Morax Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Gratulace k pěknému kousku. Užij ho ve zdraví. Fotky velmi zdařilé.
berhof Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Že já jsem sem vůbec vlezl-mám nemoc-Laco 45mm......
budo Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 V 19. 11. 2010 v 12:02, 'vraby' napsal: Tak asi před hodinou hodinky dorazily.Dovoz až do domu od zástupce(Laco) pro ČR.Nějaké rychlé foto,kvalita nic moc a něco o hodinkách. Pilot 42 Type B ruční nátah "Mannheim" Movement: ETA 2801 ruční nátah,hacking Case: Stainless steel case with "FL23883" engraving ?: 42 mm, height 13 mm, domed and anti-reflective Sapphire crystal, solid case back with engraving, waterproof up to 5 ATM Dial: numbers and figures with Superluminova C3 Hands: hands filled with Superluminova C3 Strap: brown calf leather strap with rivets and additional black leather strap Box: black watch box with zipper This model was inspired by the original LACO Pilot watches from the 1940s. Mám je taky ve výběru .... jen ..... mám pocit, že je zdražili ze 490 na 690 ..... :-(
vraby Odesláno 17. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2011 V 17. 9. 2011 v 15:18, 'budo' napsal: Mám je taky ve výběru .... jen ..... mám pocit, že je zdražili ze 490 na 690 ..... :-( No, tak ten pocit máš správný.Raději jsem se podíval na fakturu.
sashator Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Tak to chlapci z Laco docela slušně podražili- i když ruční nátah s centrální vteřinovkou za 490 ojro byl zase docela za hubičku... měl jsem je taky na ruce a ať jsem se snažil sebevíc, tak mi zkrátka ten tvar nožiček vadil (a i pískovaná, matná úprava pouzdra pro mě není to pravý). No hold se budu muset asi smířit s mimostředkou nebo automatama
Radik Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Exhumace vlákna po skoro deseti letech, ale tyhle hodinky se sem tak hodí a dušička má zase na chvíli pokoj Když jsem to ale takhle řekl doma, tak prej: "nó, ale fakt jenom na chvíli"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se