Přejít na obsah

The Spirit of German

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 15. 11. 2010 v 16:10, 'YPO' napsal:

*Revo

Pěkný... Pravda, obálka na mě působí trošku jako "Neptej se, co pro tebe může udělat Říše, ale co ty můžeš udělat pro Vůdce". Úplně tam před tím východem slunce vidím roztomilej hákenkrojc. :D Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  V 15. 11. 2010 v 16:15, 'Kalifx' napsal:

Pěkný... Pravda, obálka na mě působí trošku jako "Neptej se, co pro tebe může udělat Říše, ale co ty můžeš udělat pro Vůdce". Úplně tam před tím východem slunce vidím roztomilej hákenkrojc. :D

Moc pěkný.. ale je pravda, že tvoje charakteristika na to sedí :)
Odesláno
  V 15. 11. 2010 v 17:37, 'Hugo14' napsal:

Zajímavé. Nicméně Tornado (sic!) vzlétající z letadlovky směrem dozadu trochu svědčí o tom, že PR forma opět vítězí nad obsahem... :suicide_anim:

:) :) :)
Odesláno
  V 15. 11. 2010 v 17:37, 'Hugo14' napsal:

Zajímavé. Nicméně Tornado (sic!) vzlétající z letadlovky směrem dozadu trochu svědčí o tom, že PR forma opět vítězí nad obsahem... :suicide_anim:

:suicide_anim: aspon ze to nie je Graf Zeppelin :smile_anim:
Návštěvník YPO
Odesláno

příště jenom vystříhnu obrázek, abych neobtěžoval obsahem - už chápu proč prvolidé malovali na skálu své výjevy a výlevy :D

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 15. 11. 2010 v 19:26, 'Hugo14' napsal:

YPO, v poho. Jde o to, že já i Shag máme díky svému druhému koníčku na tyhle věci práh citlivosti nastaven trochu jinak...

tak bys mohl vědět, že eurofajtr umí lítat i dozadu :D
Odesláno (upraveno)

Obrázek mne jako soukmenovce zaujal, to teda jo. Buší mi srdíčko..... velmi případné přirovnání s tím vůdcem.... :D :D

Má vůbec Bundesrepublik flukzajkšífy ?? V případě, že můj předpoklad, že nemají, štimuje, by nebylo divu, že lítají pozadu. Ale fčas !!! Mají na to doch Uhr mit Geist !!!

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Bundesmarine nemá letadlovky a nemá už ani Tornada. MFG 1 i 2, které je provozovaly jsou zrušeny, letadla přádána Bundesluftwaffe. Nicméně Bundesmarine námořní letadla provozuje a provozuje i námořní vrtulníky z palub svých lodí (fregaty tříd Bremen, Brandenburg a Sachsen).

Mně na tom graficky hezkém obrázku prostě sejří to, že je na něm letadlo, které ač před lety provozováno německým námořnictvem nikdy na žádné letadlovce (tím spíše na neexistující německé letadlovce) nikdy ani nepřistálo a hlavně že startuje ne pozadu, ale dozadu, tj od přídě k zádi lodi, což je prostě nebetyčná blbost. Proto mluvím o vítězství formy nad obsahem. Ale beru, že je to dáno mým "postižením".

• Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Hugo, neomlouvej se za to, že se vyznáš, chlape... Je to prostě propaganda blábol , ilustrace do pohádek bří grimmů, kam se hrabou v nmnm. :D Ale bere za srdce ..... stejně je na tom i ta jejich uboatstahl.

Hugo - nemůže to éro přistávat, nebo jen tak tůrovat motory ???

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Tornádo je pozemní letadlo (stejně jako třeba Boeing 737). To znamená, že z letadlovky by neodstartovalo (nemá zařízení pro uchycení do vozíku katapupultu). Kdyby se rozjelo, tak by na konci (na přídi) prostě přepadlo do vln. No a nedokáalo by na ní přistát, protože na to nemá dimenzovaný podvozek. Ono to není přistání, jako spíš řízený pád... Hák sice má, ale k jinému účelu pro přistání na zemi (nouze) a deceleraci na letadlovce by asi neustál.

Ono je německé námořní letectvo používalo, ale jen z pozemních základen.

Odesláno (upraveno)

Jebne i mně, měl jsem za to, že letadla jsou vzdušný, ne pozemní, ale němci na to jdou asi po svým :D :D Proč by taky měli mít letadla na lodi, když žádnou nemají. Ten obrázek asi představuje evropské síly rychlého nasazení ..... :raygun: :tomcat: :sniper: :rifle: :blowup: :skull:

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...