A už mně ani nepřijde, že na ruce nějaké hodinky mám. Mám taky big size.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

U příležitosti středeční výměny starých PO za fungl nové jsem se neudržel a rozložil stan :-)

Nafotil jsem vlastně stejný typ hodinek znovu, ale bavilo mě to a po dlouhé době jsem si na to našel chvilku času.

Ta druhá fotka v ČB je luxus. :speak_cool:

Nezdá se to, ale ČB focení je hodně odlišná disciplína...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Přidám něco ze včerejšího focení.

Padla mi nějaká akce na večer a tak jsem oproti očekávání zůstal doma, napadlo mně něco vyfotit a konečně si pohrát s bleskem odpáleným z jiného místa, než z jeho patice na foťáku.

Ty speedy berme jako dekoraci, o těch tohle vlákno není :-)

post-92-056238300 1331411399.jpg

post-92-059499200 1331411493.jpg

post-92-097995900 1331411575.jpg

Upraveno uživatelem RomanP
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...