rubus32 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Už delší dobu pokukuju po hodinkách kolem 40 mm s bílým cifrem a klasickýma modrýma ručkama (styl Stowa marine - nelíbí se mi font, Nomosy jsou malý a nelíbí se mi obrácená čísla), poměrně blízko jsou Longines mastery a Tissot La Locle (ale to je zas vyšší cenová), nedávno jsem naživo viděl Iron Annie s vlnitým ciferníkem, tak se chci zeptat na zkušenost, zda je někdo máte, a zda se ten vlnitej plech neokouká. Jsou docela zajímavý, ručičky se mi dost líběj, font už míň, ale mám zkušenost, že se tyhle výstřednosti poměrně rychle okoukávaj. Nebo máte někdo nějakou jinou inspiraci tímhle směrem? Prosím nepište sem Archimedy a další design "klony" IWCéček Portuguese, když ty, tak jedině origo :-), a to bude až změním firmu... Jo - bílý Fortisky taky sleduju, ale zas ta cena... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Mohli tam dat radsej "Tante Ju". Ale hodinky su pekne, v chrone este krajsie.
sureshot Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Tie Longines su vyborne, krasny font, pekny cifr, modre rucky, vyvazene tvary a pomery velkosti.
rubus32 Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Chrono nechci protože většinou subciferníčky řežou fonty a hodinky jsou nepřehledné, navíc chrona mám a skoro vůbec je nenosím, mám radši jednoduchost. Dost dlouho jsem váhal nad Stowa Antea Muzeum, když byly v inzerci, protože minimalistický design taky můžu, ale teď momentálně koukám po kapkovitých ručkách a číslech (mohou být i římská, jen proboha ne na půlce ciferníku přetočená). Nicméně přihodím obrázky starších hodinek, které bych mohl z fleku, kdyby měly průměr aspoň 37 mm. Jen jako příklad toho, co se mi taky líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 tie junghans max bill su vo verzii automatic 36mm to su je uz podla mna prijatelna velkost na oblekovky. okrem toho posobia na ruke trosku vacsie vzhladom na to, ze skoro celu prednu plochu tvori cifernik.vela ludi im vycita akrylove sklicko, mne to nikdy neprekazalo.
Foundryman Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Junkersy mám, velká spokojenost. Mají neocenitelnou výhodu - ruční nátah, což je při střídání hodinek velké plus. Uvnitř je Molnija, která běhá s přesností v řádu několika vteřin za den, asi si Němci hlídají kvalitu kupovaných strojků.
rubus32 Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Junkersy mám, velká spokojenost. Mají neocenitelnou výhodu - ruční nátah, což je při střídání hodinek velké plus. Uvnitř je Molnija, která běhá s přesností v řádu několika vteřin za den, asi si Němci hlídají kvalitu kupovaných strojků. Díky, a co ten vlnitý plech? Ten mně zajímá zejména.
Foundryman Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Díky, a co ten vlnitý plech? Ten mně zajímá zejména. Působí zajímavě, jinak by byl ciferník moc placatej. Hlavně kvůli vlnitému plechu jsem je kupoval, placatých bílých velkých hodinek jsou jinak mraky
skautik Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 ja premyslim nad temito Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 ja premyslim nad temito u mna dobre,mozno rovne rucicky,ale to je vec vkusu...
Gilius Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Právě "vlnité" Junkersy mne sem,na Chronomag,přivedly. Pořád a pořád se mi moc líbí a jednou jimi (URČITĚ!!!!) "uzavřu kruh"
LuBart Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Díky, a co ten vlnitý plech? Ten mně zajímá zejména. Přiznám se, že mě valcha nenadchla. Asi by se mi brzy okoukala - přesně jak píšeš. Subciferníček a tři typy fontu mě taky neláká. Ale díky za inspiraci, oblekovky právě taky řeším.
