Přejít na obsah

Zkrácení / prodloužení tahu Omega

Doporučené příspěvky

Pokud ta dutinka přijde jen na jeden konec osičky, tak je to v pohodě. Horší je, pokud má být ten váleček i na druhé straně osky. U jedněch Seiko jsem kvůli tomu zkracoval tah asi hodinu :suicide_anim:

Dutinky jsou ve ve vnitřních mezičláncích. Tah jsem měl, zkracovač mám, používám jej běžně a trvalo mi to vždy max. 2minuty :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dutinky jsou ve ve vnitřních mezičláncích. Tah jsem měl, zkracovač mám, používám jej běžně a trvalo mi to vždy max. 2minuty :)

Se vším souhlas, akorát mi to trvalo 5x déle ;)

Jinak pro správné nastavení, nezapomenout na "půlčlánky" (nejsou označeny "šipkou", tak by někomu nemusely připadat vyndavací..)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Se vším souhlas, akorát mi to trvalo 5x déle ;)

Jinak pro správné nastavení, nezapomenout na "půlčlánky" (nejsou označeny "šipkou", tak by někomu nemusely připadat vyndavací..)

Moje půlčlánky označeny šipkou jsou...
Odkaz ke komentáři

To je v klidu, já je měl zvenku. Zatlačíš z jedné strany, vyjede ti na druhé :D Takže musíš tlačit z obou stran rovnoměrně, pokud nemáš držák hodinek, tak se ti lehce může stát, že se ti tah smekne a škrábanec jak sviňa je na světě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...