Přejít na obsah

Omega - vyrobni cislo versus stari hodinek

Bullet

Doporučené příspěvky

Chce to chvíli hledat.

Omega-movement-nr.pdf

Jinak záleží jaké informace hledáš a o jaké stáří hodinek se jedná. Dle mé zkušenosti vše pod 1960 je dost velký problém.

Pokud by se Ti jednalo o Seamaster 1948 - 196x, tak tomu se věnuju.

Tady to končí rokem 2008 (Omega je až dole). V roce 2009 už seriové číslo začínalo na "9".
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Libova tabulka je v poradku, i dle mych analu je to rok cca 1999. To, ze tam neni presne 58 je tim, ze se vyrobilo uz hoooodne hodinek.... takze pri trose uvazovani lze odhadnout, ze SN 58xxxxx bude patrit nekam do let 1998-99. Ta tabulka je i nekde tady v sekci Omega uz davno vlozena, dala by se urcite najit...

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

Libova tabulka je v poradku, i dle mych analu je to rok cca 1999. To, ze tam neni presne 58 je tim, ze se vyrobilo uz hoooodne hodinek.... takze pri trose uvazovani lze odhadnout, ze SN 58xxxxx bude patrit nekam do let 1998-99. Ta tabulka je i nekde tady v sekci Omega uz davno vlozena, dala by se urcite najit...

Promin, ale nemel jsi na mysli spis rok 2008-2009?
Odkaz ke komentáři

Jsou to tyhle, že?

http://aukro.cz/item1262893430_hodinky_omega_seamaster.html

Celkem pěkně se to rozjíždí, myslím, že aukce skončí ale dříve, než Ti z Omegy odpovědí. Ten prodejce k nim nemá nic dalšího? Krabičku, karty nebo tak?

Ahoj, ano, jsou to ony...ne, bohuzel ten clovek k nim nema vubec nic...ale nezda se mi, ze by byly stare cca 10 let...

No ale zdani muze klamat, jsem zvedav jak to dopadne, kdyz uz jsme u toho, jaky by byl vas strop v pripade koupe

tohoto kousku...??? V pripade, ze by jste do neho sli...

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ano, jsou to ony...ne, bohuzel ten clovek k nim nema vubec nic...ale nezda se mi, ze by byly stare cca 10 let...

No ale zdani muze klamat, jsem zvedav jak to dopadne, kdyz uz jsme u toho, jaky by byl vas strop v pripade koupe

tohoto kousku...??? V pripade, ze by jste do neho sli...

tak je to quartz... ted to stoji 17k, kdyz vezmu v potaz, ze lepsi automaty koupis kolem 25k, tak bych se na to vykaslal a dival se primo po automatech

Odkaz ke komentáři

co za to dat...avsak Seamastery v mechanice se daji sehnat pocitam tak kolem 30-36k samozrejme ne nove...je to holt

dilema... :suicide_anim:

ech, ctes co piseme? jsem ti psal, ze automaty v mechanice v klidu sezenes kolem 25k... ted jsem videl na ebay u overeneho obchodnika hezke day date za 908 euro skoncili... co jeste nejakych 22 tisic drobne

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...