Adam99 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Dneska jsem narazil na stránky mladé paní, která se zabývá tvorbou šperků a různých věciček mimo jiné i z rozebraných hodinek. Mně se teda líbí. Odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Zajímavý a hezký nápad. Jo, a třeba mi mohla mít pani nějaké nedostatkové součástky na Primky...
onney Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Zajímavý a hezký nápad. Jo, a třeba mi mohla mít pani nějaké nedostatkové součástky na Primky... Jo, ale poslala by ti je jako náušnice.
JiříR Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Už to sem někdo kdysi vložil, tak kdo by měl zájem sestra se tomu věnuje už nějaký ten pátek.... a jen mimochodem, dost věcí od sestry už odkoukala! Jinak ji taky najdete na fleru.
StanoBare Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 to JiriR: segre mozes odkazat - velmi pekna praca! Ja som tiez kedysi robil sperky z digi spojov (len tak pre seba zo zvedavosti) a bol ich pravidelny nakupca v Radioamateroch, potom sliedil v zbernych surovinach...a vzdy som sa bavil na prekvapenych pohladoch: "A na co to chcete? to sa da?" Jeden spoluziak zo skoly z toho robil aj sachove figurky. Takze drzim jej palce ako dava veciam sancu na druhy zivot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se