Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejsem žádný odborník v oboru. Dalo by se s jistotou říct, že úplný laik. Zdědil jsem hodinky IWC. Jsou zlaté, strojek taktéž. Certifikát pravosti mám taky na něm je napsáno číslo pouzdra, počet kamenů 16. Hodinky jdou. Rád bych se přidal do diskuze a něco se o krásném skvostu dozvěděl. Foto můžu dodat

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nadhera! Tise zavidim ;) jestli k tomu mas i original dokumenty, tak to mas takovy maly poklad! Malokdy se totiz vidi takhle stare hodinky i s original krabickou a papirama!

Trochu jsem ten post upravil, protoze je zbytecne uvadet link na stranku s fotkou (nebyl to ten pravy link ;) ). Tak jsem to dal sem jako primy link na fotku.

Odesláno

Chlapi jste profíci v oboru. Nemohli by jste mi k tomu napsat něco bližšího ať jsem v obraze?? Bylo mi řečeno, že snad takových kousků moc neběhá...... Ty hodinky byly desetiletí uloženy a nespatřily světlo světa.

Odesláno

Nardin ma pravdu, vsechno nafot a posli primo do IWC. Ovsem nevim, jestli jsem nekde necetl, ze si podobne informace o historii hodinek nenechavaji platit? Ale mozna jsem to cetl v souvislosti z jinou firmu? ;)

Odesláno

Možná bys získal nějaké informace na www.timezone.com nejlíp ve fóru věnovanému IWC, ale myslím, že na zveřejnění obrázku a dotazu by ses tam musel zaregistrovat. Nebo navštívit třeba Dorotheum v Praze a nechat si hodinky ocenit.

Odesláno

Tezko rict, ale pocitam ze tak kolem 1000EUR by jsi za ne na ebay mohl dostat? Uz jenom kvuli tem papirum a krabicky. Kdybys je chtel prodavat, tak by urcite potrebovaly lepsi fotky. BTW, jsou zlate, nebo to jen tak vypada na fotkach kvuli spatnemu WB?

Odesláno

WB = vyvazeni bile ;) Pokud neni spravne nastaveno, predmety maji na fotkach jinou barvu, nez ve skutecnosti. Tady se to zda, ze pouzdro ma zlutou barvu, teda zlato? Ale muze se to zdat jen diky tem fotkam?

Odesláno

Hodinky jsou zlaté, strojek je taky celý kompletně zlatý a mají v sobě 16 kamenů. Předchůdce mi sdělil, že mají přes sto let ( zajímavé je, že rok výroby na certifikátu pravosti není) a byly vyrobeny na zakázku snad by mělo být takových kousků vyrobených pouze pět . Fotil jsem to sám. Samozřejmě doma s bleskem s foťákem na 2.1 megapix Někde jsem od tebe četl příspěvek jak fotit. Fotky udělám lepší

Odesláno
Tezko rict, ale pocitam ze tak kolem 1000EUR by jsi za ne na ebay mohl dostat?  WB?

odklizeč: Vzhledem k obvyklé cenové úrovní hodnek IWC, dále pak že jsou zlaté, ke všem již uvedeným faktům a pokud se jedná o originál se mně ten odhad zdá příliš nízký. Proč??

Odesláno

Byl to jen odhad zalozeny na obvykle prodejni cene. Kdyz se mrknes na ebay a das si vyhledat ukoncene aukce IWC kapesnich hodinek, cena se pohybuje kolem 1000EUR. To ze jsou zlate jsem se dozvedel az po prvnim odhadu ;) Celozlate hodinky budou urcite za vc, pokud se opravdu jedna o nejakou raritu jako zakazkovou vyrobu, urcite to bude slusna castka. Ale ja nejsem odhadce, takze bude lepsi kontaktovat nejakou aukcni spolecnost, viz vyse zminene Dorotheum.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...