Chinasky Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Zdar, cca pred rokom som v ramci chrono "nemoci" začal patrat po ceste ako sa dostat k uvedenym primkam, ku ktorym mam ako vacsina z vas vztah z detstva. Nove az tak nelakali, nakoniec zvitazila cesta kupy starych a ich naslednej kompletnej renovacie v ELTONE. Narazil som v tej dobe na zopar nie velmi lichotivych reakcii na fy ELTON, ale tuzba bola natolko silna ze som akceptoval aj na prvy pohlad velmi vysoku "vynovenu" cenu renovacie. Hodinky odisli do ELtonu a o 4-5 mesiacov prisli spat. Bol som nadseny. Priehladne "dynko" to umocnovalo. Co ma vsak zarazalo bola vysoka nepresnost hodiniek. 4-7 minut denne nebol problem. Konzultoval som tento problem aj tu na fore, a rada znela, je to v zaruke, neries to a posli spat. Toto ma vzhladom na dodacie casy ELTONU lakalo najmenej, aj ked PRIMky neboli moje primarne hodinky, bez ktorych by som nemohol byt. Poznam v Bratislave velmi sikovneho hodinara, ktory sa na tomto strojku ucil, tak som mu hodinky zaniesol. Nasadil ich na nejaky pristroj co meria frekvenciu kmitu, hral sa s tym cez hodinu a nedostal tie hodinky do stavu, aby boli presne menej ako 2minuty denne. Nejaky cas som ich takto nosil. Nedalo mi to a dal som ich panovi na dlhsi cas, nech sa pozrie na ne dokladnejsie. Vysledok je nasledovny. Hodinova rucicka ma vacsiu dierku na hriadel ako je rozmer hriadelky, takze preklzuje. Osa zotrvacniku nebola pri cisteni premazana, takze zadrhava. Ked som po oprave videl tu masinku co meria frekvenciu kmitu, ukazovala rovnu ciaru, pred tym to bola ako to hodinar nazval "hviezdna obloha". Takze musime uz "len" vymenit rucicky...Tie co tam boli dane v ramci renovacie, su oproti povodnym z minulosti ako z celofanu... Pozitivne sa hodinar nevyjadroval ani o kvalite noveho nerezoveho puzdra, za starych casov bolo ze vraj kvalitnejsie.... No nic, snad teraz to uz bude slapat ako ma. Akurat ked spocitam co som za hodinky dal ( aj s renovaciou skoro 500 Euro ), a co som dostal, zda sa mi ze firma ELTON zaraba hlavne na spomienkovej nostalgii chronomagorov...co sa mi zda zvlastne. Namiesto, aby si nas strazili a chovali ako v bavlnke, dostaneme po frnaku a este si za to pekelne zaplatime :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Docela je mi tě líto. 500 Euro není málo. Nejsi první a tak se mi zdá, že Elton patří tam, kde patřil vždy. Akorát ty ceny se nějak vyhouply do výšin. Těšit nás může ale to, že s některýma švýcarskýma značkama to jde pořádně z kopce dolů. Elton si to svoje, zdá se, udržel. Ja si myslim, ze i po cestě z kopce na tom bude vetsina svycarskach značek lépe než Elton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Docela je mi tě líto. 500 Euro není málo. Nejsi první a tak se mi zdá, že Elton patří tam, kde patřil vždy. Akorát ty ceny se nějak vyhouply do výšin. Těšit nás může ale to, že s některýma švýcarskýma značkama to jde pořádně z kopce dolů. Elton si to svoje, zdá se, udržel. lutost nie je namieste, vedel som do coho idem, tak mi treba Akurat chcem upozornit dalsich, ktori maju pocit ze bez renovovaneho IGENU sa neda byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 (upraveno) ok, tvoje vlakno prislo prave vcas. zapacili sa mi igeny a pohraval som sa v duchu s myslienkou na renovaciu. TERAZ UZ NIE takze to je vdaka tebe len taky jednodnovy eltonbundus... Upraveno 4. října 2010 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Tak opětovné selhání lidského činitele. Mně mají dorazit z renovace tento