sharz Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Tissot PRC 200 Michael Owen Limited Edition 2010 ? automatický strojček ETA 2836-2 (42 hodín rezerva) ? zafírové sklíčko ? púzdro (43,5 mm) z nehrdzavejúcej ocele 316L s preskleným zadným viečkom ? skrutkovacia korunka ? vodeodolné do 20 bar (200 m / 660 ft) ? limitovaná edícia 4999 kusov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. info: facebook.com/Tissot foto: tissot.ch
Krupkic Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Na tyhle hodinky bacha. Jelikož je Michael Owen celou kariéru věčně zraněnej tak aby nepřenesl tenhle syndrom i na hodinky Upraveno 7. října 2010 uživatelem Krupkic
Spec Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Chvala bohu ,že dali ten znak 7 a meno na zadne vičko,čo pozeram tak vačšinou to capnu dopredu kde to vobec nepasuje.
mikymik Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Chvala bohu ,že dali ten znak 7 a meno na zadne vičko,čo pozeram tak vačšinou to capnu dopredu kde to vobec nepasuje. Ta sedmicka tam je To Milis: otazka jak se ty PRC. pocitaji
Milis Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Ta sedmicka tam je To Milis: otazka jak se ty PRC. pocitaji Co jedna, to PRC.
mikymik Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Co jedna, to PRC. Blby je, ze driv nebo pozdejc se stejne clovek dostane do stadia, kdy to cislo prestane nejak smysluplne narustat a PRC 200 malokdo stihne. Ja bych si to nevycital.
Chorche Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Mě se to celkem líbí, já bych to nosil PRC nePRC
rednaxela666 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 nie zle, ale na hodinky "venovane" sportovcovi mi to pride torsku sterilne...ci?
Chorche Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 nie zle, ale na hodinky "venovane" sportovcovi mi to pride torsku sterilne...ci? No, když on tak trochu je. Žije s láskou z dětství, nesnáší alkohol, neplní stránky bulváru, žije na zámečku v tudorovském stylu, má vlastní stáj s plnokrevníky, má rád lov.... Když to tak čtu, jsou ty hodinky pořád docela velký úlet
Diamondking Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Co jedna, to PRC. Existujou PRC 45 ? Upraveno 7. října 2010 uživatelem Diamondking
Diamondking Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Nemachruj ouchyle Vzhledem k mému věku to nejni až tak vysoké numero...nebo jo?
Columbus Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 No, když on tak trochu je. Žije s láskou z dětství, nesnáší alkohol, neplní stránky bulváru, žije na zámečku v tudorovském stylu, má vlastní stáj s plnokrevníky, má rád lov.... Opravdu je to takový klaďas ?
Chorche Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Opravdu je to takový klaďas ? Píše se to o něm..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se