Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zapnem internet, otvorim SME a vyblafne na mna toto http://www.sme.sk/c/5630812/v-pondelok-vecer-zastrelili-pravnika-ernesta-valka.html

Ze sa taketo veci u nas momentalne deju ma zaraza. Odstranenie nepohodlnej osoby podobnym sposobom je zrejme prezentacia moci podsvetia. Rad by som veril vo velmi prudku odpoved ministerstva vnutra a policie.

Musim si ist zapalit.

Odesláno

ten kto to nariadil vedel co robil a uz ma podchytenu aj ministerstvo aj policiu..davno.

take jednoduche to zase nie je. policia ako kazda institucia ma v sebe prudy zaujmov. dufam ze ten spravny prud sa zobudi.

Odesláno

ja uz som prilis skepticky,

ak sa zobudi...aby ho neutisil ten nad nim kt. bude podchyteny. a pod.

tazoba

ale ked sa pozries na ekonomicke veci tak urcite nie dobre sily su fakt velmi vysoko.

Odesláno

ja uz som prilis skepticky,

ak sa zobudi...aby ho neutisil ten nad nim kt. bude podchyteny. a pod.

tazoba

ale ked sa pozries na ekonomicke veci tak urcite nie dobre sily su fakt velmi vysoko.

nuz, kapitalotvornu vrstvu nam vytvoril praotec Vladko. to je nezvratitelny fakt.

valko bol velke zviera a policia bude pod natlakom. nehovoriac o tom ze sam lipsic u neho "zacinal" s pravom

Odesláno

nuz, kapitalotvornu vrstvu nam vytvoril praotec Vladko. to je nezvratitelny fakt.

valko bol velke zviera a policia bude pod natlakom. nehovoriac o tom ze sam lipsic u neho "zacinal" s pravom

ja ze ich vytvoril system, ktoremu sa hovori kapitalzimus :) Uz vidim tie teorie, ako aj za tuto vrazdu moze Fico, Meciar a Lexova SIS :D narozdiel od tychto spomenutych ludi tu bude ale ticho a zametie sa to pod koberec a bude zase vsetko ok a Fico bude ten zly... Ziadna objektivita, len zaslepenost, krv v ociach a pena okolo ust. Tak by som charakterizoval dnesnu politicku situaciu na Slovensku. Bude aj horsie.
Odesláno

nie, bol to prave meciar ktory prehlasil ako sa chysta vytvorit vrstvu hornych 10.000...

ja ze ich vytvoril system, ktoremu sa hovori kapitalzimus :) Uz vidim tie teorie, ako aj za tuto vrazdu moze Fico, Meciar a Lexova SIS :D narozdiel od tychto spomenutych ludi tu bude ale ticho a zametie sa to pod koberec a bude zase vsetko ok a Fico bude ten zly... Ziadna objektivita, len zaslepenost, krv v ociach a pena okolo ust. Tak by som charakterizoval dnesnu politicku situaciu na Slovensku. Bude aj horsie.

Odesláno (upraveno)

nie, bol to prave meciar ktory prehlasil ako sa chysta vytvorit vrstvu hornych 10.000...

a taka vrstva je len na Slovensku, alebo to Meciar spravil aj inde vo svete ? to je jedna z typickych "vlastnosti" kapitalizmu,alebo nie ? Nespomeniem si,lebo niesom ekonom, ale existuje teoria, ktora hovori, ze na svete vlastni cca 85% majtku 15% bohatych ludi a 85% ludi 15% majetku. Cisla berte prosim s rezervou, je to len obrazny popis teorie.

Tato vrazda je ale znovu krok spat do 90. rokov, a urcite za nu nemoze ani Fico ani debil Meciar. Som zvedavy, na koho to teda tato vlada hodi.

Upraveno uživatelem Benne
Odesláno

a taka vrstva je len na Slovensku, alebo to Meciar spravil aj inde vo svete ? to je jedna z typickych "vlastnosti" kapitalizmu,alebo nie ? Nespomeniem si,lebo niesom ekonom, ale existuje teoria, ktora hovori, ze na svete vlastni cca 85% majtku 15% bohatych ludi a 85% ludi 15% majetku. Cisla berte prosim s rezervou, je to len obrazny popis teorie.

Tato vrazda je ale znovu krok spat do 90. rokov, a urcite za nu nemoze ani Fico ani debil Meciar. Som zvedavy, na koho to teda tato vlada hodi.

ano, kazda krajina ktora sa vyvyjala prirodzenou demokraciou ma kapitalotvornu vrstvu podobnu tej nasej. nasa ale vznikala velmi narychlo (ako v kazdej postkomunistickej krajine) a bola urcovana ludmi z okolia meciara. da sa povedat ze vznikla sklennikovym sposobom nie velmi prirodzenou cestou.

valko vystupoval napriklad aj v kauze duckeho zmeniek na strane statu a prave tam postupal po prstoch ludom z okolia Vladimira M. nepochybujem o tom ze si urobil vela nepriatelov o com svedcia aj pokusy o jeho zdiskreditaciu nejaky ten rocik dozadu ked bol zadrzany v suvislosti s vydieranim.

fica sem netahaj, tu su iny hraci.

