Hajek Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Ty druhé by to 100% chtělo lepší fotky, svítící bod na lunetě na pozici 12 je nějaký velký... určitě lepší fotky.
pavel-sp Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Už jsem napsal o lepší fotky včetně dokladů, tak uvidíme...
ddalf Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 koupi ne jen me zajomalo v cem je chyba ja resim navitimer muj velky sen jen vahan ocel nebo ocel zlato a take koupit u nas nebo cizina preji ti uspech at se ti to splni jsou krasne
pavel-sp Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 koupi ne jen me zajomalo v cem je chyba ja resim navitimer muj velky sen jen vahan ocel nebo ocel zlato a take koupit u nas nebo cizina preji ti uspech at se ti to splni jsou krasne bylo by asi drzé tě poprosit (jestli s tebou komunikuje a pokud vládneš němčinou), aby jsi mi vykomunikoval nějaký kontakt, jako adresu nebo telefon, eventuelně mi pomohl na příští týden dojednat osobní předání v Mnichově? Klidně mne pošli po hnědých značkách, ale zeptat jsem se musel fakt je chci... Pavel.
enslow Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 pre tak drahe hodinky by som urcite isiel osobne...ale vyzeraju original 2 5
Josef01 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Od prodejce s touto historii bych nekoupil ani sirky, natoz hodinky za 100 tis.
David.Prazan Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Urcite osobni predani a kontrola u AD v nemecku za tu cenu se to urcite oplati udelat
sonny.c Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Urcite osobni predani a kontrola u AD v nemecku za tu cenu se to urcite oplati udelat turbo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se