Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeci jen se pohybuji v nižších vodách a zatim jedu na Seikách, ale tak mě napadlo, jestli by se nedaly pořídit švýcarské hodinky v nízké cenové kategorii??

Safír, automaty, švýcarský výrobce a nízká cena?? Jaké hodinky tento koktejl vyhodí? Je celkem jedno jestli nějaké potápky nebo klasické či pilotky.... Díky jestli si uděláte čas hodit nějaké tipy s odhadovanou cenou

Odesláno

Přeci jen se pohybuji v nižších vodách a zatim jedu na Seikách, ale tak mě napadlo, jestli by se nedaly pořídit švýcarské hodinky v nízké cenové kategorii??

Safír, automaty, švýcarský výrobce a nízká cena?? Jaké hodinky tento koktejl vyhodí? Je celkem jedno jestli nějaké potápky nebo klasické či pilotky.... Díky jestli si uděláte čas hodit nějaké tipy s odhadovanou cenou

Tak třeba Hamilton řada jezzmaster by se dala považovat za levné swiss made cena cca. 15 tis. Kč

Odesláno

Díky, nízkou cenu jsem měl na mysli tak do těch 10k ;-)

Ak hladas lacne Swiss made hodinky tak by som skusil pozriet tunajsie predajne vlakna. Obcas sa tu objavia v tejto cenovej relacii podstatne drahsie hodinky vo velmi dobrom stave.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...