týden, tak snad abych jim je poslal rovnou zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 (upraveno) He he, to asi jo Jinak docela mě zarazila kritika nového pouzdra. Chtělo by to nějak upřesnit. Není to tak dávno co se Elton chlubil právě kvalitou jejich pouzder. Před cca dvěma roky jsem jejich pouzdra konzultoval s člověkem, který s touto firmou obchodoval (vyráběl pro Elton a spoustu dalších, hlavně švýcarských firem) a na rovinu mi řekl, že jejich pouzdra nejsou špatné, ale na švýcary nemají. Těmi švývary bylo myšleno pouzdra vyráběné ve švýcarsku, ne čínská vyrobená pro švýcarsko. Ja myslim, ze pouzdra Elton umí. Neposuzuji tento konkretni pripad. Videl jsem mnoho novodobych pouzder, sam jsem taky vlastnil nekolik hodinek Prim a to i nejvyšší řadu (Diplomat) a myslim, ze pouzdrum nebylo co vytknout. Problemem je lidský šlendrián, neuveritelná arogance, neschopnost, naprosté selhání lidskeho faktoru a to na vsech urovnich - od poptavek, reakci na dotazy, kalkulace přes vystupni kontrolu (tu hlavně). Ale pouzdra mají kvalitní Upraveno 4. října 2010 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Ja myslim, ze pouzdra Elton umí. Neposuzuji tento konkretni pripad. Videl jsem mnoho novodobych pouzder, sam jsem taky vlastnil nekolik hodinek Prim a to i nejvyšší řadu (Diplomat) a myslim, ze pouzdrum nebylo co vytknout. Problemem je lidský šlendrián, neuveritelná arogance, neschopnost, naprosté selhání lidskeho faktoru a to na vsech urovnich - od poptavek, reakci na dotazy, kalkulace přes vystupni kontrolu (tu hlavně). Ale pouzdra mají kvalitní zmienka ohladom puzdra bola prenesena pri obhliadke vnutrajsku, tak nejak popod fuz. Predpokladam, ze sa mu nezdalo spracovanie vnutornej casti, mozno tam bolo nieco nedotiahnute, nedokoncene. Uz som sa radsej nepytal, stacilo mi negativna v danej chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 zmienka ohladom puzdra bola prenesena pri obhliadke vnutrajsku, tak nejak popod fuz. Predpokladam, ze sa mu nezdalo spracovanie vnutornej casti, mozno tam bolo nieco nedotiahnute, nedokoncene. Uz som sa radsej nepytal, stacilo mi negativna v danej chvili Urcite je to mozne, to nezpochybnuji. Dovnitr jsem se nikdy nedival. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Spousta zákazníků má s Eltonem svoje zkušenosti, často špatné. Proto je důležité výrobky důsledně reklamovat. Každopádně něco se u nich hnulo a už to řeší důrazněji. Nicméně seřizovat a čistit strojek si nechám raději místně, on si ten hodinář dá asi víc záležet, když jedná s lidmi přímo Nějaké fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Spousta zákazníků má s Eltonem svoje zkušenosti, často špatné. Proto je důležité výrobky důsledně reklamovat. Každopádně něco se u nich hnulo a už to řeší důrazněji. Nicméně seřizovat a čistit strojek si nechám raději místně, on si ten hodinář dá asi víc záležet, když jedná s lidmi přímo Nějaké fotky? Nie som expert na interierove fotky, ale skusim nieco ked budu hotove. Akurat ma hneva, ze v ramci renovacie tam dali pekne chromove rucky, a typek ma zdroje sice na povodne, ale len na biele. Spominal ale ze ta farba ide vcelku lahko dole, snad tam ostane fosfor a budu vizualne take ako "povodne eltonacke z celofanu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 No mně to focení taky moc nejde, a podle toho to vypadá. Fakt si říkám, že si asi pořádím fotostan, ale pak ten krám zase bude překážet... Kdy se ti ta oprava vrátila? Vím, že v Eltonu měli nějaký problém s dodavatelem