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Právě "vlnité" Junkersy mne sem,na Chronomag,přivedly. Pořád a pořád se mi moc líbí a jednou jimi (URČITĚ!!!!) "uzavřu kruh" Ano, zajisté . Malý výňatek z Tvého inzerátu na letecké Prim. Publikováno 20.říjen.2010 - 10:17 nas*at,nas*at a ještě jednou nas*at......a jestli ještě jednou vezmu nějaký mechanický hodinky do baráku,nechť mi Kibi rozbije čumák(případně kterýkoliv zájemce).......NECHCI doma hodinky,který se mi zastaví,jen je nechám den/dva ležet.....NECHCI!!!!!! A nebudu je mít na ruce jen proto,aby se to nezastavilo!!!! A vrtič taky kupovat nebudu. Tudíž.....PRODÁM letecké Primky v nerezu(renovované),které jsem zde nedávno pořídil......nic jim není,jejich jediná vada je jejich mechanickej strojek a moje orientace a způsob myšlení. Upraveno 27. října 2010 uživatelem Snow 1
Marfil Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Malý výňatek z Tvého inzerátu na letecké Prim. Publikováno 20.říjen.2010 - 10:17 nas*at,nas*at a ještě jednou nas*at......a jestli ještě jednou vezmu nějaký mechanický hodinky do baráku,nechť mi Kibi rozbije čumák(případně kterýkoliv zájemce).......NECHCI doma hodinky,který se mi zastaví,jen je nechám den/dva ležet.....NECHCI!!!!!! A nebudu je mít na ruce jen proto,aby se to nezastavilo!!!! A vrtič taky kupovat nebudu. Tudíž.....PRODÁM letecké Primky v nerezu(renovované),které jsem zde nedávno pořídil......nic jim není,jejich jediná vada je jejich mechanickej strojek a moje orientace a způsob myšlení. Nooo, zajímavý postřeh, po tomto prohlášení ještě odkázat do patřičných míst i konkrétně majitele Archimédek, to už vyžaduje docela odvahu..nebo se mýlím?
rubus32 Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2010 ja premyslim nad temito Nevím jestli je to jinak focený nebo maj i smetanovej ciferník, taky se mi líběj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rubus32 Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2010 ad vlnitý plech: je pravda že těch víc fontů písma docela ruší, neuvědomil jsem si to, longiny jsou mnohem čistší. Já zkusil vlnitej už v černé variantě, a fakt se to okouká. snow: všechny tyhle Junkersy jsou dostupné i v quartzu za ca poloviční cenu. Bolí tě zuby? Jinak pro další inspiraci přihodím ještě obrázek z vyšší a nejvyšší cenové. Na tyhle obrázky se můžu tak akorát dívat,ale i tak to stojí za to. Zpět k tématu: najde se někdo, komu se bílý vlnitý plech ještě neokoukal? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 4 Sněhulák - Ty jdi taky do řiti,zrovna Ty mi budeš něco povídat Ale vlnité Junkersky maj(oproti ostatním "srágorám") výhodu ručního nátahu Takže to by se mi doma určitě nezastavilo. Třeba jednou....až vyrostu....nebo tak něco 4 Marfil - jestli to bylo na mne(nějak jsem nepostřehl,na koho přesně to je )....já někoho někam odkazoval???? To jsem tu snad neudělal nikdy!!!! Sice se podivuju nad tím,co snesou lidi na ruce,ale protože vím,že každý máme jiný vkus a každému vyhovuje něco jiného(a ať máme na pařátě cokoliv,tak ten koníček nás spojuje),vždy jsem se toho snažil vyvarovat.
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 snow: všechny tyhle Junkersy jsou dostupné i v quartzu za ca poloviční cenu.Gilius nechce quartz, Gilius míří výš, mnohem výš (sleduj níž). Zkus sehnat Universal Geneve Polerouter Date, jsou nádherné. Myslím, že na ebay by to šlo nebo máš další možnost, vymámit je z Tolji, má je. 4 Sněhulák - Ty jdi taky do řiti,zrovna Ty mi budeš něco povídat Ale vlnité Junkersky maj(oproti ostatním "srágorám") výhodu ručního nátahu Takže to by se mi doma určitě nezastavilo. Třeba jednou....až vyrostu....nebo tak něco V řiti jsem už dávno. Pravda, ruční nátah, stejně nedorosteš.
Gilius Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Zpět k tématu: najde se někdo, komu se bílý vlnitý plech ještě neokoukal? Já 4 Sněhulák.....vítej v klubu V pr*eli je tak krásně
Marfil Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 (upraveno) 4 Sněhulák - Ty jdi taky do řiti,zrovna Ty mi budeš něco povídat Ale vlnité Junkersky maj(oproti ostatním "srágorám") výhodu ručního nátahu Takže to by se mi doma určitě nezastavilo. Třeba jednou....až vyrostu....nebo tak něco 4 Marfil - jestli to bylo na mne(nějak jsem nepostřehl,na koho přesně to je )....já někoho někam odkazoval???? To jsem tu snad neudělal nikdy!!!! Sice se podivuju nad tím,co snesou lidi na ruce,ale protože vím,že každý máme jiný vkus a každému vyhovuje něco jiného(a ať máme na pařátě cokoliv,tak ten koníček nás spojuje),vždy jsem se toho snažil vyvarovat. Ty ne, zakladatel vlákna v prvním příspěvku jinak reakce na to, co našel snow Upraveno 27. října 2010 uživatelem Marfil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se