Odesláno

Omlouvám se za neznalost slovenských realií, ale ten Valko byl jako hodnej nebo zlej?

byl to elitni pravnik. vlivni politikove, podnikatele, velke spolecnosti. celil obvineni z vydirani (prokuratura pripad uzavrela), obhajoval Duckeho s jeho smenkama...rekneme, ze me to vubec neprekvapuje. neco jako kdyby dostal u nas kulku Sokol, Maderic atd
Odesláno

dknespl som zvedavy,co ti odpovedia :D urcite nieco v style vyhlasenia ho za svateho po smrti ako tak citam :D

jankoxxx ja Fica nikam netaham, toho tahaju do niecoho stale ini :D takisto, ako meciara... Poviem ti taku teoriu. co ked Valko vedel az prilis vela o terajsej vlade a chcel im tiez klepnut po prstoch ? hmmmm... Alebo myslis,ze pocas ich vplyvu by si dovolil niekto z okolia meciara takuto "akciu " ? Urcite nie, tam boli ine zaujmy a Meciar s tym nic urcite nema... Takze nemusime spominat, ako vznikla nasa spolocnost :) A este pripomienka. Neda mi to, ale ked povie nejaky debil,ze spravi hornych 10 000 a inde to je bezna prax,ale sa o tom mlci, tak je horsi ten debil, alebo ti, co sa tvaria,ze je vsetko ok, pretvaruju sa a bodaju nozom do chrbta ? Politika je jedna velka spina, ci je tam ten alebo ten. Mne len pride smiesne, ako vzdy za vsetko moze Meciar a Dzurinda. A pozri si, kto vsetko bol pri vytvarani SR. Mozno tam najdes aj niekoho z vladnej strany ;) jedna velka banda vagabundov, do jedneho !!!

Odesláno

byl to elitni pravnik. vlivni politikove, podnikatele, velke spolecnosti. celil obvineni z vydirani (prokuratura pripad uzavrela), obhajoval Duckeho s jeho smenkama...rekneme, ze me to vubec neprekvapuje. neco jako kdyby dostal u nas kulku Sokol, Maderic atd

omyl, fakticky obhajoval stat aby sa duckeho zmenky neuznali za platne. v tom zaznamenal uspech a platit sme ich nemuseli.

Odesláno

dknespl som zvedavy,co ti odpovedia :D urcite nieco v style vyhlasenia ho za svateho po smrti ako tak citam :D

jankoxxx ja Fica nikam netaham, toho tahaju do niecoho stale ini :D takisto, ako meciara... Poviem ti taku teoriu. co ked Valko vedel az prilis vela o terajsej vlade a chcel im tiez klepnut po prstoch ? hmmmm... Alebo myslis,ze pocas ich vplyvu by si dovolil niekto z okolia meciara takuto "akciu " ? Urcite nie, tam boli ine zaujmy a Meciar s tym nic urcite nema... Takze nemusime spominat, ako vznikla nasa spolocnost :) A este pripomienka. Neda mi to, ale ked povie nejaky debil,ze spravi hornych 10 000 a inde to je bezna prax,ale sa o tom mlci, tak je horsi ten debil, alebo ti, co sa tvaria,ze je vsetko ok, pretvaruju sa a bodaju nozom do chrbta ? Politika je jedna velka spina, ci je tam ten alebo ten. Mne len pride smiesne, ako vzdy za vsetko moze Meciar a Dzurinda. A pozri si, kto vsetko bol pri vytvarani SR. Mozno tam najdes aj niekoho z vladnej strany ;) jedna velka banda vagabundov, do jedneho !!!

vidis to vsetko moc ciernobielo. valko vedel toho vela urcite o mnoho veciach a to bol zrejme aj dovod na jeho vrazdu.

prvy kto sem zatiahol fica si bol ty a ja by som bol rad keby ho z tohoto vynechame.

faktom je ze podsvetie je v poslednych mesiacoch velmi aktivne a ja predpokladam ze hlavne preto lebo sa rozbiehaju rozne nove vysetrovania.

teraz budem hovorit za seba, roku 1998 az do roku 2006 som sa na slovensku citil prijemne a bezpecne a dufam ze aspon dalsich osem rokov sa uberanie spolocnosti bude poberat opat tam kam sa poberala v tom obdobi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...