Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak....po době,uvedené v nadpise threadu,jsem se tak trochu dočkal. Ode dneška je mám :) Důkaz :) Nechci psát,že u mne zůstanou(to neví nikdy nikdo),už jsem PS2 v automatu měl(i manuální)......ale tohle jsou prostě letecké :speak_cool:

Pár velmi rychlejch cvaků -

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2
Odesláno

Parada, vitej mezi pravými fanousky hodinek Posted Image Je to super kousek, ja jsem na nich také začínal!!! Jen prosim vymen ten hroznej pásek...........ale chápu že začínáš, žádný učený s nebe nespadl Posted Image

Odesláno

JJ,jsou po renovaci a v nerezu. Pásek zatím zůstane,kde je......jen co seženu NATO,vyměním. Na kůži nepůjdou ani náhodou a ten gumovej tam taky nechci.

Odesláno (upraveno)

JJ,jsou po renovaci a v nerezu. Pásek zatím zůstane,kde je......jen co seženu NATO,vyměním. Na kůži nepůjdou ani náhodou a ten gumovej tam taky nechci.

nechcem ti do toho kefrat ale NATO na tieto hodinky jednoducho nepatri

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

No jo,tenhle Velcro je provizorka....koupil jsem je bez řemenu a u nás v Jihlavě je docela potíž sehnat kvalitní textilní strap. Musím prolustrovat net......

Nebo mne napadla taková "úchylnost".....mám doma krátkej opasek od 5.11 tactical......možná si strap vyrobím sám(a pokud seženu ten pidikompas,tak ho do něj všiju...i když,se svejma volšovejma rukama...).....

Na tahu,kůži,nebo gumě(plastu) je ale fakt nechci.....dle mého se to k nim prostě nehodí.

Odesláno

Gile, gratuluju a přeju Ti s nimi jen radost

Odesláno

Přeji hodně radosti s těmito hodinkami, nedavno jsem se jich nelehce zbavoval na Aukru, krásně bzučí při samonátahu a ty ručky jim jen sednou.

Odesláno

To chapu, peknej strap neurazi. Ikdyz k tobe i k hodinkam by mi pasoval kozenej remen s takovou tou velkou podlozkou pod dynko. Nemuzu ted najit fotku...

Odesláno

Tak....po době,uvedené v nadpise threadu,jsem se tak trochu dočkal. Ode dneška je mám :) Důkaz :) Nechci psát,že u mne zůstanou(to neví nikdy nikdo),už jsem PS2 v automatu měl(i manuální)......ale tohle jsou prostě letecké :speak_cool:

Pár velmi rychlejch cvaků -

Gratuluju a vítej do klubu! :clap:

Odesláno

Zatím neomrzely(hodně jsem se bál,že mne bude s*át ten automat-jako už několikráte předtím - a to,že jsou ,oproti G-čkám takové malé)..... velikost mi fakt nevadí,naopak (když sleduju tu záplavu podšálků na rukách všelijakejch frikulínů,kteří choděj takřka nakřivo - čímž nenarážím na členy fora(ani na babouka :) ))..... až se divím. Ten automat neguje to,že jsou to letecké,pro mne s takovou "historií".

4 Cody - ne-e,kůži fakt ne.

Návštěvník Tada
Odesláno

Letecké v oceli jsou paráda, konečně ses dal na pravou víru :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...