sharz Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 MARVIN Sebastian Loeb World Rally Champion Watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. info / foto: ablogtoread.com
lib Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Bez těch šipek bych asi ten Day / Date neodhadl. Hvězdičky jak na Zenithech, design připomíná BRM. Za mě tedy palec dolů.
redd Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Je to takový všechno a nic. Nikde ani nevidím nápis WRC nebo jméno šampióna. Taky by barvy mohly být víc laděny do francouzských národních barev - na počest vítěze a vítězného týmu. Celkově divný hodinky.
Chorche Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Souhlas, jsou celkově divný, na první pohled to ještě ujde, ale při bližším zkoumání: hvězdičky?!, tlačítka chronografu, stupidní nápisy day date, pružiny atd...a moc mi neladí dohromady tvar subciferníků 6 a 12 s 9. Škoda, tahle firma umí dělat i hezké hodinky. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem Chorche
StanoBare Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Jedine, co sa mi ako tak pozdava, su perforovane tlacidla stopiek na sposob plynoveho pedalu, pekny detail...ale celkovo to nezachranuje.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Že by znamenalo 7 hvězdiček 7 vítězství Sebastiena?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se