Přejít na obsah

Co si myslíte o značkách a jejich modelech.

sodik

Doporučené příspěvky

Mám již vybráno pár hodinek. Doufám, že nevadí vytvořené nové téma.

Nemáte někdo osobně Stowa seatime black with leatherstrap

Longines Conquest - Sport collection (nemáte je někdo osobně, v ČR je nikde nemaj na nahlednutí) - jsou kvalitní nebo se tam platí hlavně za značku.

Victorinox Infantry Vintage - nevím jestli dělaj dobré hodinky, o nožích nepochybuji :o))) - ještě mě napadá jestli není barva moc divoká, jestli se neokoukají, chci je nosit k obleku i jen ke svetru a džínám.

Ještě mám v hlavě:

EPOS - 3403

Archiomede Arcadia, Arcadia Chrono

Steinhart "Nav B-Chrono II with leather strap"

Steinhart Military automatic black (nějak mě táhnou nejvíce)

Vím, že cenově jsou nepoměrné, cenu teď neřeším...chtěl jsem do 15tis. ale jak chodím na fórum cena leze nahoru....už nesmím jít výše! Jak psal jeden člen, je to nemoc a pryč odsud. :o)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jseš si jistej, že je chceš na kůži? Nehledě na to že na potápkách (Stowy) vypadá kůže divně, tah je univerzálnější, plus se ti budou i líp prodávat.. Jinak máš teda slušnej rozptyl, od skoro-oblekovek přes potápky až po pilotky :)

Z tvýho výběru bych šel do Stowy, ale fakt bych si bejt tebou ujasnil jakej styl a na co je vlastně chceš. Jestli jako jediný hodinky na každej den, u Archimede a Steinhartu bych nepřekousl tu vodotěsnost.

Odkaz ke komentáři

celkom slusny vyber. zhodou okolnosti som mal vcera v ruke tie longines conquest a musim povedat ze posobia naozaj velmi kvalitne a precizne spracovane. mal som v ruke damsky model (41mm verzia s mother of pearl cifernikom) a kludne ti odporucam aj pansky :)

ostatne hodinky z tvojho vyberu som v ruke este nemal ale krok vedla s nimi neurobis. bude zalezat hlavne na tvojom vkuse.

Odkaz ke komentáři

s termínem nespěchám, chtěl jsem je sice k vánocům, ale pokud budou později, počkám

mluvil jsem s dosti hodinářema, a letošní rok je hodinky dost kritický, minulý rok bylo hodinek nabytek a nikdo nekupoval, na letošní rok snížili výrobu, mysleli si, že nebude odbyt, ale omyl, lidé nakupují dost a hodinky nejsou a nestačí je vyrábět :o)

jinak chci hodinky na dení nošení, na sport je používat nechci, ani na težkou práci, aby se hodily do každé příležitosti, takové univezální, kožený řemen chci na 80 %, ocel nemám rád

Odkaz ke komentáři

Jinak teda furt koukám na ty Eposy a líběj se mi čim dál tim víc.. Mrkni ještě na Hamilton, ať už X-Windy, nebo třeba tu Indy limitku (ta je krásná a povaluje se tady spousta fotek), nebo i Jazzmastery.

EDIT: Jo už jsem si vzpomněl, tou "Indy limitkou" myslim Khaki Conservation nebo tak nějak :)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

mluvil jsem s dosti hodinářema, a letošní rok je hodinky dost kritický, minulý rok bylo hodinek nabytek a nikdo nekupoval, na letošní rok snížili výrobu, mysleli si, že nebude odbyt, ale omyl, lidé nakupují dost a hodinky nejsou a nestačí je vyrábět :o)

tak to já mám (minimálně z tuzemska) jiné zkušenosti.. švýcarský hodinářský průmysl se údajně zvedá, ale našinec moc nekupuje? jinak z toho výběru samozřejmě arcadia chrono :)

Odkaz ke komentáři

Victorinox Infantry Vintage - nevím jestli dělaj dobré hodinky, o nožích nepochybuji :o))) - ještě mě napadá jestli není barva moc divoká, jestli se neokoukají, chci je nosit k obleku i jen ke svetru a džínám.

Victorinox dělá i dobré hodinky, podívej se třeba na toto vlákno, já jsem si byl prohlédnout tebou zmiňovaný model na živo v jejich prodejně a podle mého velmi povedený kousek. Rozhodně na mě nepůsobil divoce.

Odkaz ke komentáři

Já osobně bych se například těch Longines vůbec nebál, mám LungoMare a i když jsou to jenom quartzky tak na ně nedám dopustit....jak tady ale už bylo řečeno- nejprve si musíš ujasnit jaký styl preferuješ... mně osobně se z nabídky líbí velice ty Eposy, případně Arcadia Chrono

Odkaz ke komentáři

Longines Conquest - Sport collection (nemáte je někdo osobně, v ČR je nikde nemaj na nahlednutí) - jsou kvalitní nebo se tam platí hlavně za značku.

Mám, ale v černé barvě a chrono, nějaké foto mám v galerii. Jinak z toho tvého výběru, jsou moc pěkné Archimede Arcadia Chrono, ale jak píše kolega nade mnou, nejdříve si to chce ujasnit jaký styl a pak vybíratPosted Image

Ve stříbrné jsou taky moc pěkný

Odkaz ke komentáři

Proč ne, měl jsi nějaký?

já ne, nelíbí se mi, ale měl sem měl možnost si je ponosit u známého, to je tak když se renomovaná značka rozhodne dělat do něčeho jiného, viz. oakley, davidoff, chanel někdy to vyjde a někdy prostě ne. Upraveno uživatelem quequeek
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři

já ne, nelíbí se mi, ale měl sem měl možnost si je ponosit u známého, to je tak když se renomovaná značka rozhodne dělat do něčeho jiného, viz. oakley, davidoff, chanel někdy to vyjde a někdy prostě ne.

Sorry, ale myslím, že meleš nesmysly, v tomto případě jsi úplně vedle, zkus si tady na fóru zadat Victorinox do vyhledávání, něco si přečíst a pak mluv.

Upraveno uživatelem Adam99
Odkaz ke komentáři

Návštěvník admira

já ne, nelíbí se mi, ale měl sem měl možnost si je ponosit u známého, to je tak když se renomovaná značka rozhodne dělat do něčeho jiného, viz. oakley, davidoff, chanel někdy to vyjde a někdy prostě ne.

Tak by me zajimalo kupr. z tech tri znacek, ktere jsi uvedl, kterym to teda vyslo a kterym ne?

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale myslím, že meleš nesmysly, v tomto případě jsi úplně vedle, zkus si tady na fóru zadat Victorinox do vyhledávání, něco si přečíst a pak mluv.

jo je to možný, řekl jsem svůj názor a mýlit se může každej, no flame :) Upraveno uživatelem quequeek
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...