sodik Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Mám již vybráno pár hodinek. Doufám, že nevadí vytvořené nové téma. Nemáte někdo osobně Stowa seatime black with leatherstrap Longines Conquest - Sport collection (nemáte je někdo osobně, v ČR je nikde nemaj na nahlednutí) - jsou kvalitní nebo se tam platí hlavně za značku. Victorinox Infantry Vintage - nevím jestli dělaj dobré hodinky, o nožích nepochybuji ))) - ještě mě napadá jestli není barva moc divoká, jestli se neokoukají, chci je nosit k obleku i jen ke svetru a džínám. Ještě mám v hlavě: EPOS - 3403 Archiomede Arcadia, Arcadia Chrono Steinhart "Nav B-Chrono II with leather strap" Steinhart Military automatic black (nějak mě táhnou nejvíce) Vím, že cenově jsou nepoměrné, cenu teď neřeším...chtěl jsem do 15tis. ale jak chodím na fórum cena leze nahoru....už nesmím jít výše! Jak psal jeden člen, je to nemoc a pryč odsud. ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Jseš si jistej, že je chceš na kůži? Nehledě na to že na potápkách (Stowy) vypadá kůže divně, tah je univerzálnější, plus se ti budou i líp prodávat.. Jinak máš teda slušnej rozptyl, od skoro-oblekovek přes potápky až po pilotky Z tvýho výběru bych šel do Stowy, ale fakt bych si bejt tebou ujasnil jakej styl a na co je vlastně chceš. Jestli jako jediný hodinky na každej den, u Archimede a Steinhartu bych nepřekousl tu vodotěsnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 celkom slusny vyber. zhodou okolnosti som mal vcera v ruke tie longines conquest a musim povedat ze posobia naozaj velmi kvalitne a precizne spracovane. mal som v ruke damsky model (41mm verzia s mother of pearl cifernikom) a kludne ti odporucam aj pansky ostatne hodinky z tvojho vyberu som v ruke este nemal ale krok vedla s nimi neurobis. bude zalezat hlavne na tvojom vkuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bod Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Stowa super, ale v případě nákupu počítej s poměrně dlouhou dobou dodání. Aktuální dodací termín pro Seatime je únor 2011 - viz. odkazhttp://forums.watchuseek.com/f290/present-delivery-times-aktuelle-lieferzeiten-144115.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 25. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 s termínem nespěchám, chtěl jsem je sice k vánocům, ale pokud budou později, počkám mluvil jsem s dosti hodinářema, a letošní rok je hodinky dost kritický, minulý rok bylo hodinek nabytek a nikdo nekupoval, na letošní rok snížili výrobu, mysleli si, že nebude odbyt, ale omyl, lidé nakupují dost a hodinky nejsou a nestačí je vyrábět ) jinak chci hodinky na dení nošení, na sport je používat nechci, ani na težkou práci, aby se hodily do každé příležitosti, takové univezální, kožený řemen chci na 80 %, ocel nemám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 (upraveno) Jinak teda furt koukám na ty Eposy a líběj se mi čim dál tim víc.. Mrkni ještě na Hamilton, ať už X-Windy, nebo třeba tu Indy limitku (ta je krásná a povaluje se tady spousta fotek), nebo i Jazzmastery. EDIT: Jo už jsem si vzpomněl, tou "Indy limitkou" myslim Khaki Conservation nebo tak nějak Upraveno 25. listopadu 2010 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 mluvil jsem s dosti hodinářema, a letošní rok je hodinky dost kritický, minulý rok bylo hodinek nabytek a nikdo nekupoval, na letošní rok snížili výrobu, mysleli si, že nebude odbyt, ale omyl, lidé nakupují dost a hodinky nejsou a nestačí je vyrábět ) tak to já mám (minimálně z tuzemska) jiné zkušenosti.. švýcarský hodinářský průmysl se údajně zvedá, ale našinec moc nekupuje? jinak z toho výběru samozřejmě arcadia chrono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Victorinox Infantry Vintage - nevím jestli dělaj dobré hodinky, o nožích nepochybuji ))) - ještě mě napadá jestli není barva moc divoká, jestli se neokoukají, chci je nosit k obleku i jen ke svetru a džínám. Victorinox dělá i dobré hodinky, podívej se třeba na toto vlákno, já jsem si byl prohlédnout tebou zmiňovaný model na živo v jejich prodejně a podle mého velmi povedený kousek. Rozhodně na mě nepůsobil divoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Já osobně bych se například těch Longines vůbec nebál, mám LungoMare a i když jsou to jenom quartzky tak na ně nedám dopustit....jak tady ale už bylo řečeno- nejprve si musíš ujasnit jaký styl preferuješ... mně osobně se z nabídky líbí velice ty Eposy, případně Arcadia Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Longines Conquest - Sport collection (nemáte je někdo osobně, v ČR je nikde nemaj na nahlednutí) - jsou kvalitní nebo se tam platí hlavně za značku. Mám, ale v černé barvě a chrono, nějaké foto mám v galerii. Jinak z toho tvého výběru, jsou moc pěkné Archimede Arcadia Chrono, ale jak píše kolega nade mnou, nejdříve si to chce ujasnit jaký styl a pak vybírat Ve stříbrné jsou taky moc pěkný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Victorinox - super nože, hodinky ne.Stowa - líbí se mi pilotky a ty podobné iwc portugueseLongines - vítěz, kdybych měl vybírat, budou to tyhle. Pro mě jsou Longines o fous výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Proč ne, měl jsi nějaký? já ne, nelíbí se mi, ale měl sem měl možnost si je ponosit u známého, to je tak když se renomovaná značka rozhodne dělat do něčeho jiného, viz. oakley, davidoff, chanel někdy to vyjde a někdy prostě ne. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem quequeek 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) já ne, nelíbí se mi, ale měl sem měl možnost si je ponosit u známého, to je tak když se renomovaná značka rozhodne dělat do něčeho jiného, viz. oakley, davidoff, chanel někdy to vyjde a někdy prostě ne. Sorry, ale myslím, že meleš nesmysly, v tomto případě jsi úplně vedle, zkus si tady na fóru zadat Victorinox do vyhledávání, něco si přečíst a pak mluv. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 já ne, nelíbí se mi, ale měl sem měl možnost si je ponosit u známého, to je tak když se renomovaná značka rozhodne dělat do něčeho jiného, viz. oakley, davidoff, chanel někdy to vyjde a někdy prostě ne. Tak by me zajimalo kupr. z tech tri znacek, ktere jsi uvedl, kterym to teda vyslo a kterym ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 (upraveno) Sorry, ale myslím, že meleš nesmysly, v tomto případě jsi úplně vedle, zkus si tady na fóru zadat Victorinox do vyhledávání, něco si přečíst a pak mluv. jo je to možný, řekl jsem svůj názor a mýlit se může každej, no flame Upraveno 28. listopadu 2010 uživatelem quequeek 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 ber Longines tyhle jsou krásný... modrý ciferník, černá kůže.. mě se to hodně líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 28. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Longines jsou pekne ale nikde je nemaj. Jeste sem uvazoval nad firmou Limes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Jeste sem uvazoval nad firmou Limes. Chyros? Ty jsou moc povedené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 28. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Chyros? Ty jsou moc povedené! Ano Chyros! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 29. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 stále se v tom topím ) vím, že chci hodinky něco mezi oblekovkami a lehce sportovnimi....ne divoke ale na pohled zajimave. Cena do 25tis. automat nebo mechanika, značku se jménem a nějakou zůstatkovou hodnotou pro pozdější prodej ) asi nebudou jediné ktere budu mit ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se