Přejít na obsah

kult jménem "Bond"

Doporučené příspěvky

Odesláno

chytrej kluk :) ale musim uznat, ze klasicke bondovky ( mel jsem je ) jsou dobre hodinky, velikost, prehlednost, zpracovani, dokonce i kulate indexy a rucky jsem mel rad, ani nevim, proc jsem je prodal :)

Odesláno (upraveno)

ja je prodal protoze chci nejnovejsi typ s kalibrem 1120, coz se vyrabelo asi do 2006? nevim...

ale dosel jsem k zaveru ze na kazdodenni noseni jsou to idealni hodinky, pohodlnost byla nejlepsi, a uplne me dostava ta masivni tezka vyborna spona

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Ahoj panove s bondovkama, ted mne napada, ze v jednom dile, myslim, ze to byl The World is not enough, mel Brosnan Omegy s takovyma sviticima diodama po obvodu ciselniku a jestli to nebyl prelud, tak jsem je snad videl ve Vidni v te dobe. Vite o tom nekdo neco?

Návštěvník quartzik
Odesláno

Mám černé quartzky s těma novšíma indexamama a nic mi nechybí. I když teď nosím frogy, vypadá to, že hodinky napořád.

Odesláno

Mám černé quartzky s těma novšíma indexamama a nic mi nechybí. I když teď nosím frogy, vypadá to, že hodinky napořád.

Bez šance; pozítří ti začnou oxidovat kontakty :(
Odesláno

Ahoj panove s bondovkama, ted mne napada, ze v jednom dile, myslim, ze to byl The World is not enough, mel Brosnan Omegy s takovyma sviticima diodama po obvodu ciselniku a jestli to nebyl prelud, tak jsem je snad videl ve Vidni v te dobe. Vite o tom nekdo neco?

Si děláš srandu:) Já jsem je viděl v Praze a vím, že jsem z toho byl mimo. Už jsem si párkrát říkal, že se na fóru zeptám ;)

Takže se mi to nezdálo... Jednu dobu jsem uvažoval, že to byly jen UVčkem nasvícené standardní, protože měly speciální výlohu - krabici? Ale fakt je, že si vybavuju čiré namodrale svítící diody.

Ví někdo víc?

Odesláno

Si děláš srandu:) Já jsem je viděl v Praze a vím, že jsem z toho byl mimo. Už jsem si párkrát říkal, že se na fóru zeptám ;)

Takže se mi to nezdálo... Jednu dobu jsem uvažoval, že to byly jen UVčkem nasvícené standardní, protože měly speciální výlohu - krabici? Ale fakt je, že si vybavuju čiré namodrale svítící diody.

Ví někdo víc?

No super, takze asi pravdepodobne existuji, to jsem rad, ze nejsem blazen sam. Takze jinak. Vy vsichni, co tvrdite, ze mate ty opravdove Bondovky, tak mate ve skutecnosti leda houby - jsou to vsechno napodobeniny. Jedine prave Bondovky jsou totiz ty s tema DIODAMA :clap:

Odesláno

Jestli se pocitaji i minuli vlastnici, tak +2 - jedny Bondovy kvarcky a pak automaty, ale zarekl jsem se, potreti uz je snad nekoupim :) Jako bondovky beru klasicke modre trirucky s datumem a velikosti 41 mm.

Odesláno

Ví někdo víc?

Sorry ze unasime, ale nemohl to jen bejt nejakej reklamni predmet do vyloh AD Omega? Jako vabnicka na zakazniky, aby jim docvakla souvislost Bond=Omega? Neco jako byvaji nastenne hodiny aka kopie naramkovych Omeg....

NIc jineho me nenapada, protoze to slysim prvne, ze by neco takoveho Omega kdy prodavala jako beznou produkci..

Odesláno

Sorry ze unasime, ale nemohl to jen bejt nejakej reklamni predmet do vyloh AD Omega? Jako vabnicka na zakazniky, aby jim docvakla souvislost Bond=Omega? Neco jako byvaji nastenne hodiny aka kopie naramkovych Omeg....

NIc jineho me nenapada, protoze to slysim prvne, ze by neco takoveho Omega kdy prodavala jako beznou produkci..

Já to viděl na vlastní bulvy, vypadalo to jako hodinky, rozhodně to zapůsobilo jako vábnička, myslím, že ani na TZ nikdo nevěděl a včera se objevil další člověk se stejnou X let starou halucinací :)

S největší pravděpodobností bylo vyrobeno pár kousků jako ve filmu (protože tam byly viz odkaz) a ty zapůjčeny do výlohy k dealerům.

Každopádně je chci ;)

Odesláno

Já to viděl na vlastní bulvy, vypadalo to jako hodinky, rozhodně to zapůsobilo jako vábnička, myslím, že ani na TZ nikdo nevěděl a včera se objevil další člověk se stejnou X let starou halucinací :)

S největší pravděpodobností bylo vyrobeno pár kousků jako ve filmu (protože tam byly viz odkaz) a ty zapůjčeny do výlohy k dealerům.

Každopádně je chci ;)

Ja si na to vzpominam, byly to urcite quartzy a urcite to byly realne hodinky. Leda by to bylo jako POS material, ale ja bych rekl, ze u nich byla normalne cenovka...To je zahada.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...