Návštěvník milanz Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Pokial som to dobre preložil , tak by mal byt ten nápis na zadnej strane , ale ja ho nemám ani tam. Niekto ho tam mate na tej zadnej strane ?na zadnej nemam
Sphinxx Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Máte pravdu, donutili jste mě se podívat přímo na SA ... je tam totok ... foto dýnka.
Návštěvník milanz Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Máte pravdu, donutili jste mě se podívat přímo na SA ... je tam totok ... foto dýnka. presne toto mam aj ja. sorry za zlu kvalitu foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Jasně, nedošlo mi, že SA to mají jinak ...
Pali11 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Ja to mam tiez tak isto , čiže nemam nápis Swiss made nikde na mojich SA. Posielam foto, ale tiez sa omluvam za zlu kvalitu. Este som si všimol že čislo A13370 nemam v ramčeku ako vy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Kucí, čím to fotíte? ... Pali, kde jsi je kupoval prosímTě, vypadají starší ...
Návštěvník milanz Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Kucí, čím to fotíte? ... Pali, kde jsi je kupoval prosímTě, vypadají starší ... webkamerou na notebooku ... mobil mam na nabijacke a tak ma to znervoznelo ze som to sem co najrychlejsie dal.
Sphinxx Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Já myslím, že zrovna Ty můžeš být v klidu . Tobě to všechno sedí ...
Sphinxx Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 A jinak Milane ty Tvoje Military jsou perfektní, až nebudeš vědět co s nimi nebo Tě omrzí, tak mi napiš, rád je vyzkouším ...
Návštěvník milanz Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Já myslím, že zrovna Ty můžeš být v klidu . Tobě to všechno sedí ... kupoval som u autorizovaneho predajcu v Bratislave par mesiacov spät, dali mi aj taky digitalny certifikat pri kupe ale znervoznel som aj tak. keby to nesedelo tak uz zajtra by som tam nabehol, ale vdaka bohu za toto forum a za ludi co su tu
Pali11 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Ja som to fotil digitálnym olympusom z asi 10 pokusov som vybral najlepšiu foto - ele zajtra sa to pokúsim za svetla , keď to fotim I phonom tak ta fotka je tak veľká , ze neodíde a neviem to nijako zmenšiť v tom mobile. A tie SA som kupoval pred pár dnami v ČR su to 2008
Sphinxx Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 kupoval som u autorizovaneho predajcu v Bratislave par mesiacov spät, dali mi aj taky digitalny certifikat pri kupe ale znervoznel som aj tak. keby to nesedelo tak uz zajtra by som tam nabehol, ale vdaka bohu za toto forum a za ludi co su tu Jojo, u Tebe je to v pohodě ... ten digitální certifikát, je tzv. digitální záruční karta, takže nemusíš nikam běhat . Ja som to fotil digitálnym olympusom z asi 10 pokusov som vybral najlepšiu foto - ele zajtra sa to pokúsim za svetla , keď to fotim I phonom tak ta fotka je tak veľká , ze neodíde a neviem to nijako zmenšiť v tom mobile. A tie SA som kupoval pred pár dnami v ČR su to 20082008 - jasně mají větší logo u datumky ... hele jestli jsi je kupoval tady na foru (vypadá to na Wizardovy bývalky), tak můžeš být v klidu, ty hodinky jsem měl v ruce a jsou OK .
ADIkov Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 U SA na zadnom dynku nie je napis Swiss Made namiseto toho je na rozopnutej spone napis "modele depose manufacture en suisse"Ukludnite sa chalani aj ja som mal taky model ktory nemal na cifru swiss made a takisto som to zacal riesit, hladat preco a ako to moze byt. Ale je s tym vsetko poriadku, je to vysvetlene ako pisal African.
Pali11 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Este sa chcem chlapi opytat , len neviem ci je to to na tomto vlakne spravne , alebo mam tuto temu uviest na inom? Zatial nemam moc skusenosti s pouzivanim fora , tak my prosim poradte. Jedna sa o reklamaciu hodiniek Tag Heuer, ktore som kupil cca pred rokom a uz 3 krat sa tam opakuje rovnaka zavada. Rospisal by som bližšie informacie , len teda neviem ci tu , alebo v nejakom inom vlakne. Tak ma prosim usmernite :-)
ADIkov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Nie som si isty ale ja by som vytvoril vlakno tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/37-ostatn%C3%AD/
Pali11 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Zdravím Vás neviete my poradiť ako odoslať fotku z iPhonu keď ze to zobere iba fotku do 2MB? Konkrétne keď odfotim hodinky iphonom tak ma 2,3MB a už to neodíde diky za rady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se