uglygame Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Přeci jen se pohybuji v nižších vodách a zatim jedu na Seikách, ale tak mě napadlo, jestli by se nedaly pořídit švýcarské hodinky v nízké cenové kategorii?? Safír, automaty, švýcarský výrobce a nízká cena?? Jaké hodinky tento koktejl vyhodí? Je celkem jedno jestli nějaké potápky nebo klasické či pilotky.... Díky jestli si uděláte čas hodit nějaké tipy s odhadovanou cenou
farářskej Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Dobře, tak já se zeptám: kolik je nízká cena?
sureshot Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 po precitani tejto sekcie budes priam vzdelanec a budes radit ostatnym
VasekN Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Přeci jen se pohybuji v nižších vodách a zatim jedu na Seikách, ale tak mě napadlo, jestli by se nedaly pořídit švýcarské hodinky v nízké cenové kategorii?? Safír, automaty, švýcarský výrobce a nízká cena?? Jaké hodinky tento koktejl vyhodí? Je celkem jedno jestli nějaké potápky nebo klasické či pilotky.... Díky jestli si uděláte čas hodit nějaké tipy s odhadovanou cenou Tak třeba Hamilton řada jezzmaster by se dala považovat za levné swiss made cena cca. 15 tis. Kč
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32551-oblekovky-do-15-tis/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33236-square-oblekovky-do-13-15tis/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33160-hamilton-conservation vazne prehladaj tu sekciu, budes prekvapeny.
Horhe Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Pokud je nízká cena kolem 10 000, podívej se sem.
uglygame Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Díky, nízkou cenu jsem měl na mysli tak do těch 10k ;-)
Don2008 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Díky, nízkou cenu jsem měl na mysli tak do těch 10k ;-) Ak hladas lacne Swiss made hodinky tak by som skusil pozriet tunajsie predajne vlakna. Obcas sa tu objavia v tejto cenovej relacii podstatne drahsie hodinky vo velmi dobrom stave.
Leviathan Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 vcera som som motal na nete a celkom som bol prekvapeny ponukou fy. Cimier. Klasika ETA, safir....a spracovanie vyzera tie OK. Normalne ma par modelov oslovilo.
sureshot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 len nebyt toho nestastneho nazvu vcera som som motal na nete a celkom som bol prekvapeny ponukou fy. Cimier. Klasika ETA, safir....a spracovanie vyzera tie OK. Normalne ma par modelov oslovilo.
loid Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 To jo a ty co vypadaj pěkně tak stojej přez tisíc 'eček za to už se dá pořídit lepší název:rolleyes:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se