šíma Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Prosím info, zda u klasických bondovek se tah rozebírá klasickým vyklepáním čepu, nebo jestli je tam nějaká finta. Trochu mě zarážejí ta pidipouzdra (viz foto). Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Kazdy clanek je deleny, proto jak rikas "pidipouzdra". U bondovek jsem to vyklepnul stejne jako u POcek. Slo to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Spíš než "vyklepnout" bych doporučil "vytlačit" zkracovačem. edit: pravopis Upraveno 28. října 2010 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Pokud ta dutinka přijde jen na jeden konec osičky, tak je to v pohodě. Horší je, pokud má být ten váleček i na druhé straně osky. U jedněch Seiko jsem kvůli tomu zkracoval tah asi hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Pokud ta dutinka přijde jen na jeden konec osičky, tak je to v pohodě. Horší je, pokud má být ten váleček i na druhé straně osky. U jedněch Seiko jsem kvůli tomu zkracoval tah asi hodinu Dutinky jsou ve ve vnitřních mezičláncích. Tah jsem měl, zkracovač mám, používám jej běžně a trvalo mi to vždy max. 2minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Dutinky jsou ve ve vnitřních mezičláncích. Tah jsem měl, zkracovač mám, používám jej běžně a trvalo mi to vždy max. 2minuty Se vším souhlas, akorát mi to trvalo 5x déle Jinak pro správné nastavení, nezapomenout na "půlčlánky" (nejsou označeny "šipkou", tak by někomu nemusely připadat vyndavací..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Se vším souhlas, akorát mi to trvalo 5x déle Jinak pro správné nastavení, nezapomenout na "půlčlánky" (nejsou označeny "šipkou", tak by někomu nemusely připadat vyndavací..) Moje půlčlánky označeny šipkou jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Dutinky jsou ve ve vnitřních mezičláncích. Tah jsem měl, zkracovač mám, používám jej běžně a trvalo mi to vždy max. 2minuty To je v klidu, já je měl zvenku. Zatlačíš z jedné strany, vyjede ti na druhé Takže musíš tlačit z obou stran rovnoměrně, pokud nemáš držák hodinek, tak se ti lehce může stát, že se ti tah smekne a škrábanec jak sviňa je na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 31. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Potvrzuji výše uvedené. Pidipouzdra jsou volně nasazená ve vnitřních článcích a vyklepání osičky se provede stejně, jako u jiných tahů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se