Axel Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 (upraveno) Zdravím všechny fandy hodinek. Na stránky chronomagu chodím již delší dobu, vždycky se mi hodinky libily, fascinovaly mě především automaty, všechna ta kolečka, hejbátka uvnitř, která nějakým zázrakém dokáží rozpohybovat ručičky Není to až tak dávno, co jsem poprvé držel v ruce automaty, značku si bohhužel nepamatuji, měly krásny průhled na strojek, vypadaly skvěle, až na tu cenu, za kterou by se dalo pořídit velmi slušný auto, taky jsem si mohl "osahat" Omegy Seamaster, tzv. "bondovky" a jiné. Tehdy jsem si ještě říkal, proč jen ten člověk má tolik hodinek.. Dnes už mi to je jasný Zkratka, hodinky vypadaly sice skvěle, ale ty ceny.. Jako student jsem si mohl na něco takového nechat zajít chuť. Uběhlo pár let a já jsem úplnou náhodou při výběru nových hodinek narazil na toto fórum... To hlavní, co jsem tady zjistil, je fakt, že automaty ještě nutně nemusí stát jako dovolená pro dva v karibiku a více. Přesto jsem po dlouhém váhání a i přes negativni postoje k této značce koupil quartzy od Tissotu (V8 chrono). Moje doposud nejdražši hodinky.. Po třech měsích jsem ale zase zpět na chromagu . Tissoty mě vůbec nenadchly, nelíbí sse mi a taky mě velmi zklamalo provedení, vteřinovka nelicuje s hodnotami na ciferníku (což mně hrozně s prominutím se..) a u datomky je poškozená číslice 5. Koupě zpětně lituji, jsou to prostě "leštěnky", místo nich nosím své staré Aviatory, také quartzy, sice tato firma už nemá vubec žádné jméno, jsou ale krásný a jedou přesněji než Tissoty Takže.. proč tedy píši, rozhodl jsem se, že tentokrát půjdu opravdu do automatu a že poslechnu vaše rady. Celé ty tři měsíce jsem se stále vracel na chronoshop a koukal na Steinharty Nav B-Uhr II, původně se mi totiž vůbec nelíbily, ale pak jsem těm hodinkám nějak přišel na chuť... A teď na ně musím pořád koukat Původně jsem chtěl hodinky s chronographem, ale když jsem se tak díval nazpět, troje poslední hodinky měly chronograph, je čas na změnu, navíc v případě automatu i o dost klesá cena. Rozpočet jsem měl původně 20k, ale nakonec bych do toho rád investoval 10 - 15 000, přece jen jsem ještě nikdy automaty nevlastnil a poměrně nedávno kupoval ten swiis šunt. Rád bych tedy nejspíš pilotky, ale klidně to mohou být i hodinky jiného stylu, líbí se mi průhled na strojek jako je např. tady http://www.watchshop...-p99935476.html (ty mi přijdou taky moc pěkný, i když jsou diametrálně odlišné od pilotek :-) ) Jinak bude mi 26 let a většinu času v práci trávím v košíli/obleku.. Máte nějaký další tip, nebo se v tom zbytečně nehrabat a jít do Steinhartu? Díky moc všem za odpovědi. Upraveno 20. října 2010 uživatelem Axel
Frantik Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Vítej chlape, vidim, že v tom docela slušně lítáš Pokud se ti líbí pilotky, co zkusit originál od Laco, cena 700 Eur je taky cca v limitu https://shop.laco.de/index.php?page=categorie&cat=1&next_page=3&xf9752=jkibmgknbjnvmt88ru7u8ai2o0
Marfil Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 (upraveno) Vzhledem k tomu, že běháš v košilích a obleku a že je ti celkem málo, nebál bych se těch Bulov, jsou odvážnější, ale hodí se, a přitom se ti líbí......myslím, že bys ty pilotky pouštěl za chvíli dál... malá rada - dva měsíce ještě počkej s rozhodnutím. Upraveno 20. října 2010 uživatelem Marfil
Axel Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Vzhledem k tomu, že běháš v košilích a obleku a že je ti celkem málo, nebál bych se těch Bulov, jsou odvážnější, ale hodí se, a přitom se ti líbí......myslím, že bys ty pilotky pouštěl za chvíli dál... malá rada - dva měsíce ještě počkej s rozhodnutím. Tady jsou ty Bulovy "live" na youtube , Na mě právě působí opačným dojmem, že jsou na staršího a že na mně budou vypadat poněkud zvláštně Steinharty se mi až tolik na fotkach nelíbily, ale tohle video mě hodně nalomilo , tady vypadají skvěle Už nad nimi přemýšlím opravdu dlouho.... to Frantik: Nenašel jsem tam ty, co se mi nejvíce libí, ale díky
Návštěvník pitrs182 Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 To Axel- taktéž mi připadají Bulovi lehce "usedlé", navíc ten průhled na strojek z vrchu se mně osobně nikdy nelíbil. Steinharty či jiné pilotky působí hodně nadčasově a vždy když sem je měl na ruce, tak zaujali. Navíc sou vcelku univerzální a dají se nosit k většině oblečení. Jdi do pilotek
jankoxxx Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 toto vlakno sa ti este pekne rozrastie a poradil by som ti tiez aby si nakup neuponahlal, do vianoc mas este 2 mesiace a nove hodinky by mohli byt pekny darcek steinhart neni zla volba ale z toho tvojho prveho prispevku priam vytca tuha kupit prve a potom rovno navysit rozpocet na 20-30 tisic na druhe takze pekne s kludom
