Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 10. 2010 v 18:11, 'YPO' napsal:

ták - přesně ták - chybí tomu koule i když v "dámském" vlákně to zní dost divně :)

Tak uz mi nekdo konecne ukazte "cerny bestie" ve svetlym, at si je muzu objednat! ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 14. 10. 2010 v 18:14, 'yasmine' napsal:

Tak uz mi nekdo konecne ukazte "cerny bestie" ve svetlym, at si je muzu objednat! ;)

hele nevím - jediný se světlým číselníkem a koulema co mně napadá je TOHLE
Odesláno
  V 14. 10. 2010 v 18:40, 'YPO' napsal:

hele nevím - jediný se světlým číselníkem a koulema co mně napadá je TOHLE

Me se zrovna tyhle nelibej. Prijdou mi naopak jako Paneraje "bez kouli". Jakoby sebrali Panerajum polovinu jejich DNA jen proto, aby udelali odlisnej model a ono to ve vysledku neni ono. Ale je to individualni, dost lidi je bere.
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 14. 10. 2010 v 18:44, 'skalis' napsal:

Me se zrovna tyhle nelibej. Prijdou mi naopak jako Paneraje "bez kouli". Jakoby sebrali Panerajum polovinu jejich DNA jen proto, aby udelali odlisnej model a ono to ve vysledku neni ono. Ale je to individualni, dost lidi je bere.

sry, ale pro dámu, slečnu, paní která si koupí PVD Daytony nic osobitějšího neumím - všechno ostatní je šmuk a nebo mám zastřené obzory :smile_anim:
Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 5:17, 'sibirnaya' napsal:

To, cos postla ty, jou DayDaty prumer 32mm, to, co jsem postl ja, je Day Date II ma 41mm :)

To uz jsem pak taky zjistila :) I rozdil v rucickach u DD (ma luminiscencni vypln) a DD ll (nema luminiscencni vypln).

Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 11:38, 'railmaster' napsal:

Ak to má byť od Rolexu a pri tom nápadité a neokukané, mohol by to byť Cellini, príp. Rolex Prince.

Konecne neco neokoukanyho od Rolex! Znam je. Problem bude ale v tom, ze chci kovovej tah, hodiny mi na ruce plandaj jako naramek, mam to rada, a s kozenym reminkem to plandani neni uplne ono ;)

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 19:01, 'yasmine' napsal:

IWC, Breitling, Patek Philippe, JLC, Girard Perregaux.... atd. nebrat, zustavam u Rolex. Udelalo by mi to zmatek v supliku :thumbsup_anim: Navic tyhle znacky jsou v mym okoli rozebrany, nechci bejt opice :)

Tak si kup BP FF a za opici nebudeš. No a zmatek v šuplíku už nějak přežiješ, ne?

A navíc se i pohneš směrem vzhůru, Rolex je pod BP ;)

post-1118-015694200 1287175165.jpg

• Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 20:23, 'yasmine' napsal:

Konecne neco neokoukanyho od Rolex! Znam je. Problem bude ale v tom, ze chci kovovej tah, hodiny mi na ruce plandaj jako naramek, mam to rada, a s kozenym reminkem to plandani neni uplne ono ;)

Tak to bude problém. Aktuálne modely Cellini a Prince som našiel len s remienkom. Staršie a vintage modely boli aj s ťahom, ale ide ti zrejme o fungl nové. Inak tie Cellini /viď foto vyššie/som videl vo veľkosti 36 aj 38 mm a sú v platine. Súčasné modely Prince mi zase na ženskú ruku pripadajú trochu veľké.
Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 20:39, 'NIGHTinGALE' napsal:

Tak si kup BP FF a za opici nebudeš. No a zmatek v šuplíku už nějak přežiješ, ne?

A navíc se i pohneš směrem vzhůru, Rolex je pod BP ;)

MOC hezky! Az na ten reminek.

Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 22:01, 'shag' napsal:

tak, ked bestie, tak bestie... :smile_anim:

post-9929-038035000 1287180091.jpg

Predchozi model se mi libi vic, tady v tech nez se zorientuju, tak dorazim vsude pozde :D

post-12664-082205700 1287225476.jpg

Odesláno (upraveno)

Tvůj přístup k výběru hodinek mě trochu udivuje.

"Ctěla bych nějakou světlou "pecku" od Rolexu, ale nejsem si jistá, že se něco takového dělá. Bojím se toho, že když si koupím něco klasického, tak to bude ležet v šuplíku, protože to nebude tak výrazné jako Daytony. Jinou značku ovšem nechcu, protože to už nosí známí".

A Rolexy fakt nikdo z tvých známých nenosí?

Pokud je Rolex srdcovka, tak to chápu, ale jinak si zavíráš dveře před širokou nabídkou mnoha kvalitativně vyšších značek, než je Rolex.

http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/diving/master-compressor-diving-chronograph-lady

Upraveno uživatelem Jumbo
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...