Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkusil jsem poskladat autavie, neni to zadna slava a jeste zbyva dost veci dodelat, ale prvni den na sobe jsem je musel cvakmout. Krasne modre sviti...

Sakra kde se v mobilni verzi davaj prilohy??? No tak nic

Odesláno

tak jeste jednou z normalni verze.

cifernik mel prijit novy, ale uz 3 tydny cekam az se pan anglican uraci a dojde na postu a posle. (penize chce kazdy hned, ale poslani pry nestiha) tak jsem mezitim vzal ten stary, ktery je skvrnity a vybledly tak jsem ho vzal a premaloval.

doufam ze me za tento FAKE nikdo nevylouci.

Luneta je docasna, ta puvodni opet dost vybledla.

S.

post-980-057426200 1287475018.jpg

post-980-026785300 1287475036.jpg

post-980-064246200 1287475054.jpg

post-980-013211100 1287475080.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

ty jo...! :o

Jojo jsou to ty co jsem mel ja pak ty a ted zase ja. Ale je to vsechno mnohem delsi nez jsem cekal. Nejvetsi radost mam z toho original tahu ktery se spatne shani.
Odesláno (upraveno)

Ta luneta je mosazna a vubec k tomu nejde a je to fakt hrozny.

Nechal jsem si ji vyrobit abych ji mohl dal upravovat dle originalu.

Takze takhle je to docasne.

Cifernik je dost skvrnitej a vnitrni antireflex napomaha tomu ze to je jeste lepe videt.

Rucicky musim premalovat, kdyz jsem je mel samotne tak barva se zdala ok ale na hodinkach je to divne.

Vterinova rucicka chronografu drzi samozrejme blbe a tak jsem ji trochu pomohl mirnym smacknutim ;-)

O dalsich krocich (uspesnych) budu informovat.

EDIT.

jinak vterinovou rucicku jsem sundaval jen jednou a nasazoval 2x (na techto hodinkach)

takze zadne extra caste sundavani se nekonalo

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno

Těším se na další pokračování, musím uznat, že to je odvážný kousek kousek, který si zaslouží dobrého konce. Poznamenám, že s bílým číselníkem, který mám v oblibě budou určitě bezvadné. Držím palce.

Odesláno

Těším se na další pokračování, musím uznat, že to je odvážný kousek kousek, který si zaslouží dobrého konce. Poznamenám, že s bílým číselníkem, který mám v oblibě budou určitě bezvadné. Držím palce.

bily cifernik je tak vzacny ze jsem ho videl na fotkach jen parkrat a je k nesehnani a i kdyby nahodou byl tak ho asi nezaplatim.

tento je kovove "stribrny" ale i presto je v paradnim stavu bez flicku a skrabancu - dovoluji si rict ze temer NOS stavu i presto ze definici stavu NOS nesplnuje.

S.

Odesláno

tadu je cifernik uz namontovany na strojku...

jen nevim zda nechat puvodni luminiscenci, ktera uz neni funkcni ale je puvodni (30 let stara) a nebo dat novou krasne svitici, ale nebude to puvodni...

post-980-082432700 1287756810.jpg

Odesláno

Nech původní Štěpáne, stačí když svítí ručky, je opravdu nádherný, gratuluju!

Též bych nechal původní, neviděl jsem amatérsky nanesenou lumi, která by vypadala dobře..
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Úžasná práce! Vypadají fakt nádherně... Velmi se mi líbí ten nový ciferník, jak se krásně zabarvuje dle okolního světla. V reálu to musí být ještě lepší. Taktéž se těším na další pokračování :-)

Odesláno

Me se vice libily s tim tmavym cifrem, bez nabastlene luminiscence. Ale ja mam vsechny hodinky s cernym cifrem, takze to je zaujatost...

Ta vysisovana luneta je OK, nemenil bych...Treba na starych RLX sub nebo Moonwatchich je to moc sexy. Chvalim taky tah.

Autavie jsou kousek, ktery bych taky chtel :)

Odesláno

ona ta puvodni luneta je spis jen kovove sediva, v realu na ni ty cisla nejsou temer vubec videt.

tmavy cifernik byl UV zarenim vybledly ale to by nevadilo - patina je pro me OK, ale mel na sobe mastne fleky, ktere neni mozne vycistit bez poskozeni potisku.

Snazil jsem se najit cerny cifernik, tak abych zachoval barevnost, ale i pres to, ze je to prave zcela bezny typ ciferniku, narozdil od stribrneho provedeni, tak se mi nepodarilo sehnat.

a protoze jsem vedel ze cifernik do budoucnosti nepouziju, tak jsem si dovolil experiment s luminscenci.

S.

Odesláno

ona ta puvodni luneta je spis jen kovove sediva, v realu na ni ty cisla nejsou temer vubec videt.

tmavy cifernik byl UV zarenim vybledly ale to by nevadilo - patina je pro me OK, ale mel na sobe mastne fleky, ktere neni mozne vycistit bez poskozeni potisku.

Snazil jsem se najit cerny cifernik, tak abych zachoval barevnost, ale i pres to, ze je to prave zcela bezny typ ciferniku, narozdil od stribrneho provedeni, tak se mi nepodarilo sehnat.

a protoze jsem vedel ze cifernik do budoucnosti nepouziju, tak jsem si dovolil experiment s luminscenci.

S.

Na prvni fotce v postu 17 to vypada docela dobre, to je jina luneta nebo nahoda zpusobena fotkou z bleskem, ze to vypada docela OK?

Mas pravdu ze mastne fleky bych asi taky nevydychal, z 5 fotek se tezko odhaduje aktualni stav. Ale na ten cerny cifr bych si ja urcite pockal...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...