nxt Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Calibre 1887 právě zvítězil na na Grand Prix d'Horologerie de Geneve. Konkurence byla nelehká: http://www.worldtemp...the-small-hand/
sureshot Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 doplnim teda sem nech to nezavlaknim zdroj ? The Grand Prize of ?L?Aiguille d?Or? (the ?Golden Hand?): Greubel Forsey - Double Tourbillon 30° Edition Historique ? Special Jury Prize: AHCI - Académie Horlog?re des Créateurs Indépendants ? Ladies Watch Prize: Van Cleef & Arpels - Le Pont des Amoureux ? Men?s Watch Prize: Laurent Ferrier - Galet Classic Tourbillon Double Spiral ? Design and Concept Watch Prize: MB&F - Horological Machine N°4 Thunderbolt ? Jewellery Watch Prize: Chopard - High Jewellery Owl Watch ? Complicated Watch Prize: F.P. Journe - Chronom?tre ? Résonance ? Sports Watch Prize: Seiko - Spring Drive Spacewalk Commemorative Edition ? Prize of ? La Petite Aiguille ? (the Small Hand): TAG Heuer - CARRERA Calibre 1887 Chronograph ? Best Watchmaker Prize: Jean-François Mojon ? Public Prize: Vacheron Constantin - Historique Ultra-fine 1955
Pista Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Vďaka za info! Tie hodinky sú (aspoň podľa môjho "mačkažákovského" vkusu) prenádherné a navyše vo vnútri je originál TAG-Heuer strojovňa (aj keď viem, že niektorí ohŕňajú nosom, pretože základný kameď konštrukcie bol položený SEIKO-m)! Snáď si na ne raz našetrím. S podravom, Pišta
nxt Odesláno 19. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) ted jsem si vsiml urcity nesrovnalosti, ktere zverejnovane fotografie pro Carrery 1887 vykazuji. Nevite, ktere se nakonec budou vyrabet? Jde mi o cisla na lunete. Nebo se budou dodavat oba? Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem nxt
TomAnt Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) Posledna, vytunena verzia je, zial, ta vlavo. Cize, to by mala byt finalna verzia. Osobne sa mi ovela viac pacila povodna "pred faceliftom", t.j. ta vpravo.CO mi asi najviac vadi je subcifernik vlavo, v povodnej verzii nebol ani naznaceny, teraz je tam normalne kruznica.Subciferniky na 12ke a 6ke boli len zapustene, teraz su aj vystupene aj zapustene, pride mi to ako schizofrenia.Proste, povodna verzia bola taka "cistejsia"... A mohol by prosim niekto zeditovat nazov threadu? vymenit 5 za 7... Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem TomAnt
TomAnt Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Este k tym zmenam na 1887kach http://www.calibre11.com/carrera-1887-updated-again/
PhoeniX Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Co se stroje týče... Určitě bych se vyhnul interpretaci, že základní kámen položil SEIKO nebo že stroj byl vyroben ve spolupráci s touto firmou atp. Je to jako se stroji ETA, kde většina výrobců používá slovo "modifikovaná" a ve skutečnosti jde pouze o nápis na rotoru. Inhouse stroj neznamená výrobu dvou vlastních koleček a několika šroubků, případně vzhledem odlišného můstku. Jde o SEIKO stroj - téměř od hlavy až k patě. Stejný stroj používá například firma Erhard Junghans ve svých chronographech. Jinak jsem se před rokem radoval - teď už - z původní verze číselníku, který byl krásně čistý a vyvážený. Avšak bohužel... Zasáhl neúprosný diktát módy. 1
utrejch Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Co se stroje týče... Určitě bych se vyhnul interpretaci, že základní kámen položil SEIKO nebo že stroj byl vyroben ve spolupráci s touto firmou atp. Je to jako se stroji ETA, kde většina výrobců používá slovo "modifikovaná" a ve skutečnosti jde pouze o nápis na rotoru. Inhouse stroj neznamená výrobu dvou vlastních koleček a několika šroubků, případně vzhledem odlišného můstku. Jde o SEIKO stroj - téměř od hlavy až k patě. Jak jsem to pochopil ja, koupili u tag heuer licenci, neco trochu pozmenili (napr vysku strojku) a cely strojek si vyrabi sami, tedy vcetne vsech soucastek (krom asi setrvacky a podobnych veci) ... edit: co se vzhledu tyce, puvodni verze byla opravdu mnohem hezci ... edit2: ale pokud se nekomu libila predesla verze vice, tak si ji i tak muze poridit Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem utrejch
PhoeniX Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Přikládám verzi s rezervou nátahu. Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem PhoeniX
sureshot Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 a este foteky z akcie zdroj s vela fotkami
sta Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 musím se přiznat že se mi více líbí ta novější verze. Připadne mi,že se na tom ciferníku něco děje, kdežto v té 1. verzi ten ciferník byl na mě moc prázdný...
Potkan Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 TH má o 5 šutrů víc než Seiko, takže to není jenom o výměně rotoru. Za mě palec nahoru, i když původní verze čistějšího ciferníku se mi líbí víc.
grand Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Erhard Junghans Calibre J890 Chronoscope ich má 41. http://www.erhard-junghans.de/html/pages/en_werke_j890_chronoscope.htm Verzia s rezervou chodu sa mi pozdáva asi najviac. Jediné, čo mi prekáža, je tachymeter. Prečo ho tam cpú?
M3maniac Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Asi jsem divnej ,ale mi se docela hodně líbí ty vlevo,jsou krásně čisté.
WCB Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Právě jsem chtěl sdělit své stejné preference na toto téma, tak se tedy jen přidávám.Asi jsem divnej ,ale mi se docela hodně líbí ty vlevo,jsou krásně čisté.
habadej Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 U hodinek vpravo se mi líbí subciferníky a u verze vlevo zase vnitřní tachymetrická stupnice. Pokud bych se měl rozhodnout pro jedny, tak asi ty vpravo.
Potkan Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Takže oficiálně konečná verze je ta "čistší", tedy s jemnější lunetou, úplně bez tachymetru. Černý nebo stříbrný ciferník. Včera jsem měl na ruce tyhle: Líbila by se mi víc ta verze s tachymetrem. Normálně ho na hodinkách nemám moc rád, ale zrovna na Carrery mi pasuje. Joa jsou docela malý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se