Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aby to nedopadlo tak, že s respektem k pravidlům ke slovu aukce by se tady začaly vystavovat kurzový sázky.... ..........................................Hmmmm-no já žasnu...co to ze mně vylezlo za nápad, safra?

Odesláno (upraveno)

HE-HE HOSI,TA NAS SOLI......pochopil jsem vas spravne,ze momentalne jste v zamestnani a hodinkove akty butete tvorit az po navratu do mista sveho bydliste?Tak proc se misto brouzdani po ruznych pochybnych strankach,nevenujete peclive a predevsim plnohodnotne praci,pro sveho ctihodneho chlebodarce?Timto bych vas rad poprosil o vase jmeno,prijmeni,presne sidlo a nazev firmy,ktera pravidelne vyplaci vasi mzdu a hradi vase socialni a zdravotni pojisteni.Je velice pravdepodobne,ze zde na foru se najde clen,majici na vasi firmu patricne vazby a uvede timto vasi pracovni moralku do lepsiho stavu...dekuji Dan.... :blowup: A KDE SI SEBRALA TY HODINKY :blowup:

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

mimochodem... Jaká značka hodin to nakonec vyhrála v tý truhlárně, když TADA zklamala?

Odesláno

:argue:

HE-HE HOSI,TA NAS SOLI......pochopil jsem vas spravne,ze momentalne jste v zamestnani a hodinkove akty butete tvorit az po navratu do mista sveho bydliste?Tak proc se misto brouzdani po ruznych pochybnych strankach,nevenujete peclive a predevsim plnohodnotne praci,pro sveho ctihodneho chlebodarce?Timto bych vas rad poprosil o vase jmeno,prijmeni,presne sidlo a nazev firmy,ktera pravidelne vyplaci vasi mzdu a hradi vase socialni a zdravotni pojisteni.Je velice pravdepodobne,ze zde na foru se najde clen,majici na vasi firmu patricne vazby a uvede timto vasi pracovni moralku do lepsiho stavu...dekuji Dan.... :blowup: A KDE SI SEBRALA TY HODINKY :blowup:

aha... takže bez přestávek, jo? Pěkně v kuse a to i v případě čtyřiadvacetihodinový šichty? (ta čtyryadvacítka je už přepísklá..ale neva) A běda, jak se někdo odchýlí od práce....

A ještě něco: Nezdají se mi moc pochybné - tyto stránky. Ba naopak. Je to tu celkem fajn....Neni nad možnost ocitnout se v obklopení prvotřídních znalců.......

Odesláno

No - spíš ty VAZBY, než PATŘIČNÝ. Ne, ne... Necháme to raději bez detailů, ne? (pro to dobré jméno firmy, přeci :whistle: <s ironií, nebo bez?>)

Odesláno

To zkončí fiaskem. Doufám, že za éru tohoto webu se už vyskytlo pár takových borců (ať už by to měl být kdokoliv a s jakoukoliv parádičkou) který se mi snad nepodaří trumfnout.

Odesláno

To zkončí fiaskem. Doufám, že za éru tohoto webu se už vyskytlo pár takových borců (ať už by to měl být kdokoliv a s jakoukoliv parádičkou) který se mi snad nepodaří trumfnout.

V klidu, byly tady už větší zvěrstva než falešný Rolexky :)
Odesláno

Se mě snažíte uklidnit, abych to náhodou radši nevzdala, nebo? Kdepak. Rozhodně o to nikoho nepřipravím.

Odesláno

:argue:

aha... takže bez přestávek, jo? Pěkně v kuse a to i v případě čtyřiadvacetihodinový šichty? (ta čtyryadvacítka je už přepísklá..ale neva) A běda, jak se někdo odchýlí od práce....

A ještě něco: Nezdají se mi moc pochybné - tyto stránky. Ba naopak. Je to tu celkem fajn....Neni nad možnost ocitnout se v obklopení prvotřídních znalců.......

[/quot

Mám cit pro věci, jako je pracovní morálka apod.... Skutečně.

Odesláno

Jestli nakonec ty Rolexky nebudou pravý... a tohle vlákno má sloužit pouze k nasbírání 50 příspěvků...

Koukejte to odvolat!!!!

Odesláno

Pravda je ze takto "nezavaznou vtipnou konverzaciou" nazbierat za par chvil 17 prispevkov bez zmienky o hodinkach a takmer bez podozrenia je tiez umenie.

Kedy budu tie fotky? Uz sa neviem dockat... :taz:

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Během dneška. Stoprocentně. Jenže jak mi to nedá, tak šmejdim po informacích co to dá a každá další mě posunuje ke skutečnosti, že to mám asi nebezpečně prohraný.

Odesláno

DOBRY PODVECER...nenechte se odradit od mistnich prechytralcu a zadny strach,ani v tomhle virtualnim svete vam klavesnice nenafackuje.Poprosim o detailni nafoceni dirky,treba to opradu nekoho pobavi.....s pranim pekneho vecera Dan........mimochodem,klidne se tu stavte castejc,s temahle prostatickema,arogantnima strejdama je houby sranda.

Ále, pán je taky ještě jasnovidec...........
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...