eskimak Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Ahojte, uz par tyzdnov sliedim po hodinkach pre mamu, no poziadavky (jej aj moje) mi velmi zuzuju vyber. Jej poziadavky (na design): puzdro tvaru tonneau kovovy tah cierny cifernik kontrastne rucicky (vzhladom k ciferniku), teda strieborne/biele Moje poziadavky: quartz, idealne nieco ako Eco-drive aby nebolo treba menit bateriu. V ziadnom pripade nie mechanika. zafir by bol fajn (toto bude tazke) cena: idealne do 200eur, ak by bolo nieco extra tak mozno 250-300 by islo. Zatial som nasiel par citizenov a nejake tissoty, ale pravdu povediac nic moc. Budem vdacny za akykolvek tip. Nieco taketo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quaero Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Mrkni na stránky Dánské firmy Skagen. Třeba Skagen 648XSRD. Něco jako Eco-drive má snad jenom Tissot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Mrkni na stránky Dánské firmy Skagen. Třeba Skagen 648XSRD. Něco jako Eco-drive má snad jenom Tissot. Dik za tip, zabudol som ale spomenut podstatny fakt: farba: ocelova/strieborna V kazdom pripade na tom eco drive netrvam, aj ked bolo by to fajn.
eskimak Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 any other ideas? Dakujem za napady , vyriesene (aj ked "trocha" mimo povodneho zadania, ale pacia sa): Hamilton Stardom H23251132 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se