Horhe Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Jelikož nemám čas ani chuť běhat po krámech a osahávat si klávesnice, zkusím to zde. Poraďte prosím klávesnici s nízkým, až středním zdvihem kláves, může být dělená a tvarovaná (kromě mimina doma oba píšem všema deseti) a hlavě TICHÁ. Stávající je Logitech Wave, kde mi maximálně vyhovuje ergonomie, ale dělá hroznej brajgl. Multifunkční tlačítka nevyžaduji, stejně používám akorát kalkulačku na přepočty kurzů Cenu bych si představoval tak kolem tisícovky až 1500. Za každou radu děkuji.Jo a nechci doma Genius a chicony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Já jsem myslel, že práve tahle klávka patří mezi ty tišší, není už jenom vyrachtaná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Kravál a zdvih kláves je stejnej jak u multifunkčního geniuse za 300. Byl jsem tehdá nemile překvapen, jelikož jsem ji kupoval s tim, že bude tichá. Holt nebyla, půjde na aukro. Pátrání ukončuji, jelikož jsem objednal microsoft... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 ja mam presne tuto a po x znicenych a poskodenych klavesniciach som konecne spokojny. bezproblemova ticha klavesnica s nizkym ponorom vyborna ergonomia, zaklad je kovovy takze je primerane tazka a neposuva sa. pripojenie tiez bezproblemove. (ako poznamku uvediem,ze ovladam prstoklad a pisem velmi vela, takze som obozretny pri vybere aj hodnoteni ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 A co to je? Nevim jestli by mi nevadilo, je to je takový plochý a pláclý na stole. Už jsem si zvykl na opěrky pod zápěstím a nakloněnou klávesnici směrem k tělu. Stejně tak mám notebooka na podložce.Tiky za tip, ale možná příště. Zítra si vyzvednu tu microsoftí a uvidíme, jestli jim jdou líp periferie než software... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) A co to je? Nevim jestli by mi nevadilo, je to je takový plochý a pláclý na stole. Už jsem si zvykl na opěrky pod zápěstím a nakloněnou klávesnici směrem k tělu. Stejně tak mám notebooka na podložce. Tiky za tip, ale možná příště. Zítra si vyzvednu tu microsoftí a uvidíme, jestli jim jdou líp periferie než software... No, ona je to hlavně Apple klávesnice, takže podle mě k písíčku na pytel. Připojit to možná jde (nezkoušel jsem), ale proboha proč by to kdo dělal? EDIT: Ta MS klávesnice je pode mýho hodně slušná. Z vlastní zkušenosti. Upraveno 14. října 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Hlavně aby byla tichá. Když do toho začnu ráno v šest ťukat, tak budím manželku a mimino ve vedlejší místnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Hlavně aby byla tichá. Když do toho začnu ráno v šest ťukat, tak budím manželku a mimino ve vedlejší místnosti. Tak to nevím - manželka má s mimčem asi lehký spaní. MS klávesnice mně přišly po všech stránkách v pohodě. Stejně jako myši. Já jsem se na hluk kláves nikdy moc nezaměřoval. Ale to bude spíš tím, že já přece jen používám cca 75 % času myš nebo tablet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Mám tuhle a spokojenost velká,ale bohužel je mimo cen.limit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 No jó, to vypadá pěkně, ale nepotřebuju profesionální nástroj na hraní her. Už hraju akorát bejeweled na fézbuku a na to mi stačí myš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 já na tom dávám COD4 COD MW2 a není mě vůbec slyšet,klávesnice dobrá a tichá,ale řádně zaplacená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 presne kvoli tomu som ju kupoval Hlavně aby byla tichá. Když do toho začnu ráno v šest ťukat, tak budím manželku a mimino ve vedlejší místnosti. Mam ju pripojenu k PC bez problemov. urobil som to kvoli ergonomii, vydrzi, tichosti chodu, nizkemu ponoru. No, ona je to hlavně Apple klávesnice, takže podle mě k písíčku na pytel. Připojit to možná jde (nezkoušel jsem), ale proboha proč by to kdo dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Mám tuhle, je absolutně tichá, navíc v noci perfektně svítí. KLIK Edit - vzpomněl jsem si, že mám doma ještě jednu osvětlenou, opět krásně tichoučká KLIK Upraveno 14. října 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Logitech je co se týče kláves a hlodavců výbornej,ještě určo doporučuju Raser ale ten už se zaměřuje jen na pařany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Mám tuhle, je absolutně tichá, navíc v noci perfektně svítí. KLIK Edit - vzpomněl jsem si, že mám doma ještě jednu osvětlenou, opět krásně tichoučká KLIK Díky za tipy, ale už mám objednáno. Hlavně zásada číslo 1. klávesnice S KABELEM - nechápu, proč si přidělávat starosti s nějakejma baterkama a dobíjením, když usb portů mám přehršel a kábl nikde nevadí. Navíc tam píšou výdrž 10 dní..to jako myslej vážně? EDIT - odpovim si sám, asi myslej, ona vlastně svítí, další věc co nepotřebuju, vim co kde najdu a co nemám v hlavě, na to mi svítí monitor.. Upraveno 14. října 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Pochlub se, klávesnice přicházejí a odcházejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Pochlub se, klávesnice přicházejí a odcházejí. Objednal jsem si tu ze 3. příspěvku. Ale dneska sedim na workshopu, tak si ji vyzvednu až zejtra. Zatim samý pozitivní ohlasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Aha, vlnku, psal si to, nějak jsem to nezachytil. P.S. : přijedeš na sraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 P.S. : přijedeš na sraz ? Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 (upraveno) Podle mně bude nejtišší klávesnice tohle http://www.mironet.cz/woow-kb2002--silikonova-klavesnice--usb--cz--zluta+dp97156/ Upraveno 15. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se