pavča Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Možná, že by to pro někoho mohla být zajímavá nabídka, kókněte se sem Můj odkaz . Prodává je bazar v Nekázance. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem pavča
nekazanka.cz Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Jsou fuč nebo je neumím najít Dobrý den, hodinky byly rezervovány pro zákazníka a jsou již prodány. S pozdravem, Viktor Rain webshop administrator nekazanka.cz
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 To Viktor: neuvažovali jste o profi profilu a inzerci zde?
nekazanka.cz Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 To Viktor: neuvažovali jste o profi profilu a inzerci zde? Zatím jsem to neřešil, kde se na to můžu podívat (podmínky). Doufám, že není proti pravidlům uvést náš web. Díky
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Poslal jsem to root-adminovi. Mě by se sekce institucionálních prodejců líbila - byly by tam pěkně pohromadě odkazy na nabídky na jejich webech.
nekazanka.cz Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Poslal jsem to root-adminovi. Mě by se sekce institucionálních prodejců líbila - byly by tam pěkně pohromadě odkazy na nabídky na jejich webech. Ok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se