martinw Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 (upraveno) Ahoj všem,chtěl jsem se pochlubit novými hodinkami Prim Sport Q 41. Myslím, že pro příznivce létání se více na "pilotky" hodí směrová růžice, která usnadní představu směrů. Z tohoto důvodu jsem se vydal na lov hodinek s touto grafikou na lunetě. Po dlouhém pátrání jsem zjistil, že moc výrobců hodinek nevychází této myšlence vstříc. V sériové výrobě je vyrábí pouze Tissot T-Touch Pilot, Seiko Alpinist a Eterna air force(již se nevyrábějí), tedy alespoň které jsem vypátral. Nic tedy dostupného a za příznivou cenu. Po návštěvě internetových stránek Eltonu jsem vyčetl, že vyjdou vstříc zákazníkům, kteří mají individuální požadavky. Napadlo mě tedy oslovit naší českou firmu a požadovat zmíněnou grafiku na hodinky Prim Sport Q41 - tedy cenově dostupné. Jak Elton slíbil, tak také splnil a po pár týdnech čekání byly na světě. Hodinky přišly ve velmi pěkném balení a vzhledem ještě předčily mé očekávání.Zkrátka - mám přesně to, co jsem chtěl. Díky za našeho výrobce hodinek a doufám, že již brzy bude pouze jeden Prim a to ten jediný pravý.ciselnik.BMPciselnik2.BMPciselnik.BMP Upraveno 27. září 2010 uživatelem martinw 1
Gilius Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Předpokládám,že když je to Q41,jsou na baterku. Co korunka(když musíš štelovat čas a datum)??? Já měl "normální" Q41 a tam to byl celkem opruz štelovat......vadilo pouzdro. Jak je to u těchto????
martinw Odesláno 28. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Zatím se je seřizovat nemusel, ale pro tyto účely mají pod korunkou vyfrézovaný prostor pro nehet, kterým se korunka povystrčí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se