m.dvorak Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Dobrý den, Vlastním tyto hodinky a nemužu nikde zjistit jejich cenu. Muže mi někdo prosím říct kolik tak stojí nebo aspoň kde byh to mohl najít. Děkuji. 1
spiderer Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Jejich cenu zjistis nejsnaze tak, ze se podivas na ruzne prodejni servery co maji s hodinkama co docineni a kouknes se za kolik se stejne/podobne hodinky ve stejnem/podobnem stavu prodavaji = na zacatek muzes zkusit chrono24.com, ebay.com atd. Pripadne muzes zkusit navstiit nejakou zastavarnu/bazar a zjistit kolik ti za ne nabizeji. Moznosti je spousta a pokud mas zajem o to skutecne zjistit jako hodinky maji cenu, urcite ti drobne popichnuti pomuze najit ta spravna mista. Osobne si myslim, ze cena v danem stavu bude minimalni i v pripade, ze by veskere dily byly originalni a puvodni, jelikoz jejich stav je bohuzel jiz nenapravitelny, v pripade, ze bys mel zajem o renovaci a chtel hodinky uvest do nositelneho stavu, pocitej s tim, ze to bude stat ranec, ktery mnohonasobne prevysi aktualni prodejni cenu
m.dvorak Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Jejich cenu zjistis nejsnaze tak, ze se podivas na ruzne prodejni servery co maji s hodinkama co docineni a kouknes se za kolik se stejne/podobne hodinky ve stejnem/podobnem stavu prodavaji = na zacatek muzes zkusit chrono24.com, ebay.com atd. Pripadne muzes zkusit navstiit nejakou zastavarnu/bazar a zjistit kolik ti za ne nabizeji. Moznosti je spousta a pokud mas zajem o to skutecne zjistit jako hodinky maji cenu, urcite ti drobne popichnuti pomuze najit ta spravna mista. Osobne si myslim, ze cena v danem stavu bude minimalni i v pripade, ze by veskere dily byly originalni a puvodni, jelikoz jejich stav je bohuzel jiz nenapravitelny, v pripade, ze bys mel zajem o renovaci a chtel hodinky uvest do nositelneho stavu, pocitej s tim, ze to bude stat ranec, ktery mnohonasobne prevysi aktualni prodejni cenu Dekuju za radu. Za posledni dobu sem se setkal uz s hodne lidma co vykupuji hodinky,ale ti by chteli nejradeji vse zadarmo a nikdo nerekne skutecnou cenu.. Stav hodinek na tom neni zas tak spatne jak na prvni pohled vypada,byli na vycisteni,ktere me stalo 10kusu hodinek znacky prim a jdou dobre.. Na hodinkach vypada nejhure to pouzdro, ale tento problem uz mam vyresen. Nsel jsem hodinare ktery mi posle hodinky na pochromovani za 500kc+nejake primky a budou vypadat skoro jak novy. 1
spiderer Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 No v tuhle chvili se mi moc nezda pouzdro, korunka, cifernik ani rucky.. Co se tyce pochromovani, byl bych opatrny, pokud to nebude delano s laskou, peci a citem, mohlo by to dopadnout katastrofalne
m.dvorak Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 No v tuhle chvili se mi moc nezda pouzdro, korunka, cifernik ani rucky.. Co se tyce pochromovani, byl bych opatrny, pokud to nebude delano s laskou, peci a citem, mohlo by to dopadnout katastrofalne To je docela dost mozne,ale nastesti se to pochromovani nebude delat u nas ale v nemecku:whistle: Cifernik uz ma neco za sebou, i ty rucicky nejsou ve 100%stavu,ale vse je original. Mozna ta korunka bude vymenena.
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Za posledni dobu sem se setkal uz s hodne lidma co vykupuji hodinky ,ale ti by chteli nejradeji vse zadarmo a nikdo nerekne skutecnou cenu.. spíďákova škoda, prokoukl jsi ho, s vidinou lehkého zisku chtěl těmi strašlivými řečmi stlačit cenu u této raritky... edit: holt, i tací jsou mezi námi Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem bandicoot
spiderer Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 spíďákova škoda, prokoukl jsi ho, s vidinou lehkého zisku chtěl těmi strašlivými řečmi stlačit cenu u této raritky... edit: holt, i tací jsou mezi námi Nedelej mi do toho ty kaziksefte, za krabicku cigaret budou dobry
m.dvorak Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Nedelej mi do toho ty kaziksefte, za krabicku cigaret budou dobry za dve krabicky bych to mozna bral, kdybych neprestal kourit.
Radim.Fousek Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 za dve krabicky bych to mozna bral, kdybych neprestal kourit. Podle serioveho cisla by mely byt vyrobeny v roce 1945. Jenze dynko neodpovida tehdejsim, spise se orientuje podle posledni mody. Takze si muzeme odhaknout - dynko padelek. Po otevreni hodinek z te doby by mel byt viden kalibr s Breitling gravurou. A co vidime my? Nechutny, nicnerikajici talir, zakryvajici pohled zrejme na bezhodnotny strojek. Proto nesouhlasim s ohodnocenim na 2 krabicky cigaret, takovou hodnotu urcite nemaji. Sorry, ale uprimnost musi nekdy byt. P.S. Takhle nejak vypadaly dynka panskych hodinek z 40 - 50. let 3
Radim.Fousek Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Nejdrive mi system editaci nechtel akceptovat a ted tam poslal ty fotky 2x. Jak rika muj kamos z Ostravy: seda je teorie a zeleny je strom zivota - ten komputer si robi, co chce. Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem Radim.Fousek 1
NIGHTinGALE Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Po otevreni hodinek z te doby by mel byt viden kalibr s Breitling gravurou. A co vidime my? Nechutny, nicnerikajici talir, zakryvajici pohled zrejme na bezhodnotny strojek. Já už si zvykl, že co se týče ekonomický úvah, jsi klaunem tohoto fóra, ale teď začínáš být i klaunem hodinkovým. Schválně zkus popřemýšlet, k čemu tam ten "talíř" je. Není to tak těžké. Že by třeba jako prachovka? 1
Radim.Fousek Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 No, zrejme jsem mel bohate rodice, co mi koupili dlouhe vedeni - i kdyz Breitlingy sbiram uz par let, tak opravdu nevim, k cemu tam ten talir je. A jeste jsem opravdu nevidel mechanicke Breitlingy, kde by po odsroubovani vicka nebyl viden strojek s gravurou na mustku. Takze za 2 krabicky cigaret jsou definitivne preplacene. 6
NIGHTinGALE Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Já sice Breitling nesbírám, ale vnitřní prachovka není u vintage hodinek až tak vyjímečná.Stačí to pro ilustraci? Je to přímo vintage Breitling... Jinak i u novodobých kousků se používá. Třeba u Damasko. Byť tam už je její funkce trošku jiná. Ona ta "prachovka" může pomoci i odolnosti vůči zmagnetování a podobně. 2
Radim.Fousek Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Jsem se pres vikend trochu vzdelaval a ac nerad, musim priznat, ze si mel pravdu. Ty prachovky opravdu existuji, ale podle toho, co jsem se docetl, jsou tam volne vlozene a daji se jednoduse vyndat. Co ale vidime na fotkach, to nevypada jako pachovka, ale jako prinytovany kousek kulateho plechu, ktery zakryva pohled na strojek. Takze muj zaver: pokud tam je original Breitling kalibr (cemuz ale moc neverim), tak to ma urcitou cenu pro sberatele na nahradni dily. Pokud ne - za 2 krabicky je to preplacene.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se