Chumpus Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) článek Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 myslim ze by to uz potom tak dokonale neladilo k modrenym rucickam.. a k platine asi tiez nie /imidzom/ - to skor k oceli. heuer ako znacku rad nemam, okrem vintage veci, ale toto sa mi paci. svoj ucel to plni, ale ci tu limitku rozpredaju, ktovie
Chumpus Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 mne zlato nevadilo nikdy, skor mi vadi priblbly trend tridsattisicovych hodiniek z ocele... no co, kriza mraky ich predaju, to ano, ale za 80tis USD, to uz je iny hujer.. i ked v USA sa idu za nimi zabit, ja fakt neviem preco - asi to znie nemeckejsie nez "audi"
instant Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 ..+150 platinovych. cena je podla mna na tu znacku astronomicka, ale tak na svete je desat milionov dolarovych milionarov - a stale to rastie..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se