Matthew Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Nic jsem tu o této značce nenašel, tak to jdu napravit. http://www.pequignet.com/ Jedná se o francouzskou manufakturu s nevelkou produkcí a o to vyššími cenami. V ČR by neměly být k sehnání. Online jsem našel jen několik málo kousků, např tady: http://www.berrysjewellers.co.uk/products/watches/pequignet/4212437_bvcg/index.html Fotky jsou z Watch Avenue Můj názor je Swiss made třeste se. Pokud bych měl porovnat třeba s masovým IWC (přestože třeba i dražším), tak mám jasno 1
sharz Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 No, hodinky sú to krásne, to je pravda. Tu je kratučký článok zo zlatnik.sk -> link
Domino Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Vybral bych si, čekal jsem však vlastní strojek. zdroj http://www.pequignet.com/luxury-watchmaker/montre-moorea-triomphe-homme.html
Matthew Odesláno 19. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2010 mají vlastní strojky, koukni se na Paris Royal, je tam Calibre Royal 1
Jata Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 ...som sa "zalubil" na prvy pohlad.....dlho som hladal nieco co by ma zaujalo a uz som nasiel
cigi Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 :D tak zasněženou manufaktůru s jediným barevným strojořemeslníkem a pěknými animacemi si můžou vymyslet jen francouzi. Určitě za peníze z Bruselu.
Domino Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 mají vlastní strojky, koukni se na Paris Royal, je tam Calibre Royal To jsem zjistil, myslel jsem model, který jsem měl v příspěvku.
JDenver Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Obvykle tak snadno nevzplanu ale musím přiznat, že jsem se asi zamiloval.
sureshot Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 A čo hodinky? páčia sa ti? Obvykle tak snadno nevzplanu ale musím přiznat, že jsem se asi zamiloval.
Matthew Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2010 :D tak zasněženou manufaktůru s jediným barevným strojořemeslníkem a pěknými animacemi si můžou vymyslet jen francouzi. Určitě za peníze z Bruselu. Nelíbí se ti jenom proto, že na nich neni Swiss Made. Je spousta provařenejch značek, který tohle trumfne. 1
Matthew Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2010 To jsem zjistil, myslel jsem model, který jsem měl v příspěvku. Ja myslim, že značek, který maj vlastní strojky jenom pro vrcholný serie je mnoho. Koukni se na Maurice Lacroix, "follow your convictions" na každý stránce a výroba vlastních strojků jako hlavní cíl a ve všech základních modelech máš Etu 1
Návštěvník admira Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Nelíbí se ti jenom proto, že na nich neni Swiss Made. Je spousta provařenejch značek, který tohle trumfne. Ale vzdyt je na nich SWISS MADE!? Nevim jestli na vsech, ale dival jsem se na radu MOOREA a tam je to vsude. V CR jsou k dostani kupr. TADY Je to takova "modni" znacka.
Matthew Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Ale vzdyt je na nich SWISS MADE!? Nevim jestli na vsech, ale dival jsem se na radu MOOREA a tam je to vsude. V CR jsou k dostani kupr. TADY Je to takova "modni" znacka. možná na těch s Etou, nejvyšši edice s vlastním strojkem mají Fabriqué en France 1
Jakubisko Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Ve Štrasburku jsem potkal butik Pequignet. Bohužel měli zavřeno, tak jen přes sklo... Čtu ale, že jsou na ní rozporuplné názory. Mají quartzový low-end, pak něco s ETA a na špičce dokonalý in-house. Přijde mi logické, že značka, která vznikla teprve nedávno (cca 30 let) vydělá peníze na masovce a pak se věnuje uspokojení náročnějších zákazníků. Jak to dělala OMEGA, ROLEX a jiní? Ano, nebyl quartz, ale také začínaly od píky.
jacob Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Při letmém pohledu vidím na první fotce Cartier Pasha. Ty čtvrté zleva.
enslow Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Mne zas ten nazov a styl pisma napisu znacky na hodinkach pride ako piaget..sorry chlapi ale pride mi to vsetko uz na jedno kopyto akurat s inymi napismi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se