vraby Odesláno 3. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Prosím kde sehnat tyto Zodiac !!! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Tak tedy nutně to Zodiac být nemusí,něco s jedním nebo dvěma subdiály,ideální ty hranaté a nebo jeden kulatý.viz.foto. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Tak něco mám už v merku.Automat,bílí cifr,rezerva nátahu,cena poloviční než jsem byl ochotný dát.Tak že asi rozhodnuto,jestli nikdo nic nemá jako dobrý tip možné klidně smazat.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 http://cgi.ebay.com/Zodiac-Sea-Dragon-Chrono-Caoutchouc-Rubber-Watch-ZO2921-/260702569511?pt=Wristwatches&hash=item3cb3158427http://cgi.ebay.com/New-Zodiac-Men-Sea-Dragon-Blue-Chrono-Dive-Watch-ZO2284-/170528673540?pt=Wristwatches&hash=item27b44d0f04http://cgi.ebay.com/ZODIAC-SEA-DRAGON-MENS-CHRONOGRAPH-RUBBER-WATCH-ZO2285-/190473997695?pt=Wristwatches&hash=item2c59228d7fhttp://cgi.ebay.com/Zodiac-Zo2224-SeaDragon-Race-Chrono-BNIB-NR-Citizen-/160509962408?pt=Wristwatches&hash=item255f23a8a8http://cgi.ebay.de/ZODIAC-HERREN-UHR-SEA-DRAGON-CHRONOGRAPH-DATUM-ZO2264-/250737000300?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3a6116ff6chttp://viewitem.eim.ebay.cz/ZODIAC_MENS_SEA_DRAGON_BROWN_DIAL__BAND_WATCH_ZO2236/230517433516/itemAsi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 pete díky,Zodiac jsem projel vím že jich jsou mraky,ale upřednostňoval bych ty bíle co jsem postnul víše.Dvoje časy s černým cifrem mám tak by to chtělo něco jiného.Na tak barevné jsem už asi stár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) hned mě napadly nějaké vintage, konkrétně Omega Seamaster s černým cifrem, ale jsou k mání i s bílým Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem quequeek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 ZODIAC,ORIENT,BULOVA ??? a teď babo raď !!! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Z toho jak jsem te pochopil mi k tem dvema sedi nejvic Bulova. A mas trio jak remen:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Z toho jak jsem te pochopil mi k tem dvema sedi nejvic Bulova. A mas trio jak remen:-) A navíc je to v podstatě česká značka hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Za me taky Bulova,navic ma zajimavou barvu ciferniku a super rucicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Tak nevím,zjistil jsem že mi pěkně hrabe z těch hodinek. Mám jedno místečko volné v domečku a nutně něco musím mít. Co jsem hledal před tím asi padá,přepadlo mě mít hodinky rádiem řízené.Můžete něco doporučit?Né digitál.Na tahu,kůži,gumě to je fuk.Max.7-8 tis.Díky moc. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Radiem řizené hodinky,kdo ještě dělá? Našel jsem Citizen,Seiko,Junghans,Casio. Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Takovy Junghans Mega mi prijdou gut. K diveru a k fligrum mi v tom tvym penalu proste chybi oblekovky... Cesta radiem rizenych je podle me v pohode. Sam jsem proto kupoval Gecka. Junghans sice zobrazuje digitalne, ale diky inverznimu displeji vypadaj proste tak jak vypadaj. S takovejma hodinkama bych klidne podepsal zastavni pravo na barak a usmival se u toho. A fluktuace v tom pripade taky tolik neboli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Junghans Mega jsou pěkný,ale není to můj šálek kávy.Raději ručičky.Hoďte sem nějaké nápady,něco mám v merku od Citizenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Co nějaký G-Shocky s ručičkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Géčka s ručičkama už jsem tu měl,to už raději ne.Potápy a pilotky mám,spíš něco sportovně společenského.(jestli tedy něco takového je)možná jsem to blbě pojmenoval,příklad viz. foto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Možné smazat zbytečně to tu zabírá místo.To na co se tu ptám asi moc nefrčí.Přes 2tis.zkouknutí a nic na rádiem řízené hodinky.(jen cody a Chorche ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 (upraveno) daj si to presunut do digi - brlohu Upraveno 14. prosince 2010 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 daj si to presunut do digi - brlohu já nechci digi !!! tady jak člověk nechce poradit hodinky za XX tisís v automatu nebo ruč.nátah tak asi nic není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Casio WVQ M610DE-1A Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se