Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Do sprchy se vsema (teda s Mach 4 zatim ne cekam na pasek) do bazenu a k mori se Seikama nebo quartz timex. Ne ze by se nektere baly vody (100M,200M,200M,100M viz podpis) ale tak nejak se o ne bojim ze s nima nekde flaknu treba pri skocich do vody atd. Seika i Timexy to vydrzi a kdyz ne tak nebudu moc becet a koupim novy.

Odesláno

Asi už jsem to tady psal někde, ale Bondovky byly se mnou pod vodou mnohokrát a vždy v pohodě. Nejvíc jsme dali asi 35 metrů po dobu několika minut - podotýkám, že ne na nádech, ale se vzduchem v lahvi :snorkle: . Na nádech jsem dal nejvíc 13 metrů a po cestě na hladinu to bylo tak nekonečný, že jsem už nevěřil, že to stihnu. Hodinky s tím problém nemají, jsou na to dělané. Hlavní je si dobře dotáhnout korunku a héliový ventil.

Jinak VasekN - dobrej nick, koukám, že Kamil ti vyšel vstříc :guitar:

Odesláno

To VasekN: Tak to koukám - 40M, to je bomba, to jsi dobrej borec" Vždycky mě freediving velmi fascinovalo. Takže velké gratulace k tvým zdatným výkonům a hodně štěstí do budoucna.

Já udělám 5M v bazénu a pak to hodinu rozdýchávám :sick01: , ale sebe bez hodinek ve vodě si nedokážu představit. Vždy a všude, v bazénu, v sauně, v oceánu, při potápění, vždy s časomírou :-)

Odesláno

Když jedeme s rodinou k moři, tak nasadim monstra a nesundám je po celej pobyt. Navíc si myslím, že když se někde vystavuju jako jediný ze všech, neopálený (slunce je sviňa), jenom v plavkách, tak právě hodinky jsou na mě to jediný, co nevzbuzuje úsměv.

Odesláno

To VasekN: Tak to koukám - 40M, to je bomba, to jsi dobrej borec" Vždycky mě freediving velmi fascinovalo. Takže velké gratulace k tvým zdatným výkonům a hodně štěstí do budoucna.

Já udělám 5M v bazénu a pak to hodinu rozdýchávám :sick01: , ale sebe bez hodinek ve vodě si nedokážu představit. Vždy a všude, v bazénu, v sauně, v oceánu, při potápění, vždy s časomírou :-)

40m není při freedivingu žádný zázrak. Příští rok bych se chtěl kouknout tak do 45m ideálně do 50m :-) Přiznám se, že na potápění mám Suunto D3, do bazénu sporttestr. Teď jsem objevil nějaké Citizeny s Eco-drivem co mají hloubkoměr i chronograph, ale nedokážu si představit jestli se při ponoru z takových hodinek dá reálně letmo něco odečíst. Koukal jsem i na potápky s hloubkoměrem v automatu ale ty ceny .... :-( Při hloubkových ponorech mám hodinky jen jedny na druhé ruce mám úvazek kerým jsem přichycený k lanu podél kterého jdu do hloukby :-) Marně teď právě vzpomínám jestli jsem někdy na klasickém potapěči viděl hodinky ... asi jo asi i potápky, ale do vody si berou vždycky jen komp a někdy kompas. Na setkání freediverů měl dřív každý na ruce Suunto D3 a to i mimo vodu což vypadalo děsně, teď už jsou modely trochu dál a hodně jsou vidět Suunto D4 a Aeris možná časem přibude něco zajímavého :-)

Odesláno

Nepotápím, jenom šnorchl. Koupil jsem na léto krásná Seika SKX na gumě, provázely mně šest týdnů, denodenně cca sedm hodin ve slané vodě, pády v poměrně vysoké rychlosti a z výšky :) Tím si mně získaly a už pomalu nenosím nic jiného.

Sorry za tolik obrázků ale vypoví o jejich využívání víc než dost :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

s omega PO som sa aj potapal, aj plaval ( slanu vodu vsak nezazili ). rolex submariner zatial iba plavanie, k potapaniu som sa toto leto nedostal. Slanu vodu nevideli, pretoze ku mne prisli az po dovolenke.. buduci rok tonapravim :) takze vzdy na ruke :) okrem sprchy a spanku..

Odesláno

potápok mám zopár, žiadne nijako nešetrím, snáď len tie vintage rovesníčky. Ostatné z ruky nedávam ani v sprche.

najhustejšie to majú v daždi na motorke. i keď.. u mňa sa voda dlhodobo neosvedčila ani ako nápoj, ani ako výplň topánok.. :)

Odesláno (upraveno)

Důkaz místo slibů :-)

Do vody mám Seiko 7002, t.č. u hodináře. Na freediving plánuju koupit nějaké to Suunto a až bude, tak ho plánuji nosit na pravé ruce jako komp. Hodinky na levé. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Martz
Návštěvník dlubix
Odesláno

..proste se mi libi. Do vody neberu zadny hodinky. Pri mym stesti by mi v rybnice uplavaly :-D

Odesláno

Důkaz místo slibů :-)

Do vody mám Seiko 7002, t.č. u hodináře. Na freediving plánuju koupit nějaké to Suunto a až bude, tak ho plánuji nosit na pravé ruce jako komp. Hodinky na levé. :)

Já mám na pravé ruce úvazek hodinky už se tam nevejdou :-/ Ale mít nějaké pěkné potápky s hloubkoměrem občas bych si s nima jen tak pro radost zašnorchloval třeba tak do 20m :-)

Odesláno

Třeba IWC Aquatimer Deep Two? :-)

Nejsou špatný ... akorát bych řekl, že stojej několikanásobně víc než zbytek výbavy a k tomu ještě několik dovolených v exotických destinacích a navíc jim chybí chronograph, kterej je pro feediving zásadní :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...