Leviathan Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Vydrz, alebo objednaj inde.... ORIS rule. Ak poriadne potapky, tak urcite ORIS. Mal som Small second black/orange. Momentalne mam z potapiek Omege PO (XL) a Bcka steelfishe. A uprimne, jedine ORIS su ozajstne tool watch. pozri si tieto moje fotky a pochopis, o com hovorim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jamikadze Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 AKo ja som rozhodnuty nad ORIS.UZ viem,ze z netu nieje nikdy zaruka,ze vsetko bude v poriadku.Radsej prisporim a kupim v obchode.Len ma stve,ze som si normalne v hodinarstve objednal hodinky stym,ze mu dam zalohu.On mi na to povedal,ze nemusim,ze objedna a ze pridu,vyskusam si ich,ked budem chciet tak ich kupim,ze aj tak potrebuje do vykladu dat,lebo predal,ten isty model len v modrom.TAk to mi len vyhovovalo.Len kua uz vyse 3 tyzdnou a nic.UZ mi ja vola osobne a ze mam este pockat,ze zato mi da vybornu cenu a bla blaaa.Lenze vianoce uz coskoro tu.A cakat s ami nechce.
eskimak Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 AKo ja som rozhodnuty nad ORIS.UZ viem,ze z netu nieje nikdy zaruka,ze vsetko bude v poriadku.Radsej prisporim a kupim v obchode.Len ma stve,ze som si normalne v hodinarstve objednal hodinky stym,ze mu dam zalohu.On mi na to povedal,ze nemusim,ze objedna a ze pridu,vyskusam si ich,ked budem chciet tak ich kupim,ze aj tak potrebuje do vykladu dat,lebo predal,ten isty model len v modrom.TAk to mi len vyhovovalo.Len kua uz vyse 3 tyzdnou a nic.UZ mi ja vola osobne a ze mam este pockat,ze zato mi da vybornu cenu a bla blaaa.Lenze vianoce uz coskoro tu.A cakat s ami nechce. Kde si to objednaval? BA? Zeby Eurovea?
jamikadze Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Ni nieee))) ja zijem v Anglicku,kde som to objednaval v obchode Howards jewerels. No uvidime.Dnes idem do mesta a skocim aj tam co mi poviee)))
jamikadze Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 takzeeee dnesss konecne mi ten pan zavolal ,ze moje hodinky su na ceste.A ze mi dava zlavu 20% percent zlavu.Co myslite mam ist este hlbsie mu do vrecka? povodna cena bola 1140libier a dava mi ich za 910. Co poviete nato? viem,ze z USA sa da este lacnejsie.Ale predsa je to kamenak a clovek vidi co kupuje.A samozrejme.ze ta cena je na kovovom tahu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se