volfda Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Dneska jsem potkal v bance ženu svého kamaráda, který má takový poloakutní chronobundus (IWC Portuguese 7 days, Omega Seamaster a několik desítek pendlovek). Ptala se mi na nějaký tip na dárek pro něj, který by se týkal hodinek, K narozeninám mu dala winder. Pochopitelně jsem navrhnul nové hodinky, ale to zamítla, že prý tolik jí nedává Tak se vás tedy ptám na tip na nějaký dárek pro milovníka hodinek...? Předem zamítám hodinářské náčiní... Napadají mi takové ty věci, jako exkurze do manufaktury, literatura atd. Ale rád pro ní nasbírám další návrhy Děkuji...
Murphy97 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Manžetové knoflíčky s hodinářskou tematikou
eskimak Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Sadu na lestenie hodiniek/tahov?
hejdik Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Vím,že to nebude zrovna originální nápad,ale nějaká pěkná hodinkovnice.......
railmaster Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Dobropis na nové hodinky s vlastnoručným podpisom, overený notárom? Edit:platí len v rodinnom kruhu. Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem railmaster
stopa99 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Niektore firmy napr.AP robia aj sperky konkretne AP ma v ponuke kaucukovy naramok na ruku vyzera to ako kaucuk od hodiniek bez hodiniek... Katalog
volfda Odesláno 12. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Tak zatím jsem si vbral dárek spíše já Hodinkovici dostal ode mě. Co se týče manžetových knoflíčků, já ho nikdy neviděl v košili, ke které by je nosil, ale navrhnu jí to. Jinak se obávám, že AP nehodluje. Vše ovšem přetlumočím dál, co já vím, co se jí bude líbit...
Z. Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 ...Tak se vás tedy ptám na tip na nějaký dárek pro milovníka hodinek...? ...Přesýpací hodiny. Viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32737-nejlevnejsi-limitka-chronomagu/
skautik Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 hmm knoflicky napadli i me a pokud žádnou takovou košili nemá tak je to další námět na dárek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skautik Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 nebo jine sperky s tematikou. treba tady
Adam99 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Já viděl TYHLE a nebo tady nedávno proběhl TENTO kontakt. Případně i Omega má šperky a i pár věcí pro pány, např. sponu na peníze. Edit: A co tak dárkový poukaz na ušití pásku k hodinkám u Ondry? odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem Adam99
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se