Paullus Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Včera jsem koupil poměrně velké starožitné nástěnné hodiny, jež mají ciferník opatřený otevíracím proskleným krytem na panty. To sklo je rovné, má průměr cca 23 cm a bylo rozbité. Asi nebude problém si u kteréhokoli sklenáře objednat to sklo nové a zasadit je do toho krytu. Myslím si ale, že by na těch hodinách vypadalo lépe sklo vypouklé. Snažil jsem se to vygooglit, ale bohužel termín, "hodinové sklo vypouklé" je terminus technicus z laboratorní techniky a označuje se jím kryt chemických nádob. Kromě toho největší z takto nalezených má průměr 200 mm. Z uvedených důvodů bych se chtěl zeptat, zda neexistuje nějaká firma, které bych dal popisovaný dekl z ciferníku a ona by mi ho vrátila i s přidělaným vypouklým sklem. Díky za případné odpovědi.
pepan Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Sleduj AUKRO taky jsem řešil podobný problém.
Paullus Odesláno 24. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2010 V 24. 10. 2010 v 21:40, 'haslermetra' napsal: Zeptej se v Parexu. Díky za tip. Zítra to zkusím a podám raport....
Paullus Odesláno 25. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2010 V 25. 10. 2010 v 6:23, 'Adam99' napsal: Případně ještě zkus Mavex - odkaz Díky za tip; do toho Mavexu jsem volal, ale takové sklo nemají. Současně potvrdili názor mého známého hodináře, že taková skla se shánějí špatně. V Parexu dneska mají modré pondělí, takže to zkusím zítra.
valis Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 tak velké sklo se dá sehnat jen asi 3mm když tak zavolej na tel. 737 410 503
F.P. Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2019 https://www.verkon.cz/sklo-hodinove-vypoukle/# ....................?????????????????
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se