Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Né, že mě virtuálně ukamenujete..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Hele, to je velký zklamání, celý den na to netrpělivě čekám a nic ?! :(

Jak moc drzý to ode mne vlastně je?

Odesláno

No hosi,neni nam tady bez tech bab dobre?......slova jako Dochvilnost,kamaradstvi,spolehlivost a schopnost udrzet myslenku(pokud se nejedna o sex)dele ja pul hodiny,jsou temto stvorenim absolutne nezname.Jedna se proste(jak rikaval muj ded) o ausus puklej a ja pevne verim,a me informace od pritele z NASA jsou priznive tomu,ze se dockame v brzke dobe priletu mimozemstanu,kteri nam nabidnou k reprodukci nejaky jiny,mene slozity a hlavne financne narocny druh,poskytujici pri kopulaci stejny pozitek.A POTOM TU BANDU DRAHEJCH PSU,POSLEM KONECNE DO RITI

Ale nepovídej, že by se ti nestýskalo, pokavaď by to takhle jednou skutečně dopadlo.

Odesláno

Někdo si tě očividně hodně vážil, že ti dal takové hodinky... :suicide_anim: Rozhodně na té fotce není skoro nic vidět, kde co chybý, sice přesně vím co myslíš, ale ta fotka je naprd.

Odesláno

Někdo si tě očividně hodně vážil, že ti dal takové hodinky... :suicide_anim: Rozhodně na té fotce není skoro nic vidět, kde co chybý, sice přesně vím co myslíš, ale ta fotka je naprd.

A ne jenom fotka...... Tak já je taky teda někomu dám.... A basta!

Odesláno

A ne jenom fotka...... Tak já je taky teda někomu dám.... A basta!

To prosím nedělej, nemusíš se snižovat k tak drastickému kroku!!! :crying_anim02: Nech je radši přejet vlakem...:smile_anim:

Odesláno

Je úplně jedno, co to je za hodinky. Tohle vlákno je příjemný, pohodový a ukazuje, že i o hodinkách v ceně panáka rumu se dá dobře pokecat.

Díky za fotky a odvahu, Fullvein :guitar:

na jakoupak kytaru hraje?

Odesláno

To prosím nedělej, nemusíš se snižovat k tak drastickému kroku!!! :crying_anim02: Nech je radši přejet vlakem...:smile_anim:

no. a pak je až teprve někomu dám.....:clap: :clap: to není zas až tak úplně špatný, nebo?

Odesláno

Hraje blues na bluesovou kytaru... A v dáli už slyším vlak znít... Pomalu čas položit ty "Rolexky" na koleje... Ale nejdříve si je sundej z ruky, prosím :)

Jak jsem teď chtěla odpovědět, nešla jsem automaticky po klávesnici, ale chtělo se mi hmátnout po propisce....( Tak to jsem překvapila i sama sebe. To se mi stalo úplně poprvé) Ale k tématu: dokážeš si představit, jak nebezpečně by plandajíc na mém předloktí zklouzly na tu kolej úplně bez pomoci? (tak nějak dobrovolně, řekla bych):whistle:

Odesláno

Gibson?

Jéééé. My favorite one. A umí hrát, nebo se to teprve naučí?

• Hlasovat proti 2
Odesláno

Ale k tématu: dokážeš si představit, jak nebezpečně by plandajíc na mém předloktí zklouzly na tu kolej úplně bez pomoci? (tak nějak dobrovolně, řekla bych):whistle:

Hele, žádnej strach, jsou to přeci Rolexky, ty něco vydrží, ten vlak by vykolejil a hodinkám by nic nebylo, jen by jim možná trošku škrábnul tu perlu ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...