Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si koupil dalsi cibulky. Zasel jsem po douhe dobe do sveho oblibeneho starozitnictvi a narazil na tyto cibulicky Revue. Sklo je skoro nepruhledny (bude treba vymenit), hodinky (trochu i stroj) jsou jako prase, to, ze stroj ma mikroregulaci a ulozeni centralniho loziska v satonu spolu s velmi nizkou cenou a faktem, ze hodinky jdou a vypadaji funkcne ok me presvedcil, ze dat mensi castku nez utrata na beznem chronosrazu ma smysl. Fotky jsem porizoval v rychlosti ted vecer, takze nic moc. Vycistim pouzdro a pofrci na generalku. Hlavne jsem zvedavy, jak presne muzou takovehle hodinky slapat.

EDIT: Fotky cifru jsou se sundanym sklem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Hmm, pěkné a ještě o dost prokouknou, až budou vyčištěné. Ta přesnost zajímá i mě, tak pak poreferuj. Nevím jak hodně je tenhle systém regulace jemný, já myslím, že do 10 sekund za den by ses měl dostat. Hodinky evidentně používané jsou, někdo se snažil zamaskovat ošoupanou korunku a dal tam novou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...