tyfo Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Do sprchy se vsema (teda s Mach 4 zatim ne cekam na pasek) do bazenu a k mori se Seikama nebo quartz timex. Ne ze by se nektere baly vody (100M,200M,200M,100M viz podpis) ale tak nejak se o ne bojim ze s nima nekde flaknu treba pri skocich do vody atd. Seika i Timexy to vydrzi a kdyz ne tak nebudu moc becet a koupim novy.
xxx.rada Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Tak ja jo. I kdyz jen obcas pro radost. Ale bez Suunta ani ranu
Jay Doll Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Asi už jsem to tady psal někde, ale Bondovky byly se mnou pod vodou mnohokrát a vždy v pohodě. Nejvíc jsme dali asi 35 metrů po dobu několika minut - podotýkám, že ne na nádech, ale se vzduchem v lahvi . Na nádech jsem dal nejvíc 13 metrů a po cestě na hladinu to bylo tak nekonečný, že jsem už nevěřil, že to stihnu. Hodinky s tím problém nemají, jsou na to dělané. Hlavní je si dobře dotáhnout korunku a héliový ventil. Jinak VasekN - dobrej nick, koukám, že Kamil ti vyšel vstříc
African Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 To VasekN: Tak to koukám - 40M, to je bomba, to jsi dobrej borec" Vždycky mě freediving velmi fascinovalo. Takže velké gratulace k tvým zdatným výkonům a hodně štěstí do budoucna.Já udělám 5M v bazénu a pak to hodinu rozdýchávám , ale sebe bez hodinek ve vodě si nedokážu představit. Vždy a všude, v bazénu, v sauně, v oceánu, při potápění, vždy s časomírou :-)
Jarett Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Já se vždy na ponor těším a třeba PloProfy jsem kupoval s tím, že jdou normálně pod vodu ...
habadej Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Když jedeme s rodinou k moři, tak nasadim monstra a nesundám je po celej pobyt. Navíc si myslím, že když se někde vystavuju jako jediný ze všech, neopálený (slunce je sviňa), jenom v plavkách, tak právě hodinky jsou na mě to jediný, co nevzbuzuje úsměv.
VasekN Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 To VasekN: Tak to koukám - 40M, to je bomba, to jsi dobrej borec" Vždycky mě freediving velmi fascinovalo. Takže velké gratulace k tvým zdatným výkonům a hodně štěstí do budoucna. Já udělám 5M v bazénu a pak to hodinu rozdýchávám , ale sebe bez hodinek ve vodě si nedokážu představit. Vždy a všude, v bazénu, v sauně, v oceánu, při potápění, vždy s časomírou :-) 40m není při freedivingu žádný zázrak. Příští rok bych se chtěl kouknout tak do 45m ideálně do 50m :-) Přiznám se, že na potápění mám Suunto D3, do bazénu sporttestr. Teď jsem objevil nějaké Citizeny s Eco-drivem co mají hloubkoměr i chronograph, ale nedokážu si představit jestli se při ponoru z takových hodinek dá reálně letmo něco odečíst. Koukal jsem i na potápky s hloubkoměrem v automatu ale ty ceny .... :-( Při hloubkových ponorech mám hodinky jen jedny na druhé ruce mám úvazek kerým jsem přichycený k lanu podél kterého jdu do hloukby :-) Marně teď právě vzpomínám jestli jsem někdy na klasickém potapěči viděl hodinky ... asi jo asi i potápky, ale do vody si berou vždycky jen komp a někdy kompas. Na setkání freediverů měl dřív každý na ruce Suunto D3 a to i mimo vodu což vypadalo děsně, teď už jsou modely trochu dál a hodně jsou vidět Suunto D4 a Aeris možná časem přibude něco zajímavého :-)
farářskej Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Hodinky nešetřím. Ve vodě, na horách, v lese ani doma. Zatím jim to svědčí
Luky Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Já to mám úplně stejně, do vody nosim Seika a naprostá pohoda od toho ty diversky jsou.
sureshot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 moje hodinky ziju so mnou moj zivot musia cosi prezit.(potapanie zrovna nie ale vsetky ostatne cinnosti ano, az na sekanie dreva a podobne srandy...vtedy ich davam dolu)
notabene Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Nepotápím, jenom šnorchl. Koupil jsem na léto krásná Seika SKX na gumě, provázely mně šest týdnů, denodenně cca sedm hodin ve slané vodě, pády v poměrně vysoké rychlosti a z výšky Tím si mně získaly a už pomalu nenosím nic jiného. Sorry za tolik obrázků ale vypoví o jejich využívání víc než dost
FiXilVer Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 s omega PO som sa aj potapal, aj plaval ( slanu vodu vsak nezazili ). rolex submariner zatial iba plavanie, k potapaniu som sa toto leto nedostal. Slanu vodu nevideli, pretoze ku mne prisli az po dovolenke.. buduci rok tonapravim takze vzdy na ruke okrem sprchy a spanku..
instant Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 potápok mám zopár, žiadne nijako nešetrím, snáď len tie vintage rovesníčky. Ostatné z ruky nedávam ani v sprche. najhustejšie to majú v daždi na motorke. i keď.. u mňa sa voda dlhodobo neosvedčila ani ako nápoj, ani ako výplň topánok..
Martz Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) Důkaz místo slibů :-)Do vody mám Seiko 7002, t.č. u hodináře. Na freediving plánuju koupit nějaké to Suunto a až bude, tak ho plánuji nosit na pravé ruce jako komp. Hodinky na levé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem Martz
Návštěvník dlubix Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 ..proste se mi libi. Do vody neberu zadny hodinky. Pri mym stesti by mi v rybnice uplavaly :-D
VasekN Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Důkaz místo slibů :-) Do vody mám Seiko 7002, t.č. u hodináře. Na freediving plánuju koupit nějaké to Suunto a až bude, tak ho plánuji nosit na pravé ruce jako komp. Hodinky na levé. Já mám na pravé ruce úvazek hodinky už se tam nevejdou :-/ Ale mít nějaké pěkné potápky s hloubkoměrem občas bych si s nima jen tak pro radost zašnorchloval třeba tak do 20m :-)
Martz Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Já mám na pravé ruce úvazek hodinky už se tam nevejdou :-/ Ale mít nějaké pěkné potápky s hloubkoměrem občas bych si s nima jen tak pro radost zašnorchloval třeba tak do 20m :-) Třeba IWC Aquatimer Deep Two? :-)
Mirecek Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Potápět se neumím,jen šnorchluju,takže je mám jen pro radost,protože se mi líbí.. Ale pevně věřím,ze by to vydrželi.
VasekN Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Třeba IWC Aquatimer Deep Two? :-) Nejsou špatný ... akorát bych řekl, že stojej několikanásobně víc než zbytek výbavy a k tomu ještě několik dovolených v exotických destinacích a navíc jim chybí chronograph, kterej je pro feediving zásadní :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se