diver60 Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak já s hodinkama vždycky dělal všecko tedy i potápěl a taky jsem počítal že je někdy vytopím proto jsem nikdy nepořizoval drahé modely.Měl jsem a mám PSII - potápění s přístrojem cca do 30m (nevyzpitatelné na těsnost nepravidelně do nich teklo taky jsou na 4ATM )Tehdy cca 600Kč. Pak jsem měl 2x Casio DW-290 (WR200) digitály vděčné hodinky se základními funkcemi v pohodě potápění do 40m,sauny atd. Oboje vytopené po výměně baterie. Cena do 1200Kč. Teď mám Casio G7700 (WR200) digitály, byly v 58m, pro potápění mají zbytečně moc funkcí ale na suchu se to dá využít, příliš mnoho informací na displeji a pro mě už malé číslice proto uvažuji o analogových. Cena cca 2200Kč . Hodinky beru do vody jako druhý měřič času od doby co jsem začal používat decocomputer (cca před 20lety). Je to pohodlnější.Ja bych Ti radil abys zústal u Sunnta D4 to přepneš tuším i do šnorchlovacího modu, a pokud chceš pěkné hodinky i do vody tak si vyber s co nejmíň tlačítkama a točítkama. Čas na stopkách se Ti stejně bude blbě odečítat protože ty ručky jsou malé. Hloubka jakbysmet. Nezapomeň na dostupnost a cenu servisu, jenom preventivní přetěsnění tě vyjde na pěknej balík a v případě poruchy u moc komlikovaných hodinek se ti to prodraží ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 No, prestoze mam 'potapecske' Panerai 111, nikdy jsem v nich do vody nevlezl. Ale bezne se koupu jak v mori, tak u nas v Seamasterech. V pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALLROAD Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Člověk se přiučí, umýt hodinky od agresivního potu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se