rubus32 Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Ty ne, zakladatel vlákna v prvním příspěvku Co je špatnýho na tom, že se mi líbí IWC Portuguese, a to navíc tak moc, že mně nápodoba neuspokojuje... Napsal jsem to proto, že tu Archimedy doporučujete nejmíň v půlce vláken s oblekovkama, měl jsem je a mám svý důvody proč už je nechci (dokonce jsem to tu i několikrát napsal - není to nic osobního proti Archimede ani proti jejich uživatelům, prostě mi subjektivně jsou velký) a napsal jsem to sem abych předešel debatě zbytečným směrem konec průjmu...
rubus32 Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Já Fajn tak já je koupim a až se mi okoukaj, tak ti je prodám jo?
rubus32 Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Je to náhoda? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32911-longines-clous-de-paris/ Každopádně taky hezký hodinky! Upraveno 27. října 2010 uživatelem rubus32
Gilius Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Fajn tak já je koupim a až se mi okoukaj, tak ti je prodám jo? Ne..... Jestli Iron Annie koupím,tak pouze nové
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se