Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pomalu se chystám na výměnu lunety, a napadla mě šílenost, že by se dal z mého modelu 2541.80 udělat jedním jebem model 2542.80 (na obrázku uprostřed - ty vpravo z toho asi nepůjdou :sad01_anim: ). Na leštěné lunetě by šly asi přece jen lépe odstranit případné škrábance než na eloxované, ale zase trochu opticky hodinky zmenšuje. Cena je stejná. Tak nevím...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jiný model z toho neuděláš, jen "domácí tuning", na zahraničních foŕech zvaný také "frankenwatch".

Nedoporučuji, raději prodej a kup ty, kde budou sedět karty a doklady s faktickým provedením.

Odesláno

Tady nemohu souhlasit. 2541.80 (modrá luneta a modrý ciferník) i 2542.80 (lesklá luneta a modrý ciferník) jsou existující modely (podobně jako u PO). Stará luneta by mi zůstala a v případě prodeje z nich můžu udělat zase ty původní podle karet a tu leštěnou lunetu prodat bokem. Je to hlavně záležitost, co se víc líbí. S tou lesklou lunetou jsou hodinky nápadnější a působí možná dražším dojmem. Je to věc názoru, který ale bohužel v tuto chvíli nemám.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Já to řešil podobně, ale obráceně.

Koupil jsem kdysi manželce malé Omegy - ty nejmenší bondovky, kvarcky. Měly stříbrnou lunetu (děsně omlácenou) a vypadaly děsně mrňavě. Tak tam u Dušáka putovala modrá. Naprosto bez problému, bez keců, za pár korun.

Nicméně nechal bych tam modrou, i u těch dospělejch. Stříbrná mi k ni nějak nesedí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...