Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

juraj85: Gratuluju k paradnim hodinkam! Velikost je v pohode, skvele Ti padnou. Vyhoda reduced verze je i ve zvysene vodotesnosti (10 ATM) oproti starsimu sourozenci (3 ATM). Safir i akrylat maji svoje pro a proti, oboji je ale podle meho nazoru lepsi nez mineralni sklo. Stroj je podobny jako napr. v TH Monaco nebo novych Tudorech Heritage. U techto je to ETA 2892 s chrono-modulem DD (Dubois Depraz) pod ciselnikem (zakladni strojky + DD nastavby jsou uvedene treba zde).

Odesláno

Safir i akrylat maji svoje pro a proti, oboji je ale podle meho nazoru lepsi nez mineralni sklo

Prečo? Čo je zlé na minerálnom skle? Teda, najmä oproti akrylátu...
Odesláno

safir ma velku tvrdost, akrylat ma zase pruznost. mineral ma aku taku tvrdost ale poskriabe sa lahsie ako safir a nema ziadnu pruznost.

Odesláno

Safir se poskrabe velmi tezko (i kdyz i to je mozne) a akrylat se naopak snadno rozlesti. Mineralni sklo ma nevyhody obou materialu, tedy mnohem snaze se poskrabe (v praxi se clovek skrabancum nevyhne) a narozdil od akrylatu prakticky "nejde" rozlestit.
Odesláno

juraj85: Gratuluju k paradnim hodinkam! Velikost je v pohode, skvele Ti padnou. Vyhoda reduced verze je i ve zvysene vodotesnosti (10 ATM) oproti starsimu sourozenci (3 ATM). Safir i akrylat maji svoje pro a proti, oboji je ale podle meho nazoru lepsi nez mineralni sklo. Stroj je podobny jako napr. v TH Monaco nebo novych Tudorech Heritage. U techto je to ETA 2892 s chrono-modulem DD (Dubois Depraz) pod ciselnikem (zakladni strojky + DD nastavby jsou uvedene treba zde).

Dakujem za ten prehlad kalibrov,ani vo sne by som nepovedal ze aj taky Tudor pouziva daco podobne,mam sa este co ucit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...