Mathauscz Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Zdravim chronomaniaky. Posledni vec co me drzi pred rozhodnutim je WR a GMT. Planet Ocean chrono byla jasna volba, ale GMT uzivam denne a dost bych to ocenil. Bohuzel ale na potapeni do 20m asi AT nebude stacit. Resit to dalsimi hodinkami zatim nehodlam, takze informace k WR u techto dvou by se hodily. Myslim tim ruzne hodnoceni pro WR u klasickych hodine a potapek na ktere jsem narazil... Je sance ze AT je hodnoceno jako potapky? Asi tezko, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Ne že bych se chtěl pasovat do role nějakého znalce, dle mého soudu 20 m pod hladinou snesou určitě oboje, jinak AT mají vodotěsnost 150 m a Planetky 600m. Ty druhé jsou coby profi potápěčský přístroj schopné provozu a ovládání stopek i pod vodou, což AT neumožňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 To je prave to co si nejsem jisty. 150m se udava ruzne, ale v podstate snorchl a castecne skin diving. Ale pokud je to tak, z pristi sluzebky je uz budu mit na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Teď jsem ještě našel v knížce Omega, že se známý freediver Jacques Mayol 4. 11. 1981 s relativně společenskýma hodinkama Seamaster 120 potopil do hloubky 101 m, čímž vytvořil v této kategorii dobový rekord. Takže AT by opravdu 20 m měly vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 v tom pripade mam rozhodnuto. Kdyztak pak dodatecne poslu foto po ponoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Třeba se k tomu ještě vyjádří místní zkušenější matadoři, já bych se ale namáčení takových hodinek nebál, chce to akorát dávat bacha na náhodnou manipulaci s tlačítky chrona pod vodou. Profi potápky to ale na druhou stranu nejsou. Teď ještě koukám na stránkách Omegy, že ty AT mají i prosklené dýnko, takže opatrně. A už se těším na fotky po výstupu na hladinu, a nemyslím to škodolibě. Upraveno 5. října 2010 uživatelem IWCmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) A proc se chces potapet s takovejma hodinkama? Neni to trochu blbost? Upraveno 5. října 2010 uživatelem maty 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Hodinky mam na ruce porad a zatim jediny co prezily vsechno byly g shock. Od te doby jsem nenasel nic, co by se dalo pouzit na vsechno (ty mi ale k obleku nesly). Kdyz se jedu potapet, mivam hodinky sebou. Ale je pravda ze v pripade techto bych asi vyjimku udelal a sundal je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 V prípade používania hodiniek pri potápaní by som uprednostnil nechrono verzie. Vodotesnosť chronografov Omega Seamaster je populárna, ale každoročnému testu sa nevyhneš, ak chceš mať istotu. Okrem toho, nikde som sa nedočítal, ako v servisoch kontrolujú vodotesnosť pri použití tlačidiel chronografu. U nových hodiniek by nemal byť problém, ale časom by to mohlo byť slabé miesto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Když budou ty AT nové, nebál bych se - záruka je prima věc a Omega se k vodotěsnosti staví tak, jak je uvedeno na obrázku;)Ale proč používat casual hodinky na potápění, to mi není jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 A proc se chces potapet s takovejma hodinkama? Neni to trochu blbost? Protoze jsou to potapky? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 6. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Pokud se k tomu omega stavi takto ohledne WR, tak je to paradni a mam dnes velkou radost. Vetsi bude, az budou na ruce Urcite budu kupovat nove, beru to jako "must do" vec.... U klasickych oblekovek bych se nebal secondhand, ale u takovych hodinek ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 (upraveno) Pokud chces jit do novych AT GMT chrono, ref:231.10.44.52.06.001 , tak ti je dost schvaluju, mel jsem je nazivo v ruce a jsou kulervouci...Snorchlovacky bych se urcite nebal, pokud by sly casto do more, tak po sezone radej vymena tesneni. Jsou to krasny, dost univerzalni hodinky. Upraveno 6. října 2010 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Pokud chces jit do novych AT GMT chrono, ref:231.10.44.52.06.001 , tak ti je dost schvaluju, mel jsem je nazivo v ruce a jsou kulervouci... Snorchlovacky bych se urcite nebal, pokud by sly casto do more, tak po sezone radej vymena tesneni. Jsou to krasny, dost univerzalni hodinky. Šnorchlovačky bych se taky moc nebál, ale do 20 metrů (což je požadavek zakladatele vlákna) bych se s nima nepotápěl. A i z té tabulky se mi zdá, že to není doporučováno, že WR 150m je na šnorchlování, ale řekl bych, že 20 metrů pod vodou už není šnorchlování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 jo to ma lolohh pravdu, to me uniklo, ze se bude bombit... tak to mas hochu dilema, resenim asi jedine SMP GMT, ale ty zase nejsou s chronografem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Protoze jsou to potapky? OK, jasne, ale asi bych si do 20 m vzal nejaky Suunto diving tool. Je to dost podobny jako bych si ani nebral IWC Portuguese na cestu pres Atlantik a volil bych radeji neco vice sofistikovaneho. Ale v zasade souhlasim, jsou to potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 6. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Presne to jsem doufal ze se stane, ze uslysim ruzne nazory. Samozrejme se to da vyresit tim, ze je proste nevezmu na scuba... Pokud by ale prezily vsechno ostatni, je to porad jasna volba. Driv jsem myslel ze to budou Sinn Arktis, ale kdyz jsem je zkusil, na ruku mi vazne nesedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se