Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

Vánoce se blíží a je třeba si udělat radost. Rád bych si koupil potápky, ale bohužel díky tomu že vypadám jako reklama na Dachau, tak do 42mm. To je nejčastější problém. Mám taky rád i trochu retro styl a tedy něco podobného jako Longines Legend Diver. Pokud bych měl zase držet značku, tak jsou řešením Heuer Aquaracer caliber5 (jen mi trochu přijdou trochu nemastné, neslané). Proč se však omezovat, má někdo z Vás další návrhy?

Rozpočet 2kEUR/50kCZK

Díky

post-9429-033397700 1289651298.jpg

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 13. 11. 2010 v 12:54, 'Pedro82' napsal:

Bohužel mají u potápek vše 44mm... :(

Omlouvám se za úlet. Nechtěl jsem tu "protěžovat" Longines, bo je mám. Ty co si postnul, ale s datem. Těm hodinkám není co vytknout. Jdi do nich, ještě Ti zbydou chechtáky na nějaký pěkný řemeny. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 13:43, 'honza71' napsal:

Omlouvám se za úlet. Nechtěl jsem tu "protěžovat" Longines, bo je mám. Ty co si postnul, ale s datem. Těm hodinkám není co vytknout. Jdi do nich, ještě Ti zbydou chechtáky na nějaký pěkný řemeny. ;)

Půjdou do vody, takže nějaký kovotah bude určitě potřeba. :)

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 15:28, 'Pedro82' napsal:

Půjdou do vody, takže nějaký kovotah bude určitě potřeba. :)

Chyba kolego. Na tyhle žádnej kov nepatří. Protože už předloha těchto hodinek z roku 1965 žádnej neměla. Navíc ta syntetika je naprosto vodoodpudivá, takže nemusíš mít obavu.

Ty řemeny jsem myslel kožené, aby dostaly větší šmrnc, když s nima nepůjdeš zrovna na pláž, ale třeba večer na čerstvou rybu do restaurace v přístavu. ;)

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 15:21, 'Pedro82' napsal:

Tady jsem žel mimo rozpočet, i když ten 0,5mm bych snad překous.

Já Ti nevím, ale myslím, že za 2k EUR se nechají sehnat (pokud by nevadil quartz, tak i u nás a ještě zbyde na kevlar a kůži... - i když tak k nim prostě patří)

A rozměr 41,5 nebo kolik, je naopak menší, výška pouzdra vhodná také pro subtilní ručku ;)

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 15:34, 'Kasper' napsal:

Breitling Colt Automatic ... do 2K by sa isto dali zohnať

No Breitling, radši bych jednodušší a čistěší styl. Vím, chci potápky kde je masivní luneta, ale ta je až moc masivní.

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 15:39, 'honza71' napsal:

Chyba kolego. Na tyhle žádnej kov nepatří. Protože už předloha těchto hodinek z roku 1965 žádnej neměla. Navíc ta syntetika je naprosto vodoodpudivá, takže nemusíš mít obavu.

Ty řemeny jsem myslel kožené, aby dostaly větší šmrnc, když s nima nepůjdeš zrovna na pláž, ale třeba večer na čerstvou rybu do restaurace v přístavu. ;)

Pravdou je, že u těchto by kovotah byl jak pěst na oko, syntetika by byla lepší. No a čerstvou rybu v restauraci mám v současnosti Carrery.

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 15:48, 'gougy' napsal:

Já Ti nevím, ale myslím, že za 2k EUR se nechají sehnat (pokud by nevadil quartz, tak i u nás a ještě zbyde na kevlar a kůži... - i když tak k nim prostě patří)

A rozměr 41,5 nebo kolik, je naopak menší, výška pouzdra vhodná také pro subtilní ručku ;)

Právě, chci automat.

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 18:36, 'jamikadze' napsal:

cawko tak tu ich mas tie svoje loginy. http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=143862 a za vybornu cenu a su vo vybornom stave.NA tvojom mieste ich uz kupujem.Skoda,ze na mna su take male.

Tenhle odkaz je už výše a popravdě, pálí mě prsty. :) Nicméně, každý den si hodinky nekupuju a rád bych si rozšířil obzory. BTW: Můj status začátečníka je výstižný a rád bych se přiučil od trochu protřelejších "bláznů" do hodinek. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...