A@A Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Chvaaaaaaaaaaalim, nadhera Aky ma ten budicek zvuk? Ja som sa docital na strankach Vulcain.ch, ze by to malo vydavat dva zvuky. Jeden ako budik a druhy ako pripomienkovac.
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Pekny! To listi me dneska taky inspirovalo, ale vzhledem k tomu, ze jsem sebou nemel fotak tak jsem si vzal par listu po ceste domu do ruky, doma je vylozil na parapet a tam cvaknul asi deset fotek
StanoBare Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Uz som pisal inde, ze su to krasne fotky. Aj som si vonku hovoril, jesen, budu fotky s listim, sustred sa na vodu, kvapky, travu, ktora este drzi zelenu farbu Vulcain - je to model z obdobia okolo 1950-55? alebo kecam?
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Budík má docela hlasitý zvuk, nevydává to dva zvuky, ale jen jeden. Který můžeš použít jako připomínkovač nebo budík... StanoBare: Tyhle by prý měly být 1947(počátek výroby) - počátek padesátých let.
StanoBare Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 V 27. 10. 2010 v 21:33, 'Tada' napsal: StanoBare: Tyhle by prý měly být 1947(počátek výroby) - počátek padesátých let. hmmm...tak este skor! Tusil som, ze to bude z obdobia H.Trumana. Dik.
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 V 27. 10. 2010 v 21:37, 'StanoBare' napsal: hmmm...tak este skor! Tusil som, ze to bude z obdobia H.Trumana. Dik. Jojo, Truman a všichni američtí prezidenti je nosili LBJ dokonce vykoupil celý obchod ze zásob Vulcainů, když je nakoupil jako dárky pro své známé.
sery.vlk Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 V 27. 10. 2010 v 21:03, 'A@A' napsal: Chvaaaaaaaaaaalim, nadhera Aky ma ten budicek zvuk? Ja som sa docital na strankach Vulcain.ch, ze by to malo vydavat dva zvuky. Jeden ako budik a druhy ako pripomienkovac. Klasický cricket bije kladívkem do pouzdra s rezonanční komůrkou, je to takové chrčivé, ale hlasité zvonění. Vzbudí mne to spolehlivě i po opici .-) Někde na netu jsem kdysi narazil na přehled náramkových budíčků s udáním hlasitosti v dB: Vulcain Cricket spolehlivě vedl. Pro zajímavost, za svůj zvuk nekonečně velebená Sonata od Ulysse Nardin byla na posledním místě: zní krásně, ale nevzbudí .-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se