šíma Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Jestli se tady o tom psalo, tak si sypu popel na hlavu, ale jestli ne, tak tedy : (samozřejmě bych to nejradeji napsal do subfóra ŠVÝCARSKÉ HODINKY - OMEGA, ale strach z moderátorů mi nedá) Dnes jsem zakoupil v Ostravě krásnou sadu dvaceti DVD filmů s Jamesem Bondem (chybí jen poslední dva s Danielem Craighem) ve stylové krabičce za 1590 Kč. Doporučuji jako vánoční dárek pro příslušně střelené kolegy apod. U nás to dostane syn a já si na to konto koupil ty Omegy...
B.F.G. Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Jestli se tady o tom psalo, tak si sypu popel na hlavu, ale jestli ne, tak tedy : (samozřejmě bych to nejradeji napsal do subfóra ŠVÝCARSKÉ HODINKY - OMEGA, ale strach z moderátorů mi nedá) Dnes jsem zakoupil v Ostravě krásnou sadu dvaceti DVD filmů s Jamesem Bondem (chybí jen poslední dva s Danielem Craighem) ve stylové krabičce za 1590 Kč. Doporučuji jako vánoční dárek pro příslušně střelené kolegy apod. U nás to dostane syn a já si na to konto koupil ty Omegy... Jaká je to distribuce?
ricous Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Jaká je to distribuce? Já si to kupoval ještě "akčně" každý pondělí ráno ve stánku před cca půl rokem a pak si ten obal doobjednal... Jinak tady - http://bondcollection.eu/
šíma Odesláno 28. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Já to mám z knihkupectví ABZ v Ostravě. Je to hlevně e-shop. www.knihy.abz.cz
martini Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Zde je ultimátní dvd komplet i s C.R. a QoS za 24990kc. Upraveno 28. října 2010 uživatelem martini
wave ceptor Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Zde je ultimátní dvd komplet i s C.R. a QoS za 24990kc. Uber nulu.
martini Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Uber nulu. Jiste je to 2499kc. No, nevim ale, kdo by si koupil ten monsterbox se 40 DVD za 8888kc (tentokrat cifra sedi), to by musel byt fakt fanda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se