Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 29. 9. 2010 v 9:17, 'spineshank' napsal:

toto je klasika a reference jak obrazem tak hlavně zvukem...exklusivní DTS,z toho jde opravdu husí kůže  :smile_anim:

EAGLES -****  FREEZES OVER

To je parádní! Super je, že i oni sami maj před tou peckou evidentně respekt!

Jinak maso je taky PRINCE Rave Un2 The Year 2000. Host Lenny Kravitz (tomu se to moc nevyvedlo), Maceo Parker, sekci vede Candy Dulfer...

http://www.youtube.com/watch?v=wxatVdzdols&feature=related

Odesláno

Pro milovníky U2-skvělý DVD je Live at red rocks,není to ještě takova ta bombastická produkce alá ZOO tv atd,za to jsou to 4 lidi v totálním nasazení,kdy celej den v RedRocks pršelo a nevědělo zda-li se bude večer hrát,přišlo tenkrát pár opravdu skálních fanoušků a atmosféra je dechberoucí.Je to rok 1983,Průměrnej věk kolem 22 let a co si budem povídat-určitý písně(Sunday bloody sunday)jdou složit jenom za mlada.Je vidět jak z nich číší tah na branku a jak je to baví,no a samozřejmě taky to jak jim to už před 25 lety šlapalo. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 8. 10. 2010 v 17:04, 'JakubS' napsal:

Tenacious D - The Complete Master Work 2 :guitar:

Aaano, to je taky skvělá záležitost, stejně jako film (Pick of Destiny). Jen ten ďábel na konci je takovej trošku zženštilej. Dave Grohl byl lepší.
Odesláno

já zkusím doporučit živák George Michael - Live in London 2008.

Poslední dobou mě George spíš odrazoval,jeho neustálé bourání v drogovém rauši,náhánění homosexuálů po parcích atd.Takže jsem k tomuto dvd přistupoval hodně nevěřícně.Ale jaké bylo moje překvapení když po pár písničkách jsem viděl a slyšel následující:Perfektní zvuk,George zpívá naprosto perfektně ,čistě,koncert má tempo,atd....no nebudu se rozepisovat zkrátka velmi doporučuji :smile_anim:

Můj odkaz

Odesláno (upraveno)

Tak zas jednou něco pro blázny... Chic Corea Elektric band Live At Montreux 2004

Sestava Chic Corea, Frank Gambale, John Patitucci, Dave Weckl a Eric Marrienthal!!!

Když jsem to "dývko" viděl poprvé, tak mě jako muzikanta přepadla těžká deprese, teď už jsem jenom hotovej :D

http://www.youtube.com/watch?v=nD9SAKiKaNU&feature=related

edit: všimněte si Coreovejch vintage digitálek ;) A Gambale má pokaždý jiný..

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

A ještě jedna jízda. Frank Gambale Concert with class. Gambale Smith a Fierabraci (nebo jak se píše). Je k tomu i díl, kde Gambale všechno rozebere a vysvětluje (písničky, ne vercajk :D ) Netrpělivci pouštějte od půlky :)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pro ty mladší a asi úplně mimo pro většinu :(

A pro ty co znaji original bude tohle sok, tak jako pro me (ale v dobrym slova smyslu) :D

Upraveno uživatelem kraxxus
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Není to sice úplně v souladu s tématem vlákna, ale zítra bude v Sasazu koncert Public Enemy, tak na to chci upozornit. Více ZDE

Bude tam taky největší chronoMAGOR hiphopu, Flavor Flav, tak si od něj nezapomeňte nechat podepsat hodinky :)

Posted Image

Upraveno uživatelem Jay Doll
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Leonard Cohen - Live In London, 2009, 156min DVD

Sakra energický stařík, který na to pořád má (pokud to být chanson).

Posted Image

Nezapomenutelný proslov;-)

"It's been a long time," 74 years old Cohen said. "Maybe 15 years. I was 60 years old then: just a kid with a crazy dream. Since then, I've taken a lot of Prozac, Effexor, Ritalin, Wellbutrin ? I also plunged into a rigorous study of religion and philosophy ... but cheerfulness kept breaking through."

http://www.youtube.com/watch?v=3FzM_XrgtPo&feature=related

A umi si najit taky dobry muzikanty, Javier Mas na kytaru:

http://www.youtube.com/watch?v=N6iL11qUAKQ

Upraveno uživatelem martini
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...