Bullet Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Ahoj, potreboval bych dle vyrobniho cisla hodinek Omega dohledat cca datum vyroby, popripade dalsi informace, existuje neco takoveho nekde na netu...?Hledal jsem na Omegawateches.com, ale marne... diky vsem Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Napiš přímo do Omegy, tahle služba u nich funguje dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 (upraveno) Chce to chvíli hledat.Omega-movement-nr.pdf Jinak záleží jaké informace hledáš a o jaké stáří hodinek se jedná. Dle mé zkušenosti vše pod 1960 je dost velký problém. Pokud by se Ti jednalo o Seamaster 1948 - 196x, tak tomu se věnuju. Upraveno 10. října 2010 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Chce to chvíli hledat. Omega-movement-nr.pdf Jinak záleží jaké informace hledáš a o jaké stáří hodinek se jedná. Dle mé zkušenosti vše pod 1960 je dost velký problém. Pokud by se Ti jednalo o Seamaster 1948 - 196x, tak tomu se věnuju. Tady to končí rokem 2008 (Omega je až dole). V roce 2009 už seriové číslo začínalo na "9". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Panove, dekuju vsem,ted jsem na to koukal...jinak jedna se o Seamastery stari pocitam tak rok az tri, vice asi ne, Bondovky quartz, jinak to cislo maji vyrazene na pouzdru.Dle vasich seznamu jsem to nenasel,nebo spatne hledam....tak budu zkouset dale...Ale diky Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 napis sem to SN a prestanes tapat v temnotach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 ...uz jsem napsal na zakaznickou pomoc Omega, takze uvidim, jestli se mi ozvou, kazdopadne cislo je: 58462175, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 (upraveno) Libova tabulka je v poradku, i dle mych analu je to rok cca 1999. To, ze tam neni presne 58 je tim, ze se vyrobilo uz hoooodne hodinek.... takze pri trose uvazovani lze odhadnout, ze SN 58xxxxx bude patrit nekam do let 1998-99. Ta tabulka je i nekde tady v sekci Omega uz davno vlozena, dala by se urcite najit... Upraveno 11. října 2010 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Jsou to tyhle, že?http://aukro.cz/item1262893430_hodinky_omega_seamaster.htmlCelkem pěkně se to rozjíždí, myslím, že aukce skončí ale dříve, než Ti z Omegy odpovědí. Ten prodejce k nim nemá nic dalšího? Krabičku, karty nebo tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Libova tabulka je v poradku, i dle mych analu je to rok cca 1999. To, ze tam neni presne 58 je tim, ze se vyrobilo uz hoooodne hodinek.... takze pri trose uvazovani lze odhadnout, ze SN 58xxxxx bude patrit nekam do let 1998-99. Ta tabulka je i nekde tady v sekci Omega uz davno vlozena, dala by se urcite najit... Promin, ale nemel jsi na mysli spis rok 2008-2009? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Jsou to tyhle, že? http://aukro.cz/item1262893430_hodinky_omega_seamaster.html Celkem pěkně se to rozjíždí, myslím, že aukce skončí ale dříve, než Ti z Omegy odpovědí. Ten prodejce k nim nemá nic dalšího? Krabičku, karty nebo tak? Ahoj, ano, jsou to ony...ne, bohuzel ten clovek k nim nema vubec nic...ale nezda se mi, ze by byly stare cca 10 let... No ale zdani muze klamat, jsem zvedav jak to dopadne, kdyz uz jsme u toho, jaky by byl vas strop v pripade koupe tohoto kousku...??? V pripade, ze by jste do neho sli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 2008-2009 ... To by to cislo muselo zacinat na 8 nebo 9. Ja mam P.O. z r.v. 2009 a serial number je 94xxxxxx. Mel jsem Seamastery z r. 2007 a SN bylo 8xxxxxxx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Ahoj, ano, jsou to ony...ne, bohuzel ten clovek k nim nema vubec nic...ale nezda se mi, ze by byly stare cca 10 let... No ale zdani muze klamat, jsem zvedav jak to dopadne, kdyz uz jsme u toho, jaky by byl vas strop v pripade koupe tohoto kousku...??? V pripade, ze by jste do neho sli... tak je to quartz... ted to stoji 17k, kdyz vezmu v potaz, ze lepsi automaty koupis kolem 25k, tak bych se na to vykaslal a dival se primo po automatech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 ...Vim, ze nove quartz se daji sehnat snad kolem 35k, jestlize jsou tyto deset let stare a bez vseho je tech 16-17k asi strojco za to dat...avsak Seamastery v mechanice se daji sehnat pocitam tak kolem 30-36k samozrejme ne nove...je to holtdilema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Jak bylo receno, jsou stare +10 let, jsou bez karet a jakehokoliv dokladu o koupi, prodejce ma 0 hodnoceni a uz ted jsou za 17... jestli je to malo argumentu pro hozeni bobku na vec, tak uz nevim... Ale vypadaji dle fotek jako originaly, o tom zadna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Panove...ikdyz ty hodinky moooc chci, asi jste me prave presvedcili...pravda, nejsem tak bohaty, abych si kupovaltak stare veci a bez jakekoli historie...Uprimne receno, spise bych prahnul po automatech...tak uvidim, co se kde a kdy namane....dekuju vam...Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 co za to dat...avsak Seamastery v mechanice se daji sehnat pocitam tak kolem 30-36k samozrejme ne nove...je to holt dilema... ech, ctes co piseme? jsem ti psal, ze automaty v mechanice v klidu sezenes kolem 25k... ted jsem videl na ebay u overeneho obchodnika hezke day date za 908 euro skoncili... co jeste nejakych 22 tisic drobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 ...to jsem te asi zle pochopil...bohuzel s Ebay nemam zadne zkusenosti, ani nemam paypal, ktery se tam casto vyzaduje, takze budu muset hledat v lokalnich vodach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 ...to jsem te asi zle pochopil...bohuzel s Ebay nemam zadne zkusenosti, ani nemam paypal, ktery se tam casto vyzaduje, takze budu muset hledat v lokalnich vodach... registrace je otazka par minut... a jestli je i jazykovy problem, urcite nekdo rad pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 registrace je otazka par minut... a jestli je i jazykovy problem, urcite nekdo rad pomuze. Jazykova neznalost problem neni, tedy jestli bude stacit AJ...ale casto slycham o problemech s platbou...no, kazdopadne se tam kouknu, co tam je mozne poridit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se