Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 17:42, 'bandicoot' napsal:

Jenže tady neporovnáváme jen barvy ale hodinky. Jedny ukazují že hodinky jsou pro majitelku koníček, orientaci v netradičních vodách a ty druhé jen dostatek peněz a znalost cesty do značkového obchodu.

rozumím Ti, ale pro ženský je i důležité to, aby hodinky byly sladěné s páskem/kabelkou/botami. Proto když už černý má, myslím že tyto bílé jsou dobrá volba. Ale samozřejmě souhlasím s Tebou že ty černé mají ještě něco navíc :smile_anim:

Odesláno

Podle mě nejde mít jedny hodinky totálně kreativní a druhý normální z butiku. Byť jich máme vícero, mají nějakou logiku.

yasmine tím dotazem míří dobře. Prohlídnout kolekci Rolexu umí taky. Nechce slyšet IWC. Berte to tak že téma černý rolexy pro ní nejsou nějaký černý suby ale ty její bojový. Tak v těchto vodách by měly být ty bílý. Jenže takhle daleko vidí málokdo z nás. Tady se mistr ptá žáků. Možná Cyber by věděl.

Odesláno

Zacinam si myslet, ze ekvivalent v bilym neexistuje. Hold jsem si hned na zacatku dala latku dooost vysoko ;)

Ani tyhle mi nic nerikaj:

post-12664-008902400 1286995597.png

post-12664-036818900 1286995612.png

post-12664-046471100 1286995626.jpg

Odesláno

IWC, Breitling, Patek Philippe, JLC, Girard Perregaux.... atd. nebrat, zustavam u Rolex. Udelalo by mi to zmatek v supliku :thumbsup_anim: Navic tyhle znacky jsou v mym okoli rozebrany, nechci bejt opice :)

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Urcite bily, ale bez kamenu, jednoduchy, ktery budou zdobeny jen zubatou lunetou (fluted bezel). 41 mm radeji ne, 36 je perfektnich. S cernymi bestiemi to bude idealni par :).

A na to, ze hodinky pod 36 mm jsou miniatury, jsi prisla jak? To mi teda vysvetli :).

Odesláno

Me prijdou ty Day-Date naopak jako vyborny doplnek k tem cernym Daytonam - jsou to uplne odlisne hodinky od stejne firmy, ktere se hodi pro jine prilezitosti nez prave ty Daytony - protipol v barve, decentne luxusni x syrove sportovni, chrono bez data x nechrono s datem, "barvena" ocel x bile zlato, jednoduchy cifernik x plasticky cifernik s kameny.. = prijde mi to jako doplnek k tem Daytonam pro zenskou idealni volba.. Ale mozna jsem divnej nebo co!

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 19:17, 'sibirnaya' napsal:

ty datejusty s tema vlnkama a sutrama jsou nazivo mnamozni..

Myslis ty se sutrovou sestkou a devitkou? ...jenze mne se moc nelibi luneta se sutrikama :-( To je pro me uz moc "pipinozni" = ne muj styl.

Odesláno

Tak za prve, Yasmine prvne postla day daty v 36mm, kde je ten den v tydnu fakt neproporcionalni.U 41mm me sedi vic, na druhou stranu nemam rad ty delsi kameny na 6tce a 9tce...

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 19:32, 'sibirnaya' napsal:

Tady je mas nazivo v ty 41mm, princezno. Zas tak uletacky nejsou.

Mas recht, nijak vyjimecny. Ale na letisti by mi na ne zirali vic nez na "cerny bestie" :smile_anim: (to samozrejme NENI kriterium)

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 19:41, 'yasmine' napsal:

Myslis ty se sutrovou sestkou a devitkou? ...jenze mne se moc nelibi luneta se sutrikama :-( To je pro me uz moc "pipinozni" = ne muj styl.

jojo, presne ty. nazivo sou fakt pekny...
Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 19:30, 'skalis' napsal:

A na to, ze hodinky pod 36 mm jsou miniatury, jsi prisla jak? To mi teda vysvetli :).

Proste jenom muj nazor. Nemam rada malicky hodiny, stavajici s 38 mi naprosto vyhovujou. Z "nouze" bych sla do 36, v zadnym pripade ne min. Mela jsem i 42, zadnej problem, a to fakt nemam chlapsky zapesti ;)

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 19:45, 'sibirnaya' napsal:

jojo, presne ty. nazivo sou fakt pekny...

Asi se teda na ne kuknu, ale pudu tam s tim, ze mi vadej dajmonds na lunete a "prilipnuta cedulka" Rolex, takze to asi nedopadne :) I kdyz... kdo vi...

Odesláno (upraveno)
  V 13. 10. 2010 v 19:50, 'yasmine' napsal:

Proste jenom muj nazor.

Jsem si delal srandu. Mezi nami vyrazne velke hodinky vetsinou vypadaji lip na zenskem zapesti nez na chlapovi, takze to schvaluju. Ale naopak ja jsem si zvykl na 34 mm (a vazne to nevypada spatne) a pres 40 uz bych radeji nesel. Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 19:55, 'sibirnaya' napsal:

Dotkla ses Skalise, protoze nosi 34mm oystery :)

Jaj! O tech 42 jsem radsi nemela psat :)

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 20:03, 'yasmine' napsal:

Jaj! O tech 42 jsem radsi nemela psat :)

Co by ne. Me bavi popichovat, protoze obcas je moda zvetsovani hodinek dost samoucelna. Zvlast vtipni jsou nagelovani borecci s pseudohodinkama typu Guess velikosti popelniku, ktery jim z kazde strany zapesti precuhujou o dva centaky :). Ale jedinym a jednoznacnym arbitrem je kazdeho vkus a preference.

YM se mi osobne moc nelibi. Prijdou mi trochu jak nafinteny Suby. Ty DJ nebo DD se mi zdaji mnohem hezci. Navic se podle me krasne doplnuji s temi Daytonami.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...