Biges Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Dneska jsem prodal amateurovi jedny Primky, vše bez problémů, výborný kontakt. Píšu to, protože je to nováček bez příspěkvů, tak kdyby vám někomu napsal na nějakou nabídku, nemusíte se obávat Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 teď se dívám, že mi tu Biges loni dal rcenzi sice pozdě ale přece - díky za ni... Taky mi u obchodubylo potěšením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 jj, Amateur je supr, uz tri kousky sme protocili a vsjo chorocho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 No nevím, postup trochu nestandardní - koupí si hodinky a ještě platí kafe... Jinak samozřejmě vše naprosto v pořádku a ještě jednou děkuju - jak za příjemný obchod, tak za kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Velmi příjemný pokec u kávy a vše ostatní taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Obchod proběhl rychle a bez problému , mohu pouze doporučit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Vše naprosto v pořádku, férový obchod a fajn pokec, člena Amateur mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Bylo mi potěšením. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Super obchod! Díky moc komunikace vstřícnost super! Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Vše proběhlo dle domluvy. Děkuji za obchod. Mohu jen doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Vše proběhlo bez komplikací, jednání férové, mohu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se