Baker Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 45mm, safir, WR300m, Eta2892 a Valjoux 7750. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 7750? Urcite? To rozlozeni mi tam uplne nesedi...Kazdopadne - jsou nadherny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Indexy ošklivý, ručičky ošklivý, střed ciferníku ošklivý. Jediný hezký je, že jsou to Movado. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Kdeže staré dobré časy čistého Movado designu jsou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 honza: Vuuuuubec tomu nerozumis! Je to hezky, proste proto, ze je to Movado! Ale vazne - me se to fakt libi, protoze to hodne odkazuje k Museum, tedy k Movado klasice, ale zaroven to je dost sportovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 tie cierne sa mi pacia. aky je tam remen?24 by sa hodil k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 honza: Vuuuuubec tomu nerozumis! Je to hezky, proste proto, ze je to Movado! Ale vazne - me se to fakt libi, protoze to hodne odkazuje k Museum, tedy k Movado klasice, ale zaroven to je dost sportovni. Ale jo, každému podle jeho Gusta(va). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 honza: Vuuuuubec tomu nerozumis! Je to hezky, proste proto, ze je to Movado! Ale vazne - me se to fakt libi, protoze to hodne odkazuje k Museum, tedy k Movado klasice, ale zaroven to je dost sportovni. Boobeeku, přes Tvou nereznoucí lásku mám dojem, že Tě kapku zaslepuje měl jsem dvoje Muzea, original i moderna (šly do světa kvůli velikosti - 34,35mm) a odkaz je tam fakt jen v názvu výrobce, ani v "tečce" se nedá hledat, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopki Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Taky se mi nelíbí. Ale počkejme si na fotky. Možná to bude vypadat líp než tento náčrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se