materiálu pro ručky, ale že by to snad mělo být vyřešené. Mně by se během několika dní měla vrátit moje reklamace, tak jsem také zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludek Richter Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Dnes se mi vrátily Igeny po kompletní renovaci a zatím jim nemám moc co vytknout. Přesnost zatím OK, uvidíme časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 ...a typek ma zdroje sice na povodne, ale len na biele. Spominal ale ze ta farba ide vcelku lahko dole, snad tam ostane fosfor a budu vizualne take ako "povodne eltonacke z celofanu" to nerob, biele sú vzácnejšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Ohledně toho nerez pouzdra na Igeny- na poměry hodinek Prim je kvalita dobrá. Všechny hrany jsou trochu ostřejší, než bych si přál, jediný výraznější nedostatek je vnitřní závit na dýnko, který docela slušně drhne, tedy není perfektní. Nejvíce mi však vadí dost velká tvarová odlišnost od originálního pouzdra.Mám však vícero opovrhovaných čínských hodinek, kde je kvalita nerez pouzdra výrazně lepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Ostré hrany jsou rozhodně nepříjemné :-/ Měl jsem k dispozici dvě nerezová pouzdra, jedno mělo hrany ostřejší, jedno takové o něco jemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 to nerob, biele sú vzácnejšie. Vazne ? Mne tam nejak vizualne nejdu, ale este sa toda stopnut, tak mi napis viac ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Spousta zákazníků má s Eltonem svoje zkušenosti, často špatné. Proto je důležité výrobky důsledně reklamovat. Každopádně něco se u nich hnulo a už to řeší důrazněji. Nicméně seřizovat a čistit strojek si nechám raději místně, on si ten hodinář dá asi víc záležet, když jedná s lidmi přímo Nějaké fotky? Doufám a věřím , že se ,, něco hnulo ,, Poslal jsem hodinky do Eltonu k renovaci a prozatím můžu hodnotit pouze jednání a ochotu. Musím uznat , že přístup k zákazníkovi byl velmi vstřícný. Na dnešní poměry velmi nadprůměrný. Doufám , že budu spokojen i výsledkem renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Tak mi konečně dorazily dlouho očekávané Prim Sport1 z renovace. Musím řící jenom slova chvály . Odeslal jsem vrak nefunkční vrak a vrátily se mi nádherné hodinky. Velice oceňuji přístup paní K se kterou jsem renovaci dojednával . Je velice ochotná. Přesnost hodinek jsem spočítal na +8 vteřin za 24 hod. Což mi připadá na daný typ hodinek velmi dobrý výsledek. Zgenerálkovaný strojek pozoruji přes průhledné víčko.A musím řícti , že velice oceńuji skutečnost , že existuje fima , která dokáže poskytnout takovouhle službu ,na velmi dobré úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Ledy se hnuly. Tak mi konečně dorazily dlouho očekávané Prim Sport1 z renovace. Musím řící jenom slova chvály . Odeslal jsem vrak nefunkční vrak a vrátily se mi nádherné hodinky. Velice oceňuji přístup paní K se kterou jsem renovaci dojednával . Je velice ochotná. Přesnost hodinek jsem spočítal na +8 vteřin za 24 hod. Což mi připadá na daný typ hodinek velmi dobrý výsledek. Zgenerálkovaný strojek pozoruji přes průhledné víčko.A musím řícti , že velice oceńuji skutečnost , že existuje fima , která dokáže poskytnout takovouhle službu ,na velmi dobré úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Tak mi konečně dorazily dlouho očekávané Prim Sport1 z renovace. Jak dlouho to trvalo? Jakou barvu jsi zvolil na rucky a indexy? Bude nejaka fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se