Axel Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Právě že do Vánoc jsou už "jen" dva měsíce a jak jsem tak pročítal vlákna, na Steinharty se kolikrát dost čeká. Jsou hodně strohé, jednoduché, žádné serepetičky a záplava drobných čísel. Mezi náma, je mi jasné, že ty další hodinky nebudou určitě poslední.. Nemohl by mi tu někdo pisnout pár firem, kde se dá vejít řekněme do těch 10, 15 tisíc s dobrým poměrem cena/výkon? (protože u takových Tissotu, že se k tomu vracím, se vyloženě platí za "značku".. nikoliv kvalitu a nerad bych znovu platil za naleštěná písmenka na ciferníku)
Diamondking Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Na Štajny je tady Kubson.. www.chronoshop.cz. Tedy jestli Ti jde o ty Štajny ..no a má tam těch značek povícero
jankoxxx Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 ja by som odporucil firmy Glycine a Hamilton. kvalita za rozumny peniaz. odporucam tento obchod, len daj pozor aby mali to co chces na sklade lebo objednanie u nich trva dost dlho... Hamilton http://www.bussipreziosi.com/orologi-e-gioielli/uomo-e-donna/hamilton.php Glycine http://www.bussipreziosi.com/orologi-e-gioielli/uomo-e-donna/glycine.php
Chorche Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 (upraveno) Na Štajny je tady Kubson.. www.chronoshop.cz. Tedy jestli Ti jde o ty Štajny ..no a má tam těch značek povícero Ale to on už všechno ví viz: "...Celé ty tři měsíce jsem se stále vracel na chronoshop..." Každopádně k obleku bych vybral Jazzmastery od Hamiltonu a časem koupil pilotky na volný čas. Upraveno 20. října 2010 uživatelem Chorche
jankoxxx Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Ale to on už všechno ví viz: "...Celé ty tři měsíce jsem se stále vracel na chronoshop..." Každopádně k obleku bych vybral Jazzmastery od Hamiltonu a časem koupil pilotky na volný čas. ja som tiez chcel pilotky na volny cas ale bez vodotesnosti to volnocasove hodinky neboli a ani nebudu. ja som nosil pilotky Archimede aj ku koseli a saku mne to pripadalo v poriadku (no co uz, som divny )
Chorche Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 ja som tiez chcel pilotky na volny cas ale bez vodotesnosti to volnocasove hodinky neboli a ani nebudu. ja som nosil pilotky Archimede aj ku koseli a saku mne to pripadalo v poriadku (no co uz, som divny ) Ale ne, nejsi, na tom taky něco je Pilotky k čemukoliv a na volno něco vodotěsnýho..
Diamondking Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Ale to on už všechno ví viz: "...Celé ty tři měsíce jsem se stále vracel na chronoshop..."Jééé, opravdu se omlouvám, ale normálně na to už nevidím, mám po noční a nám zateplujou barák, tak jsem nespal ani minutu
Axel Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2010 (upraveno) Tak na volný čas můžu nosit zatím quartzy Tissot nebo ty Aviatory a časem to vyměním.. (nejlépe za něco na způsob bondovek Seamasteru, ty se mi třeba taky moooc líbí ) Já jsem totiž poprvé hodně dlouho vybíral, nakonec přebral a k těm pilotkám se pořád vracím, což by mohlo znamenat, že je to dobrá volba. Pořád si pouštím dokola to video se Stainama.. Asi jsem úchyl! Vidím to tak, že počkám týden, mrknu ještě na další značky, uvidím, jestli mi sem ještě nehodí ostatní nějaké odkazy a pak si něco objednám, už chci mít konečně na ruce něco, co skutečně "žije" Upraveno 20. října 2010 uživatelem Axel
Marfil Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 (upraveno) Když už tady probíráte ty pilotky tak mi to nedá, abych sem nedal obrázek, po kterých bych šel, kdybych je musel mít... mě nějak ostatní pilotky příjdou na jedno brdo .....prosím, nebijte mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2010 uživatelem Marfil
jankoxxx Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Když už tady probíráte ty pilotky tak mi to nedá, abych sem nedal obrázek, po kterých bych šel, kdybych je musel mít... mě nějak ostatní pilotky příjdou na jedno brdo .....prosím, nebijte mě tieto sa mi vzdy pacili a nechrono verzia hadam este viac. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Díky za tipy, ale nějak mě ty Junghans neberou Jinak hodně mě zaujaly Seika SNZF17J1, na které tu má založené vlákno Smaza, jako další hodinky po pilotkách bych rád něco v podobném stylu, ale to už moc předbíhám Zatím zůstávám u Steinu..
Axel Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Tak Steiny pilotky jsou objednány..
Marfil Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Super, jinak každému, komu se tu radí, by měla připadnout povinost nahodit potom fotku na ruce, tak doufám, že nezklameš
Axel Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Super, jinak každému, komu se tu radí, by měla připadnout povinost nahodit potom fotku na ruce, tak doufám, že nezklameš Ok, jak příjdou (snad do 14 dnů), tak udělám nějakou tu fotku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se