m107 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Ptřeboval bych se podívat do těchto hodinek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na veletrhu jsem viděl takový otvírák: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poraďte prosím jestli se mi je s ním podaří otevřít. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 No teoreticky bys to s tím otevřít mohl, záleží, jestli najdeš ty vyměnitelné koncovky dost tenké nato, aby se zakously do ozubení. Když ty tři jezdce přitáhneš pořádně k dýnku, tak by se ti to i mohlo podařit, aniž bys strhl některý ze zubů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 http://cgi.ebay.com/0115-Rolex-Oyster-Deluxe-Watch-Back-Case-Opener-Tool-/200544137292?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb15cb04c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Já to dělám tím Bergeonem co je na té fotce vlevo nahoře :-) jde to krásně. Má dva páry zoubků a po dotažení není problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Něco z toho koupím. Až je otevřu, určitě nebudu vědět co dál a ještě se zeptám. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se